Turn 10 : بازی Forza 4 تا 5 هفته دیگر به اتمام میرسد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Forza-Motorsport-4-Header-300x148.jpg

استودیو Turn 10 با خلق بازی زیبای Forza 3 توانست نامش را در زمره شرکتهای ساخت racing simolation جاودان کند .

حال Turn 10در حال ساخت سری جدید بازی خود یعنی Forza 4 میباشد ، یکی از نکات مهمی که در سری جدید در بازی نهادینه شده است مسابقات در شب میباشد که شما میتوانید لذت مسابقه دادن در شب را نیز در فروزا 4 تجربه کنید بخشی که در قسمت قبل جایش بسیار خالی بود .

در همین راستا اقای Dan Greenawalt رئیس Turn 10 در طی مصاحبه ای که با سایت CVG داشت اذعان کرد: طرفداران بازی با دیدن گرافیک بازی به حیرت در خواهند امد ، و در ادامه نیز اضافه کرد :
با موتور نورپردازی جدیدمان این امکان را در بازی بدست اوردیم که زمانهای گوناگونی را در بازی به وجود بیاریم ، ساخت جادهای مختلف و زیبا که شما در حین بازی میتوایند طلوع افتاب و غروب ان را از زاویه مابل مشاهده کنید ؛ تغییزات نور (نور خورشید) در حین مسابقه بر روی ماشین شما و تغییر و انعکاس نور در چشمانتان را احساس خواهید کرد .

اقای Greenwalt همچنین افزود : تیم Turn 10 کار تمام وقت انجام میدهد تا این پروژه سریعتر و بدون مشکل به پایان برسد .
اکنون میتوانم بگویم بازی Forza 4 اخرای کار میباشد و منتظریم ببینم کاری که انجام دادیم مطابق با قوانین شرکت ماکروسافت بوده است یا نه ؛ تا پایان بازی 5 هفته وقت لازم است .

آخرین ویرایش:
اینم بامبول جدید.متوسل شدن به بازی نسل قبل.دوستانی که فورتزا 3 رو میگفتن پشم gt5 نمیشه حالا که یه دفعه اسم جی تی 4 رو از جیبشون در آوردن:))
بعدشم کی گفته gt4 زمان خودش بهترین بوده؟چون بنابر امتیازات فورتزا 1 امتیازش بیشتر بوده.اون دوستمون هم چیزای جدیدی که فورتزا 1 داشت و gt4 فاقداین نکات بود رو اشاره کرد.حالا بر چه اصلی میگید gt4 بهترین بوده خدا عالمه!!!

اصلا منظورم فشار اوردن به شما نبود فقط و فقط پیرو این صحبت بود ! { نقل قول از خود شما } !;)
یعنی رفتی از تاپیک قبلی پست از زیر خاک کشیدی بیرون ! خدا خیرت بده ! یعنی ببین کار به کجا کشیده از کجا واسه آدم نقل قول میکنن :d اولاً من مدلینگ رو گفتم ! اینم که مدلینگش واقعاً عالیه توش شکی نیست ! ولی از نظر بصری الان فورتزا 4 خیلی جلوتره ! زیاد خودتو ناراحت نکن هر کی هر چی بگه شما به خواستت میرسی از همین الانش GT 5 نابود شدس نیازی به FM4 هم نداره ! خیالت تخت !
شما به جای نقل قول از تاپیک قبلی پست های همینجا رو بخون :
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1516724&postcount=130
فن هم فن های قدیم ! حداقل خودشونو پشت یه مشت آواتار و امضای تقلبی قایم نمیکردن !
من عادت ندارم با آدمهایی که بدون مدرک از رو هوا حرف میزنن دهن به بهن بشم چون قانع کردنشون دست خودشونه ..
GT5 بازی هست که جز 10 بازی نا امید کننده ign بوده و برعکس 3 forza بهترین ریسینگ سیمو نسل تا حالا .
دیگه بحث با شما به جایی نمیرسه چون اگر خود سازنده GT هم اعتراف کنه شما اعتراف بکن نیستید .
این وحشتناک گفتنت منو یاد یه بنده خدایی انداخت که میگفت cell به طور وحشتناکی دست سازنده رو باز میزاره . کلا این ps3 خیلی وحشیه . باید رامش کرد:))
نمی دونم اون 2 -3 پاراگراف اول رو با من بودی یا نه ولی قبل از عملیات حسین فهمیده زدن پستم رو با دقت بخون گفتم مدلینگ GT نه GT 5 منظورم اینه که این سری بازی مدلینگ هاش همیشه عالی بوده . چیزی هم در مورد برتری نسبت به FM4 نگفتم که فک کنی به مقدسات توهین شده !
---------------
خدا به ما رحم کنه یکی میره از زیر خاک از یه تاپیک یه پست میاره تو تاپیک جدید بعد تازه اون پست نقل قول هم میشه ! دیگه کار به کجا رسیده ! LOL

