Turn 10 : بازی Forza 4 تا 5 هفته دیگر به اتمام میرسد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Forza-Motorsport-4-Header-300x148.jpg

استودیو Turn 10 با خلق بازی زیبای Forza 3 توانست نامش را در زمره شرکتهای ساخت racing simolation جاودان کند .

حال Turn 10در حال ساخت سری جدید بازی خود یعنی Forza 4 میباشد ، یکی از نکات مهمی که در سری جدید در بازی نهادینه شده است مسابقات در شب میباشد که شما میتوانید لذت مسابقه دادن در شب را نیز در فروزا 4 تجربه کنید بخشی که در قسمت قبل جایش بسیار خالی بود .

در همین راستا اقای Dan Greenawalt رئیس Turn 10 در طی مصاحبه ای که با سایت CVG داشت اذعان کرد: طرفداران بازی با دیدن گرافیک بازی به حیرت در خواهند امد ، و در ادامه نیز اضافه کرد :
با موتور نورپردازی جدیدمان این امکان را در بازی بدست اوردیم که زمانهای گوناگونی را در بازی به وجود بیاریم ، ساخت جادهای مختلف و زیبا که شما در حین بازی میتوایند طلوع افتاب و غروب ان را از زاویه مابل مشاهده کنید ؛ تغییزات نور (نور خورشید) در حین مسابقه بر روی ماشین شما و تغییر و انعکاس نور در چشمانتان را احساس خواهید کرد .

اقای Greenwalt همچنین افزود : تیم Turn 10 کار تمام وقت انجام میدهد تا این پروژه سریعتر و بدون مشکل به پایان برسد .
اکنون میتوانم بگویم بازی Forza 4 اخرای کار میباشد و منتظریم ببینم کاری که انجام دادیم مطابق با قوانین شرکت ماکروسافت بوده است یا نه ؛ تا پایان بازی 5 هفته وقت لازم است .

آخرین ویرایش:
GT4 نسبت به زمان خودش کامل ترین بوده و هیچ شبیه سازی نیومده که نسبت به زمان خودش ذر حد GT4 کامل باشه حالا اگه درک این جمله واستون سخته میتونید برید از معلم فارسی ـتون بپرسید.

Last edited by a moderator:
تو چند هفته آینده باید شاهد اظهار نظر های ناشی از چت کردن علف و کُک ِ دوستان T10 باشیم، دفعا بعد یه قالی پرنده ای ماشین لباسششوی چیزی در انتظار شماست.

دوستانم که همه تاپیک ها رو میچسبونن نهایتا به Killzone و GT و COD ... بازی سنتر به شما افتخار می کند.

GT4 نسبت به زمان خودش کامل ترین بوده و هیچ شبیه سازی نیومده که نسبت به زمان خودش ذر حد GT4 کامل باشه حالا اگه درک این جمله واستون سخته میتونید برید از معلم فارسی ـتون بپرسید.
ای بابا GT 4 واسه زمان بوقه چه ربطی داره به اینجا و نسل هفتم ؟
در ضمن زمانی که GT میدرخشید بازی با نام forza وجود نداشت forza زمانی که در xbox ظاهر شد سال 2005 بود که مقارن بود با عرضه GT4 و خوب یادمه زمانی که forza 1 در سال 2005 عرضه شد سایتی نبود که تمجیدش نکنه نتیجش هم میانگین امتیاز بیشتر از سایتها نسبت به GT 4 بود .
اما چند تا نکته جالب :
forza بازی بود که همون اولش سه مورد ارتقا داشت : موتور - بدنه -شاسی و آیرودینامیک و از همون اول قابلیت آنلاین رو داشته . قابیلت دیگه تنظیم باد لاستیکها بود که بر خلاف دیگر بازیها در سرعت و هدایت اتومبیل شما تاثیر داشت . فورزا 1 تنها بازی بود که در سبک سیمو تونست مجوز آسیب پذیری 200 خودرو رو کسب کنه و در بازی به گونه ای زیبا استفاده کنه که اصلا اون موقع GT با این گزینه نا آشنا بود .
This changes the way the game is played, in contrast to the Gran Turismo series, as collisions with barriers and other cars will alter the car's handling, top speed and acceleration
در این سیستم جالبه که رنگ ماشین توانایی خراشیده شدن داشت و پنجره ها به طور کامل قابل شکستن بودند و در صورت آسیب زیاد ماشین خاموش میشد وکلی چیزای دیگه .
فیزیک بازی شاخترین چیز این بازی هست به طوری که حتی در فورزا 1 این آزمایش کاملا واقعی روش انجام شده و ببینید نتیجه چی بوده :
In 2005, Popular Science magazine tested this effect by inviting a professional race car driver and an amateur car enthusiast to drive identical cars on an identical track in both Forza Motorsport and the real world. Each driver's track times matched closely from his performance on the real track and in virtual reality.

