Turn 10 : فیزیک Forza 3 تکرار نشدنی است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

forza33.jpg

Dan Greenawalt از Turn 10 میگوید :
این بسیار سخت خواهد بود تا سازنده های دیگر بتوانند فییزیکی مثل Forza3 خلق کنند .

او در مصاحبه با CVG می افزاید :
" ما برای Yamauchi و تیم حرفه ای Polyphony Digital احترام بسیاری قائلیم ، انها سازنده های بسیار عالی هستند اما شخصا به این اعتقاد دارم که خیلی سخت است بتوانیم تکرار همچین فیزیکی را در یک بازی ریسینگ دیگر ببینیم "

" ما فیزیک بازی را در 360 هرتز اجرا میکنیم ،من نمیدونم ایا بازی دیگری قادر به انجام این کار هست ؟"
اما اینکه شما تعهد خود را به فیزیک داشته باشید حتما دلیل داشتن یک گرافیک فوق العاده نیست .

"Forza2 دارای فیزیکی فوق العاده و گرافیکی نسبتا خوب بود ! اما حالا Forza 3 هم فیزیکی عالی و هم گرافیکی عالی دارد ! ما چیز های جدیدی در مورد Xbox یاد گرفتیم ،اما ما همچنان اولویت اصلیمان فیزیک است نه گرافیک . این یکی از تفاوت هاست ."

" GT یک بازی بسیار عالی است و وقتی که عرضه شود من ان را بازی خواهم کرد ، اما من فکر میکنم بدون مشارکت و همکاری با ما ، تکرار چنین فیزیکی که تیم ما انجام داده بسیار مشکل است "
منبع

اتفاقا درست میگن ! الکی که حرف نمیزنن ! :love:
ولی یکم زیادی دیگه بزرگش کردن ! :biggrin1:
از آخر این دوتا شرکت به چاقو کشی میفتن ! من اون روز رو میبینم. :biggrin1:

در مقابل حرف های یامائوچی:love: رو در مورد بازی خودش که دوستمون Kenji در تاپیک GT5 گذاسته بخونید.
GB: More than 10 years after Gran Turismo’s debut, what will you record from Polyphony Digital’s evolution?
KY: I will probably surprise you but, since more than 10 years I design Gran Turismos we never told ourselves that we were the best, the numbers one. As far as I search in my memories, I can’t remember a moment when we felt satisfied with what we’ve achieved because we always want to make it better. That being said, maybe that when everything will be over, the day I will not make video games anymore, I will feel this satisfaction… but this is not in the near future
.
منظورم کلی بود و ربطی به فیزیک نداره.

اصولا به این چیزا میگن Hype !!!
زیاد جدی نگیرید ! اینا واقعا نمیفهمن با این همه خودستایی بیشتر مورد تمسخر قرار میگیرن ؟
بازیی مثل GT نیاز نداره با Forza رقابت کنه چون دیگه بعد اینهمه سال طرفدارای خودشو داره !
اریا درست میگه ! وقتی میخوای خودتو بالا بکشی باید هم به گنده ی اون صنعت گیر بدی !
ولی این کارا فقط اعتبار خودشونو کم میکنه .

شما خیلی آدم جالب هستی ! می دونستی ؟ :laughing:

---------------------------------------------------

نکته جالبش اینه ! داره میگه هسته اصلی کار ما فیزیک بازی هست ! بعد گرافیک ! همین هم ارزش گرافیک بازی رو بالاتر میبره !
چرا میزنی؟:(
درسته ولی نباید اینقد دیگه تعریف کنه,همچین میگه کسی نمیتونه انگار از بهترین بازی سال شده!:mad:

از شرکتی که از اولین روز شروع کرده به این جور صحبتها , میشد انتظار داشت بعد از گرفتن امتیازای خوب هم به این کارش ادامه بده ! بهترین فیزیک تاریخ رو هم که درست کنن , با این حرفاشون فقط باعث تمسخر خودشون توی forum ها میشن !

بالاخره هرکسی میخواد خودش رو بالا بکشه باید به بزرگتر اون صنعت گیر بده دیگه !

والا میاموتو که میانگین امتیازای بازیهاش خیلی از اینا بالاتره هم این جوری اظهار فضل نمیکنه ! کارمک هم این طوری در مورد موتور گرافیکیش صحبت نمیکنه ! بلیزارد که توی دنیای MMO حرف اول رو میزنه هم این طوری در مورد رقباش حرف نمیزنه !

بعید نیست فردا بیان بگن طبق اسناد محرمانه ای که داریم , بازیسازی رو ما به PD یاد دادیم !