یعنی رفتی از تاپیک قبلی پست از زیر خاک کشیدی بیرون ! خدا خیرت بده ! یعنی ببین کار به کجا کشیده از کجا واسه آدم نقل قول میکنن :d اولاً من مدلینگ رو گفتم ! اینم که مدلینگش واقعاً عالیه توش شکی نیست ! ولی از نظر بصری الان فورتزا 4 خیلی جلوتره ! زیاد خودتو ناراحت نکن هر کی هر چی بگه شما به خواستت میرسی از همین الانش GT 5 نابود شدس نیازی به FM4 هم نداره ! خیالت تخت !
خدا به ما رحم کنه یکی میره از زیر خاک از یه تاپیک یه پست میاره تو تاپیک جدید بعد تازه اون پست نقل قول هم میشه ! دیگه کار به کجا رسیده !
زیر خاک کدومه داداشه من !:d تاریخ داره پستت ماله 2 هفته پیشه شایدم کمتر { تو تاپیکه بهترین گرافیک کنسولی } ، تو این مدت T10 شق القمر نکرده که یعنی چیزه خاصی نشون نداده که نظرت 180 درجه برگشته !!

فن هم فنای قدیم !!:d نه به اون که اونقدر تو اون تاپیکه زیر خاکی تعریف می کنی از GT5 و Photomode ردیف می کنی و نه به این که صرفا به خاطره جلو بودن فورتزا4 از نظره بصری GT5 ـو نابود شده می خونی !!:d ببین کاره ما به کجا رسیده !:d
در رابطه با اون Kotaku هم همونیه که 80% شایعه هاش درست از آب در میادااا ! یه تجدید نظر بکن واسه لغو ساقط کردنه اعتبارش ! گناه داره به خدا !:d

زیر خاک کدومه داداشه من !:d تاریخ داره پستت ماله 2 هفته پیشه شایدم کمتر { تو تاپیکه بهترین گرافیک کنسولی } ، تو این مدت T10 شق القمر نکرده که یعنی چیزه خاصی نشون نداده که نظرت 180 درجه برگشته !!

فن هم فنای قدیم !!:d نه به اون که اونقدر تو اون تاپیکه زیر خاکی تعریف می کنی از GT5 و Photomode ردیف می کنی و نه به این که صرفا به خاطره جلو بودن فورتزا4 از نظره بصری GT5 ـو نابود شده می خونی !!:d ببین کاره ما به کجا رسیده !:d
در رابطه با اون Kotaku هم همونیه که 80% شایعه هاش درست از آب در میادااا ! یه تجدید نظر بکن واسه لغو ساقط کردنه اعتبارش ! گناه داره به خدا !:d
برادر من اصولاً اینجا اسمش چیزیه به عنوان نت ! و در ثانیه اخبار و پست ها آپ میشه ! روزنامه و مجله نیست که میگی مال دو هفته پیشه ! فک کنم هنوز نمی دونی کجا اومدی ؟! :d اونم که یه بحثی بود که به نتیجه رسید و بعد از توضیحات دوستان فک کنم همه برتری تکنیک های fm4 رو قبول کردن ! این حرفت مثل این میمونه که مثلا یه روز دو نفر بحث کردن یک می گفته بازی x در برابر بازی y هیچی نیست بعد از بحث به نتیجه رسیدن و طرف متوجه شده نه بابا بازی x خیلی بهتره ولی این نمی دونسته ! بعد از این به بعد دید و نظرش در مورد بازی x عوض میشه بعد ملت وردارن پست های قبل از اون موقعش رو بیارن بگن نه تو میگفتی فلان ! lol !
این فقط مثال بود جوگیر نشی به من نسبت بدی ! :d خواستم روشنت کنم !
یه ذره مبتکر باش ! حرفهای منو با تغییر کلمه تحویل خودم نده ! اصلاً گیریم من فن چی به تو میرسه ؟! لا بد فک کردی مثل این بچه هام که الان 360 ندارم و می خوام بگم اینی که من دارم بهترینه و لا غیر ! ROFL
اکثر مشکلات اینجا از درست نخوندن پسته ! من نگفتم Kotaku بی اعتباره ! گفتم چون اون گفته 10 برابر و الان شماها قبولش ندارید احتمالاً از نظر شماها اونم از اعتبار ساقط شدس ! انقدر درکش سخت بود !
--------------
من که ندیدم نتیجه گیری ای تو تاپیکه مربوطه !! تو بحثه مورد نظر تو تاپیکه زیرخاکی (!) شما پای ثابته جبهه ی GT بودی... بعد از چند صفحه بحث عوض شد از GT5 vs Forza4 به یه چیزه دیگه ، شما هم دیگه پست ندادی ! شما به این میگی نتیجه گیری ؟؟ نکنه منظورت از نتیجه گیری تو پستیه که لینک دادی ! نتیجه گیری باید تو یه بازه ی مشخص که بحث داغه تو همون تاپیک ایراد بشه نه 2 هفته بعد تو یه تاپیکه دیگه بعد از قصه ی حسین کرد شبستری !! شرمنده ولی تو این مواقع اسمه این پروسه رو میذارن کم اوردن !!

