Turn 10 : بازی Forza 4 تا 5 هفته دیگر به اتمام میرسد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Forza-Motorsport-4-Header-300x148.jpg

استودیو Turn 10 با خلق بازی زیبای Forza 3 توانست نامش را در زمره شرکتهای ساخت racing simolation جاودان کند .

حال Turn 10در حال ساخت سری جدید بازی خود یعنی Forza 4 میباشد ، یکی از نکات مهمی که در سری جدید در بازی نهادینه شده است مسابقات در شب میباشد که شما میتوانید لذت مسابقه دادن در شب را نیز در فروزا 4 تجربه کنید بخشی که در قسمت قبل جایش بسیار خالی بود .

در همین راستا اقای Dan Greenawalt رئیس Turn 10 در طی مصاحبه ای که با سایت CVG داشت اذعان کرد: طرفداران بازی با دیدن گرافیک بازی به حیرت در خواهند امد ، و در ادامه نیز اضافه کرد :
با موتور نورپردازی جدیدمان این امکان را در بازی بدست اوردیم که زمانهای گوناگونی را در بازی به وجود بیاریم ، ساخت جادهای مختلف و زیبا که شما در حین بازی میتوایند طلوع افتاب و غروب ان را از زاویه مابل مشاهده کنید ؛ تغییزات نور (نور خورشید) در حین مسابقه بر روی ماشین شما و تغییر و انعکاس نور در چشمانتان را احساس خواهید کرد .

اقای Greenwalt همچنین افزود : تیم Turn 10 کار تمام وقت انجام میدهد تا این پروژه سریعتر و بدون مشکل به پایان برسد .
اکنون میتوانم بگویم بازی Forza 4 اخرای کار میباشد و منتظریم ببینم کاری که انجام دادیم مطابق با قوانین شرکت ماکروسافت بوده است یا نه ؛ تا پایان بازی 5 هفته وقت لازم است .

آخرین ویرایش:
بله انجين اماده و 200 نفر نيرو واسه ساخت بازي و 2 سال يعني روش كمتر كار شده؟ 50 دفعه ارياي بدبخت گفت كه 5 سال يامائوچي نشسته صبح تا شب رو بازي كنه و اين كه PolyPhony تيم به بزرگي Turn 10 نداره و تا زمان انتشار GT5 رو 2 تا بازي ديگه هم داشت كار ميكرد
ضعف gt5 هیچ ربطی به این چیزایی که گفتی نداره عزیزم.اگر تیمشون کوچیکتر بوده عوضش هزینه بازی بسیار بالاتر بوده.70 میلیون خرج بازی شده بود.5 سال وقت هم داشتن که میتونست کاملا نفرات کمشون رو پوشش بده.حالا یه جوری هم میگید تیمشون کوچیک بوده،آدم فکر میکنه مثل رمدی 45 نفر هستن.جی تی 5 قربانی دیوانه بازیهای شخص شخیص یامائوچی شد.

اینکه turn 10 تونسته با هزینه کمتر و زمان کمتر بازی بهتری بسازه،به هنر این استدیو برمیگرده.

این که جی تی 5 event کم داره به تیمشون ربط داره؟اینکه ماشینهای استاندارد رو باید با امدادهای غیبی بخری به تیم ربط داره؟اون مسابقات احمقانه B-spec به تیم ربط داره؟اون آنلاین آشغال که هروقت خواستم با امیرحسین بازی کنم اشکم در اومد به تیم ربط داره؟یامائوچی هزینه لازم و زمان کافی رو که بتونه بازی ایی بسازه که بسیار بهتر از فورتزا باشه رو در اختیار داشت،اما بخاطر ناشی گری خودش نتونست موفق بشه.
داشتم همینجوری آمار ـو بررسی میکردم کل سری فورزا و PGR رو هم اندازه GT3 نفروختن =)) :biggrin1:
ماشااله استعداد عجیبی در این موارد داری صدرا:biggrin1:منم میگم کل سری کیلزون+کیلزون های آینده نصف هیلو هم نمیتونن بفروشن،پس کیلزون بره بوق بزنه:biggrin1:خودتم میدونی اگر فورتزا هم 2 نسل پیش میومد فروشش مثل جی تی بود.زمان ps1 اصلا ریسینگی مثل جی تی وجود داشت؟جی تی از همون موقع تونست به خوبی طرفداران خودش رو پیدا کنه و با شمارهای فوق العاده 2 و 3 این طرفداران رو بیشتر هم کرد.
بارها گفتم همین که فورتزا تونست در عرض 4 سال(از 2005 تا 2009) به سلطه جی تی پایان بده،و بشه یکه تاز این سبک (از لحاظ فنی و کیفی) نشون دهنده شاهکاری هست که turn 10 انجام دادن.فروشش هم قطعا در طول زمان بهتر و بهتر میشه.