بله ! مورد تمسخر قرار میگیرن ! اونهم از سوی فن های GT که چیز عجیبی نیست ! و این دقیقاً همون چیزی هست که اونها میخوان !

اونها از این کارشون هدف دارن ! و هدفشون هم بزرگ نشون دادن بازیشون نیست ! بلکه جلب توجه بیشتر بازیکنها هستش ! با همین بحث هاشون توی فارومها بین طرفداران دو کنسول بحث پیش میاد و با همین بحث ها طرفدار پیدا میکنه بازیشون ! ( البته من اینجوری طرفدارش نشدم ! )

این بهترین راه تبلیغات و کم خرج ترینش هست ! جنس خوب درست کن با یه جنس دیگه که شهرت زیادی داره مقایسش کن ! این یه تبلیغات حاشیه ساز در کنار بیان برخی واقعیات هست !

واقعیات این یکی مصاحبه هم این هست که فیزیک Forza 3 روی کنسولها بی نظیر هست !

بالاخره هرکسی میخواد خودش رو بالا بکشه باید به بزرگتر اون صنعت گیر بده دیگه !

اشتباه نکنید ! اونها 4 سال پیاپی هست که در صدر بازیهای ریسینگ هستند ! الان دنبال استفاده از شهرت GT هستن ، که انگار دارن تو این قسمت هم موفق میشن !! ;)

شاید برای همین هم مایکروسافت وعده فروش خوبی رو برای این بازی داده ! :-"

چرا میزنی؟:(
درسته ولی نباید اینقد دیگه تعریف کنه,همچین میگه کسی نمیتونه انگار از بهترین بازی سال شده!:mad:

من غلط بکنم کسی رو بزنم ! این کاره نیستم !

بالا گفتم هدفشون چیه و گفتم که چطور شما دوستداران GT در این راه کمکشون میکنید ! :دی

از شرکتی که از اولین روز شروع کرده به این جور صحبتها , میشد انتظار داشت بعد از گرفتن امتیازای خوب هم به این کارش ادامه بده ! بهترین فیزیک تاریخ رو هم که درست کنن , با این حرفاشون فقط باعث تمسخر خودشون توی forum ها میشن !
سوژه جدید turn10 رو نفهمیدی؟:d
موقع photomode وقتی می خوای عکس رو آپلود کنی انقدر compression بد هست و کیفیت رو میاره پایین که ملت همه شاکی شدن. یعنی تو حالت photomode هم که برای عکسه فقط داخل کنسول عکس high quality می بینی و یک عکس درست نمی تونی استخراج کنی و تو کامپیوتر ازش استفاده کنی. البته آقای حقیقت (!) گفته که ما در روز ریلیر می ترسیم که به دلیل حجم زیاد آپلود عکس و همچنین استخراج فیلم ها، سرور هامون با مشکل بر برخوره برای همین حجم عکسا به 100kb کاهش پیدا می کنن موقع آپلود. از زمان لانچ که یه مدت بگذره داده های جهانی رو در این زمینه بررسی می کنیم و سعی می کنیم این فشرده سازی عکس ها رو تغییر بدیم!

به قول یه بنده خدایی photomode of photomode به ما نشون داده بودن! lol

در مورد این حرفی که این دفعه زده یعنی بهترین فیزیک، خیلی هم بی مورد نگفته چون تو شبیه ساز های کنسول تا الان نسبت به بازی های عرضه شده یعنی با احتساب GT5:P این بازی بهترین فیزیک رو داره. ولی کلاً تو این چند وقت گذشته ندیده بودم انقدر یه شرکت از خودش تعریف کنه (خودشو خراب کنه) چون سابقه Turn10 هم در این زمینه ها خوب بود.

والا میاموتو که میانگین امتیازای بازیهاش خیلی از اینا بالاتره هم این جوری اظهار فضل نمیکنه !
میانگین امتیازای این دو بازی انقدر تفاوت با هم ندارن آریا. GT4 و FM2 که یکی هستن، FM1 هم میانگین امتیازاش تو gamerankings حدود 92.5 هست که برای کار اول یک شرکت اونم زمانی که غولی مثل GT در صحنه حضور داشته واقعاً عالیه.

پ.ن: نمی دونم دیگه مصاحبه بعدی در مورد تعریف از چیه؟!!!

بله ! مورد تمسخر قرار میگیرن ! اونهم از سوی فن های GT که چیز عجیبی نیست ! و این دقیقاً همون چیزی هست که اونها میخوان !