این که داری بهم یادآوری می کنی این جا نت ه نه فلان یه دنیا ممنون ، من تو پسته قبلی جوابتو دادم که تو این مدت T10 نه تریلری داده بیرون و نه عکسه خاصی که شما نظرت دگرگون شده ! دلیل نمی شه چون این جا نت ه T10 به ثانیه تریلر بده بیرون !! باز شما بگو تو فلان تاپیک بحث کردیم و به یه نتیجه ی واحد رسیدیم !:-o این موضوع در تضاد کامله با منطق بازی سنتر !

تو صفحه ی قبل هم گفتی از یه بازی خوشم بیاد میگیرمش ، منظورتو گرفتم که هم 360 داری و هم PS3 ! محض اطلاع باید عرض کنم 90% کسایی که دارن این جا یا هر جای دیگه کل کل می کنن سره بحث های فوق کلیشه ای دقیقا تو وضعیتی قرار دارن که شما هستی ! پس منم قاعدتا از این فکرای بچه گونه به ذهنم خطور نکرده بود که شما یه کنسولو نداری و داری میزنی تو سره بازیش !/:)
عزیز من نتیجه گیری و عقیده رو که جار نمیزنن ! :دی همون 2 هفته پیش هم من نظر مثبتی روی FM4 داشتم ! فقط بحث گیر دادن به GT بود منم گفتم اوضاع به اون وخامت هم نیست ! فحش و بد و بیراه هم به فورتزا ندادم که الان بخوام دگرگون بشم ! شما یه کم آروم بشو پست ها رو مغرضانه نخون میبینی حرف من هیچ تغییری نکرده ! منم اگه از GT خوشم میاد چون به گیم پلیش علاقه دارم از اون شماره 1 تا الان نمیتونم به زور بیام علایقمو که عوض کنم ! ولی نگفتم Fm چیز بدیه ! گفتم حتی از لحاظ بصری و ملحقات از GT سر تره ! فک نمی کنم مشکلی باشه !
من دارم میگم اینجا نته همه چی در ثانیه جدید میشه پس اون پست دو هفته پیش میشه قدیمی ! اونوقت میگی T10 تریلر و عکس نداده بیرون !
این بحث پیراهن عثمان رو هم بی زحمت همینجا تمومش کن !
در رابطه با ساقط شدنه Kotaku هم شما یه بار دیگه برو پستتو بخون ببین نگارششو رعایت کردی یا نه ! این که آخرش علامته {!} بذاری مفهومی که مخاطب برداشت داره فرق داره با حالتی که {؟!} می ذاری ! نه در شان شماست و نه من که نقل قولش کنم !
بی خیال ولش کن دیگه سر درد گرفتم ! :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Siavash_MH
برادر من اصولاً اینجا اسمش چیزیه به عنوان نت ! و در ثانیه اخبار و پست ها آپ میشه ! روزنامه و مجله نیست که میگی مال دو هفته پیشه ! فک کنم هنوز نمی دونی کجا اومدی ؟! :d اونم که یه بحثی بود که به نتیجه رسید و بعد از توضیحات دوستان فک کنم همه برتری تکنیک های fm4 رو قبول کردن ! این حرفت مثل این میمونه که مثلا یه روز دو نفر بحث کردن یک می گفته بازی x در برابر بازی y هیچی نیست بعد از بحث به نتیجه رسیدن و طرف متوجه شده نه بابا بازی x خیلی بهتره ولی این نمی دونسته ! بعد از این به بعد دید و نظرش در مورد بازی x عوض میشه بعد ملت وردارن پست های قبل از اون موقعش رو بیارن بگن نه تو میگفتی فلان ! lol !
این فقط مثال بود جوگیر نشی به من نسبت بدی ! :d خواستم روشنت کنم !
یه ذره مبتکر باش ! حرفهای منو با تغییر کلمه تحویل خودم نده ! اصلاً گیریم من فن چی به تو میرسه ؟! لا بد فک کردی مثل این بچه هام که الان 360 ندارم و می خوام بگم اینی که من دارم بهترینه و لا غیر ! ROFL
من که ندیدم نتیجه گیری ای تو تاپیکه مربوطه !! تو بحثه مورد نظر تو تاپیکه زیرخاکی (!) شما پای ثابته جبهه ی GT بودی... بعد از چند صفحه بحث عوض شد از GT5 vs Forza4 به یه چیزه دیگه ، شما هم دیگه پست ندادی ! شما به این میگی نتیجه گیری ؟؟ نکنه منظورت از نتیجه گیری تو پستیه که لینک دادی ! نتیجه گیری باید تو یه بازه ی مشخص که بحث داغه تو همون تاپیک ایراد بشه نه 2 هفته بعد تو یه تاپیکه دیگه بعد از قصه ی حسین کرد شبستری !! شرمنده ولی تو این مواقع اسمه این پروسه رو میذارن کم اوردن !!