آخرین ویرایش:
بله انجين اماده و 200 نفر نيرو واسه ساخت بازي و 2 سال يعني روش كمتر كار شده؟ 50 دفعه ارياي بدبخت گفت كه 5 سال يامائوچي نشسته صبح تا شب رو بازي كنه و اين كه PolyPhony تيم به بزرگي Turn 10 نداره و تا زمان انتشار GT5 رو 2 تا بازي ديگه هم داشت كار ميكرد
اون 300 نفر T10 در مقابله 100 نفر PD بحث داره اینجا هم جاش نیست ! یه تیمه مجزا در کنار تیم اصلی وظیفه ی اسکن پیست و مدلینگه ماشین و ادیته داده ها و تحویلشون به تیم اصلی رو به عهده دارن که تعداده این گروه معلوم نیست اومده رو شمارشه تیم اصلی یا نه ! از اون ور هم PD با کمپانی های ماشین سازی علی الخصوص وطنی (Nissan-Subaru-...) رد و بدله اطلاعات داشته و ...حالا تو این گیر و دار چند تا از مدل های پیست و ماشین از هر دو طرف { T10 و PD } توسط تیم فرعیه نام برده شده تو همون پروسه ی ادیت داده ها ، حالا به خاطره دسترسی نداشتنه تیم اصلی به الگوی اصلی و بالا بردنه کیفیه کار و نزدیک شدنه بیش از پیش به نمونه ی واقعی طراحی شده که طبیعی هم هست ! می خوای سند رو کنم ؟!:d
بی خیال ولش کن دیگه سر درد گرفتم ! :biggrin1:
نه فقط خواستم بگم همون جنگه حق علیه باطله دهه ی 60 هم به خاطره یه ارزش بوده اونم ثابت قدمی رو عقیده و لا غیر !:d که متاسفانه بعضی ها دارن پشته پا می زنن بهش !:d منظورم با شما نیستا !:d ولی در کل تو عقیدت ثابت قدم باش تا تو زندگی پابرجا باشی !:d
نه این که خودمم بودم تو جبهه واسه این میگم ! :|

نه فقط خواستم بگم همون جنگه حق علیه باطله دهه ی 60 هم به خاطره یه ارزش بوده اونم ثابت قدمی رو عقیده و لا غیر !:d که متاسفانه بعضی ها دارن پشته پا می زنن بهش !:d منظورم با شما نیستا !:d ولی در کل تو عقیدت ثابت قدم باش تا تو زندگی پابرجا باشی !:d
نه این که خودمم بودم تو جبهه واسه این میگم ! :|
بی خیال بابا :d حق و باطل کجا بود یه بازی این همه بحث نداره که :d من هنوزم رو عقیده ـم هستم :d

داشتم همینجوری آمار ـو بررسی میکردم کل سری فورزا و PGR رو هم اندازه GT3 نفروختن =)) :دی

که چی الان ..چیش به شما میرسه ؟؟؟؟؟
حتما از نظر شما کیفیت فنی و امتیاز ها و نقد های بزرگترین و معتبر ترین سایت ها کشکه فقط باید بچسبیم به فروش ...
خب معلومه مرد مومن این بازی ( GT ) آشغالم باشه فروشش تضمین شدس مثله COD مثلا نسل قبل این بازی محبوب بوده ها بایدم فروشش بالا باشه..

بس کنید این بچه بازیارو .... اینجاشده بخدا مهد کودک از این بیشتر آبروی این دو بازیو نبرین zو خودتونو با حرفای بی منطق کوچیک نکنین (‌ طرفه صحبتم با همه فن های دو آتیشه هست که هرچی دلیل براشون آورده میشه یه بحثه جدیدو میندازن وسط )
اخرش باید تاپیک قفل کنید دلتون خنک بشه دیگه

داشتم همینجوری آمار ـو بررسی میکردم کل سری فورزا و PGR رو هم اندازه GT3 نفروختن =)) :دی

واقعا چه اتفاق بزرگی افتاده ! الآن Forza ثابت شد که بازی نیست !
یحتمل این موضوع در مورد فروش KZ در برابر Halo هم باید صدق کنه دیگه ؟

این جوکی که من میزارم قشنگ تره :دی

35408169039319676293.jpg
به نقل از سایت Polyphony Digital

Gran Turismo Series Software Title List

Worldwide
Gran Turismo 10,850
Gran Turismo 2 9,370
Gran Turismo 3 A-spec 14,890
Gran Turismo Concept Series 1,560
Gran Turismo 4 “Prologue” 1,400
Gran Turismo 4 11,190
Gran Turismo 5 “Prologue 5,200
Gran Turismo PSP 2,320
Gran Turismo 5 6,370
Total 63,150

از قدیم راست گفته شده که :
علاقه بیش از حد آدمی به کسی یا چیزی آدمی رو کور و کر می کنه....