اونها از این کارشون هدف دارن ! و هدفشون هم بزرگ نشون دادن بازیشون نیست ! بلکه جلب توجه بیشتر بازیکنها هستش ! با همین بحث هاشون توی فارومها بین طرفداران دو کنسول بحث پیش میاد و با همین بحث ها طرفدار پیدا میکنه بازیشون ! ( البته من اینجوری طرفدارش نشدم ! )

این بهترین راه تبلیغات و کم خرج ترینش هست ! جنس خوب درست کن با یه جنس دیگه که شهرت زیادی داره مقایسش کن ! این یه تبلیغات حاشیه ساز در کنار بیان برخی واقعیات هست !

واقعیات این یکی مصاحبه هم این هست که فیزیک Forza 3 روی کنسولها بی نظیر هست !
محسن بهتره یه نگاهی به جاهایی غیر از بازیسنتر هم بکنی. مثلآ Neogaf یه تاپیک داره در مورد FM3 , یه تاپیک در مورد GT5 و یه تاپیک هم در مورد رقابت این دو تا. پستهایی که اونجا میبینی نشون میده تعداد نفراتی که به گفته های مسوولان Turn 10 میخندن چقدر زیاده. اتفاقآ خیلی از فن های FM هم گفته های T10 رو مسخره میکنن چون واقعآ دیگه این شرکت از حد خودش خارج شده و دو روز دیگه میاد میگه ما بنیان گذار این سبک بودیم و اعضای PD پیش ما کلاس گذروندن !
اشتباه نکنید ! اونها 4 سال پیاپی هست که در صدر بازیهای ریسینگ هستند ! الان دنبال استفاده از شهرت GT هستن ، که انگار دارن تو این قسمت هم موفق میشن !! ;)

شاید برای همین هم مایکروسافت وعده فروش خوبی رو برای این بازی داده ! :-"
حداقل از نظر کسی مثل من , موفق شدن به وسیله زیر سوال بردن بقیه کار درست و جالبی نیست. PD پدر این سبک از بازیها به شکل امروزی (حداقل توی کنسولها) بوده ولی یک بار هم ندیدم بیاد از خودش انقدر تعریف کنه. ولی T10 ...

در مورد این حرفی که این دفعه زده یعنی بهترین فیزیک، خیلی هم بی مورد نگفته چون تو شبیه ساز های کنسول تا الان نسبت به بازی های عرضه شده یعنی با احتساب GT5:P این بازی بهترین فیزیک رو داره. ولی کلاً تو این چند وقت گذشته ندیده بودم انقدر یه شرکت از خودش تعریف کنه (خودشو خراب کنه) چون سابقه Turn10 هم در این زمینه ها خوب بود.
منم مشکلی با فیزیک بازی ندارم (هرچند باگهای عجیب غریب هم کم نداره که خودت در جریان هستی) ولی این طور صحبت کردن شایسته یه شرکت حرفه ای نیست. بیشتر شبیه حرفهای خاله زنکی و بازاری هست تا صحبتهای به درد بخور و مفید !

میانگین امتیازای این دو بازی انقدر تفاوت با هم ندارن آریا. GT4 و FM2 که یکی هستن، FM1 هم میانگین امتیازاش تو gamerankings حدود 92.5 هست که برای کار اول یک شرکت اونم زمانی که غولی مثل GT در صحنه حضور داشته واقعاً عالیه.
اشکان منظورم به طور کلی بود ! میگم میاموتو که پدر سبک پلتفورمر 3 بعدی هست هم نمیاد مثلآ به Insomniac بگه ما باید یه دوره کلاسهای فشرده براتون بذاریم که حالا T10 این طوری صحبت میکنه !!

احتمالا مصاحبه ی بعدی چون چیز دیگه ای برای تعریف نمونده میرسه سراغ باکشات بازی:ما بهترین باکساشت کل دوران رو طراحی کردیم ,فکر نکنم کسی بتونه مثل ما طراحی کنه!

من خیلی وقت پیش توی کلیک بود فکر کنم نقد فورزا 2 و فیزیکش یه همچین چیزی گفته بود که حالیم نشد!
اگه یکی اطلاعات داره بیاد توضیح بده برامون راجع بهش!