این که داری بهم یادآوری می کنی این جا نت ه نه فلان یه دنیا ممنون ، من تو پسته قبلی جوابتو دادم که تو این مدت T10 نه تریلری داده بیرون و نه عکسه خاصی که شما نظرت دگرگون شده ! دلیل نمی شه چون این جا نت ه T10 به ثانیه تریلر بده بیرون !! باز شما بگو تو فلان تاپیک بحث کردیم و به یه نتیجه ی واحد رسیدیم !:-o این موضوع در تضاد کامله با منطقه بازی سنتر !

تو صفحه ی قبل هم گفتی از یه بازی خوشم بیاد میگیرمش ، منظورتو گرفتم که هم 360 داری و هم PS3 ! محض اطلاع باید عرض کنم 90% کسایی که دارن این جا یا هر جای دیگه کل کل می کنن سره بحث های فوق کلیشه ای دقیقا تو وضعیتی قرار دارن که شما هستی ! پس منم قاعدتا از این فکرای بچه گونه به ذهنم خطور نکرده بود که شما یه کنسولو نداری و داری میزنی تو سره بازیش !/:)
-------
در رابطه با ساقط شدنه Kotaku هم شما یه بار دیگه برو پستتو بخون ببین نگارششو رعایت کردی یا نه ! این که آخرش علامته {!} بذاری مفهومی که مخاطب برداشت داره فرق داره با حالتی که {؟!} می ذاری ! نه در شان شماست و نه من که نقل قولش کنم !

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا فنای عزیز و دوست داشتنی PS3 نمیخوان قبول کنن Forza برتره
هم امتیازاش بیشتره هم با اینکه کمتر روش کار شده نسبت به GT اما بازم همه چیش عالی عه!

• Like
Reactions: Siavash_MH
برای قانع کردنه بعضی از فن های به نظر محترم باید خداونده متعال پیانبری به زمین فرستد.
واقعا منطق بعضی دوستان آسمونو داره سوراخ میکنه.
عجب.

من نمیدونم چرا فنای عزیز و دوست داشتنی PS3 نمیخوان قبول کنن Forza برتره
هم امتیازاش بیشتره هم با اینکه کمتر روش کار شده نسبت به GT اما بازم همه چیش عالی عه!
بله انجين اماده و 200 نفر نيرو واسه ساخت بازي و 2 سال يعني روش كمتر كار شده؟ 50 دفعه ارياي بدبخت گفت كه 5 سال يامائوچي نشسته صبح تا شب رو بازي كنه و اين كه PolyPhony تيم به بزرگي Turn 10 نداره و تا زمان انتشار GT5 رو 2 تا بازي ديگه هم داشت كار ميكرد

تو زمان خودش هم Forza1 بهتر بوده !
جوک؟

11683-nice-design-roflmao.jpg

تو زمان خودش هم Forza1 بهتر بوده ! لا اقل اسم سیمول رو نیارید که به نبود دمیج مکانیکی و فیزیک و هوش مصنوعی ضغیفترش اشاره نکنیم !

این هم مقایسه ignـش !!

http://xbox.ign.com/articles/588/588231p2.html

Final Analysis Doug's Take: While GT4 is the original driving sim in so many respects, Forza certainly competes in areas where Polyphony's has not changed and continues to remain weak. Forza brandishes a stellar Career Mode that models itself on the GT series, but branches in several areas, particularly by adding outer body customization, Drivatar training, car deformation that affects performance, a compelling point/level system, and an awesome multiplayer Xbox Live experience. GT4, on the other hand, is an unbeatably gorgeous game that once again proves Polyphony's technical prowess as a leader for the system. GT4's massive list of cars and tracks handily beats Forza's, and Polyphony's game remains one that people know, love, and have built a fantastic attachment to over the years. I'd say that the sales of GT4 will be very impressive indeed, while the first iteration of Forza (there has to be more eventually) will do well. But, I'll go ahead and say this, there will be major detractors because of Forza's innovation. I'd say that for graphic lovers, PS2 traditionalists, and gamers who want the most cars and tracks any racing game can offer, GT4 is your game. And for people who want something different, something compelling, and who want get their game online, Forza will absolutely knock your socks off.

ضمنا همین IGN که شما لینک میکنی به هر دو عنوان 9.5 داده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or