اول میگن gt4 بهتر بعد که میانگین امتیاز و فرقش با forza1 رو نشون میدی....

میگن تیم سازنده FORZA بیشتر پس باید بهتر باشه(پس هر شرکت تجاری در دنیا کارمند بیشتری داشته باشه باید بهتر باشه:))انگار مجبور کردن یامایوچی رو تا تیمش نفراتش کم باشه)

حالا هم میزان فروش شده ملاک....(پس انچارتد2 در مقابل کینکت اسپورت یک بازی ضعیف و ضایع هستش چون کینکت اسپورت 4 میلیون فروخته یا گیرز 6...7 میلیون:d)

احتمالا هم در چند پست بعد هم به "بچه 15 ساله و کلیف" و "اسباب بازی بودن هیلو" هم اشاره خواهد شد.....:d

دوستانی که بحث می کنن با بعضی فنهای عزیز وقت خودشونو تلف نکنن وقت آدم خیلی بیشتر از این مسایل ارزش داره......... .بی خیال شین عزیزان... .مرسی.

.
.
.

به نقل از سایت Polyphony Digital

Gran Turismo Series Software Title List

Worldwide
Gran Turismo 10,850
Gran Turismo 2 9,370
Gran Turismo 3 A-spec 14,890
Gran Turismo Concept Series 1,560
Gran Turismo 4 “Prologue” 1,400
Gran Turismo 4 11,190
Gran Turismo 5 “Prologue 5,200
Gran Turismo PSP 2,320
Gran Turismo 5 6,370
Total 63,150
الان چه ربطی به حرف من داشت؟ :دی آها یادم رفته بود تو این مورد خاص فروش بزرگترین عامل واسه کیفیت هست. ما دعا می کنیم شماره بعدی Forza کیفیت بالایی داشته باشه و امتیازش بالای 90 بشه، فروش هم همون 4 میلیون واسش کافیه. شما هم دعا کنید شماره بعدی GT بالای 20 میلیون فروش داشته باشه امتیازش 6.0 هم بشه مهم نیست، مهم فروشه! وقتی بازی مورد علاقه مون بالای 90 میشه مطمئن هستیم که یه بازی با کیفیت بازی می کنیم، حالا ببینیم از این فروش بالا چی نصیب شما میشه :دی

اینم برای تمام جک گویان عزیز.بعد از خوندن جمله زیر میتونید،سوت بزنید،با کله بکوبید تو دیوار،یا اقدام به خودکشی کنید.انتخاب با شماست.

جمله گیم اسپات در مورد فورتزا 3
isn't just the best driving game of 2009; it might just be the best console driving game of the last decade.
دم خروس را باور کنیم ، یا قسم حضرت عبّاس را ؟
جک رو که 3 صفحه پیش با هم دیدیم !
پ.ن : اوفیش ، چه بادی داری میاد ! یکی جهتشو بهم بگه ممنون میشم .
منظورت رو واضح بگو تا جوابت رو بدم.

آخرین ویرایش:
دم خروس را باور کنیم ، یا قسم حضرت عبّاس را ؟
جک رو که 3 صفحه پیش با هم دیدیم !
پ.ن : اوفیش ، چه بادی داری میاد ! یکی جهتشو بهم بگه ممنون میشم .
==========
منظورت رو واضح بگو تا جوابت رو بدم.
OK.
راستش دیگه نمیخواستم چیزی بگم تو این تاپیک ، یه پست هم داده بودم ، نمیدونم دیدی یا نه ، اما پاکش کردم که شاید ناراحت بشی ؛ اما دیدم تو بیخیال نمیشی و داری یه بند همینجوری میری واسه خودت . من الآن به تمامی دوستان تضمین میتونم بدم ، اگر این رو به عنوان نظر شخصیت(چون اصلا کسی نظرت رو Fact نمیدونه)که میگی FM3 بهترین ریسینگ هست ، قبول کنیم ، همین تو 4 روز دیگه میای میگی بازی آشغاله ! بستگی داره باد از کدوم ور بیاد ، U know what I mean ؟
اگر دلت میخواد باز هم یسری مدارک جالب دارم همینجا میذارم تا ... ... ...
نکن حسین ، لا اقل بقیه دوستن ، مثلا خان داداش(سهیل) میاد میگه FM3 خوبه ، دیگه نظرش اینه . دو روز دیگه نمیاد یه چی دیگه بگه که . الان جمله از gamespot نقل میکنی ، 2 روز پیش میگی ign و من و بازیسنتر (تو نقد بازیسنتر هم اشاره شده!) میگیم GT جادو داره و تا ابد بهترین میمونه و ازین جور حرفا .
علی ایّحال ، یدون پست افراطی و تخیّلی از تو ببینم اینجا ، بد میبینی ... میکنم آنچه را نباید بکنم .
ضمن این که تو این تاپیک به نظر من خیلی شانس آوردی که تا الآن اخطاری چیزی نگرفتی ، توهین و تحقیر ، از سر و روی پستهات میباره ، در صورتی که من نمیدونم با چه رویی این کارو انجام میدی .