آخرین ویرایش:
فکر کنم کلا مراحل ساخت و تست بازی تموم شد اینا برای وقت پرکردن میان هر چند وقت یه بار یه چیز میپرونن

پ.ن:
میاموتو که پدر سبک پلتفورمر 3 بعدی هست هم نمیاد مثلآ به Insomniac بگه ما باید یه دوره کلاسهای فشرده براتون بذاریم که حالا T10 این طوری صحبت میکنه
از این به بعد مد میشه میان میگن
مثل کارمک میاد میگه سوات یرلی (Crysis ) شاگرد زرنگ بود اینجوری تونست بازی بسازه

محسن بهتره یه نگاهی به جاهایی غیر از بازیسنتر هم بکنی. مثلآ Neogaf یه تاپیک داره در مورد FM3 , یه تاپیک در مورد GT5 و یه تاپیک هم در مورد رقابت این دو تا. پستهایی که اونجا میبینی نشون میده تعداد نفراتی که به گفته های مسوولان Turn 10 میخندن چقدر زیاده. اتفاقآ خیلی از فن های FM هم گفته های T10 رو مسخره میکنن چون واقعآ دیگه این شرکت از حد خودش خارج شده و دو روز دیگه میاد میگه ما بنیان گذار این سبک بودیم و اعضای PD پیش ما کلاس گذروندن !

حداقل از نظر کسی مثل من , موفق شدن به وسیله زیر سوال بردن بقیه کار درست و جالبی نیست. PD پدر این سبک از بازیها به شکل امروزی (حداقل توی کنسولها) بوده ولی یک بار هم ندیدم بیاد از خودش انقدر تعریف کنه. ولی T10 ...

منم مشکلی با فیزیک بازی ندارم (هرچند باگهای عجیب غریب هم کم نداره که خودت در جریان هستی) ولی این طور صحبت کردن شایسته یه شرکت حرفه ای نیست. بیشتر شبیه حرفهای خاله زنکی و بازاری هست تا صحبتهای به درد بخور و مفید !

اشکان منظورم به طور کلی بود ! میگم میاموتو که پدر سبک پلتفورمر 3 بعدی هست هم نمیاد مثلآ به Insomniac بگه ما باید یه دوره کلاسهای فشرده براتون بذاریم که حالا T10 این طوری صحبت میکنه !!

آره ! دیدم ! حتی تو سایت خود Forza هم همین بساط هست تقریباً ! ولی به هر حال من تو مارکتینگ مایکروسافت شک ندارم ( یعنی تا الان ندیدم موفق نباشن !! )

حتی خودم رفیقی دارم که از 360 متنفره و بعد از این بساطها Forza 3 میخواد بگیره ! :biggrin1:

مطمعن باش کسانی که خودشون رو فن Forza معرفی میکنند و بعد مسخرش هم میکنند یا دروغ میگن یا از GT بیشتر خششون میاد !! :biggrin1: من تو این موضوع شک ندارم !

حالا شما سر این بازی تحمل کنید ! فروششون که زیاد شه دیگه کاری با GT و ... ندارن ! :laughing:

خدایش کلی خندیدم الان که دارم پست میدم دارم پس میفتم از صحبت های بچه ها و همچنین صحبت های این چند وقت TURN10 واقعا جکی هستین خدایش یه بار از اول بخونین بدون تعصب کلی میخنده آدم .

من 2 FORZA رو بازی کردم و میگم یکی از بهترین ریسینگ های این نسل هستش با وجود این که من خودم GT سری رو بیشتر میپسندم کلا چون باهاش بزرگ شدم .

اما دیگه این سازنده های FORZA کلی کرکره خنده هستن به خدا یه قرار بزاریم جمعی با هاشون بشینیم بخندیم.

آخه هیچ ماست بندی نمیگه بازی من مشکل داره یا فیزیکش بده یا گرافیک نداره .

این ها هم برای این که بگن ما هم هستیم دارن به GT چنگ میزنن که شاید طرفدار های سری GT برن بازی اون ها رو تست کنن چون سری GT یه سری طرفدار داره که هیچ وقت این بازی رو با هیچ بازی ریسینگ سیمولیشنی عوض نمیکنن .

و این کار این شرکت بیشتر خراب کردن خودش هستش . اگه بازی خوب باشه هیچ وقت پشت سایه بازی های بزرگ قرار نمیگیره و خوش رو بالا میکشه.

من خیلی وقت پیش توی کلیک بود فکر کنم نقد فورزا 2 و فیزیکش یه همچین چیزی گفته بود که حالیم نشد!
اگه یکی اطلاعات داره بیاد توضیح بده برامون راجع بهش!
ان پست رو من ندادم!! :biggrin1: یک خزی که کنارم بود نوشت که منم پاکش کردم! اگه میخواید در مورد سرعت رفرش اطلاعات PsH یک توضیحی بدم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or