آخرین ویرایش:
میگن تیم سازنده FORZA بیشتر پس باید بهتر باشه(پس هر شرکت تجاری در دنیا کارمند بیشتری داشته باشه باید بهتر باشه:))انگار مجبور کردن یامایوچی رو تا تیمش نفراتش کم باشه)
واي كه چقدر اينجا نابغه داريم يكي اومد گفت رو فورتزا كمتر كار شده من گفتم خير 200 تا نيرو داره انجينش اماده بود پروژه همزمان نداشتن روش كم كار نشده بود اينقد دركش سخته يا هرجوري هست GT بايد كوبيده بشه بابا بخدا ديوونمون كردين ديگه دارين حال ادمو بهم ميزنين يه كم جنبه موفقيت داشته باشين وقتي تحريريه سايت خودش هيزم ترول رو شعله ور ميكنه از بقيه چه انتظاري ميشه داشت

• Like
Reactions: S0HEIL and Kainé
بارها گفتم همین که فورتزا تونست در عرض 4 سال(از 2005 تا 2009) به سلطه جی تی پایان بده،و بشه یکه تاز این سبک (از لحاظ فنی و کیفی) نشون دهنده شاهکاری هست که turn 10 انجام دادن.فروشش هم قطعا در طول زمان بهتر و بهتر میشه.
Indeed شدیدا !:d یه نکته ای که به نظرم خیلی حرصه فن های فورتزا رو در اورده بود برمی گشت به یه مصاحبه ای که اگه اشتباه نکنم یکی دو ماه بعد از عرضه ی FM3 با استاد یامائوچی انجام شده بود ، تو اون مصاحبه ازش می پرسن Forza3 رو بازی کردی استاد ! ، استاد در جواب میگه خودم نه ولی چند نفرو دیدم داشتن ور میرفتن باهاش و فیزیکش اون چیزی نیست که من میخام و از این حرفا که بعد منتهی شد به عبارته فوق کلیشه ایه 90% !:d
یعنی واقعا تو اون بُرهه و اون امتیازاتی که درو کرده بود FM3 هم حتی حاضر نبود به دیده ی یه رقیب بهش نگاه کنه از بس مملو شده بود از غروره کاذب ! واقعا برای استاد افت داشت بگه بازی کردم و اینش خوب بوده و فلان و فلانش بد ! { یکی از 100 سیاسته تاریخ مصرف گذشته ی استاد !:| }
واقعا چه کسی فکرشو می کرد روزی همین سری نه تنها به عنوان رقیب بلکه با قدرت عنوانه King of Racers رو یدک بکشه و بعضی از طرفدارای فورتزا {طالبان }:d به نوعی ننگ بدونن که اسمه GT5 در کنار غولی به اسمه FM4 قرار بگیره ؟؟؟

هیچ کس !:d

-------

تکراریه ولی به جاست :
چشمه ای ناچیز از { به قوله آرمان } شیهه ی اسب های سنگین برای رهایی از اگزوز فلزی !:d

----------
وقتی خود Dan این جوری کف بُر شده از قدرته باور نکردنیه انجین بازی تو نورپردازی دیگه مخاطبه بیچاره باید احساساتشو چجوری بروز بده ؟؟!
http://img4up.com/viewer.php?file=69728918718801480691.jpg

الان چه ربطی به حرف من داشت؟ :biggrin1: آها یادم رفته بود تو این مورد خاص فروش بزرگترین عامل واسه کیفیت هست. ما دعا می کنیم شماره بعدی Forza کیفیت بالایی داشته باشه و امتیازش بالای 90 بشه، فروش هم همون 4 میلیون واسش کافیه. شما هم دعا کنید شماره بعدی GT بالای 20 میلیون فروش داشته باشه امتیازش 6.0 هم بشه مهم نیست، مهم فروشه! وقتی بازی مورد علاقه مون بالای 90 میشه مطمئن هستیم که یه بازی با کیفیت بازی می کنیم، حالا ببینیم از این فروش بالا چی نصیب شما میشه :biggrin1:
ربط نداشت؟:biggrin1:
آها ببخشید یادم رفته بود در این مورد، فروش کشک هست و این مسئله فقط در رابطه با Geow و هیلو صدق میکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or