forza1 در GameRankings امتیاز 93 گرفت و GT 4 نمره 89 رو گرفت و سال انتشار هر دو نیز 2005 بود .
راستی مگه پرفروشترین بازی بهترین نیست ؟ پس چرا از GT3 صحبتی نشد ؟
البته جالبه من عاشق شماره 3 این بازی بودم البته اوم موقع forza وجود نداشت . به نظرم لذت شماره 3 نسبت به زمان خودش خیلی عالی بود .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aliatlas
الان در حال حاضر Forza Motorsport 3 بهترین شبیه ساز نسله ! هر نسل مطمئنا قوی تر از نسل قبلشه !
اگر هم به قول شما GT4 بهترین شبیه ساز نسل قبل باشه (نظر شخصی شماست ) ! خدا نسل قبل بیامرزد ...
راستی مگه پرفروشترین بازی بهترین نیست ؟ پس چرا از GT3 صحبتی نشد ؟

یه چند تا تصویر کپچر شده Up کردم از دموهای مختلف واسه روشن شدنه بعضی از دوستان که از پستاشون بر میاد تریلر 2 دقیقه ایه کنفرانسه مایکرو رو هم ندیدن وای به حاله یه دموی گیم پلیه درست و حسابی ::|

-----
وقتی خود Dan این جوری کف بُر شده از قدرته باور نکردنیه انجین بازی تو نورپردازی دیگه مخاطبه بیچاره باید احساساتشو چجوری بروز بده ؟؟!
http://img4up.com/viewer.php?file=69728918718801480691.jpg

-----
یه نکته ی دیگه هم در رابطه با انیمیشنه تعویض دنده این که قابلیته On و Off ـش وجود داره ، مثلا همین تصویره پایینی انیمیشن داره ولی تو اون دمویی که mosen زحمتشو کشیده بود تو تاپیکه Forza4 اگه اشتباه نکنم تو همین ماشین انیمیشن نداشت ! { این که بعضی ماشینا انیمیشن دارن یا ماشینایی که دندشون پشته فرمونه هنوز طراحی نشده براشون فکر کنم یه چیز مثله جُک باشه واسه Turn 10 و فوق العاده پیشه پا افتاده }
http://img4up.com/viewer.php?file=41682968002329846435.jpg
-----
در کل یکی همین قابلیته On و Off کردنه انیمیشن و یکی Rewind نشون دهنده ی اصراره عجیب و دهن کجیه مسلّمه T10 به بعضی هاست !!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aliatlas and Robin
من هی عکسها و تریلر های اینو می بینم هی حالم خراب میشه پس چرا نمیاد من تا شهریور چیکار کنم
یکم رو خودت بیشتر کار کن و عکس و تریلر نبین ، چون بازی 19 مهر میاد ، نه شهریور ... ! :d

در کل یکی همین قابلیته On و Off کردنه انیمیشن و یکی Rewind نشون دهنده ی اصراره عجیب و دهن کجیه مسلّم به بعضی هاست !!
یعنی صحبت کردن از یه بازی توی تاپیکش و زرت و زرت تخریب نکردن بقیه بازیا انقدر سخته ؟!
هنوز 10 برابر پیشرفت گرافیکی که یادتون نرفته !

• Like
Reactions: x to the z
مشخصه که بعضی از شماها از اون دسته از گیمرایید که گرافیک براتون در اولویت ـه هر چند طرفدار یه کنسول بودن هم تاثیر زیادی روی حرفاتون داره!
جالبه روی یه حرف با هم مشترکید : گرافیک گرافیک گافیک!
اگه منظورت منم
خیلیا منو میشناسن سر همین کرایسیس چقدر با فناش بحث کردم که همه چی گرافیک نیس و تو این نسل بیشتر به گرافیک توجه شده تا گیم پلی که لذت بازی کردن رو کمتر کرده!
اولویت گیم پلی هست و گرافیک 100 البته مهمه!
اول گیم پلی در وهله بعدی گرافیک این نظر منه
اونم برای یه شبیه ساز که میخواد تجربه ای از دنیای واقعی رو به صورت مجازی بهت بده خیلی مهمه!
تو چند هفته آینده باید شاهد اظهار نظر های ناشی از چت کردن علف و کُک ِ دوستان T10 باشیم، دفعا بعد یه قالی پرنده ای ماشین لباسششوی چیزی در انتظار شماست.

دوستانم که همه تاپیک ها رو میچسبونن نهایتا به Killzone و GT و COD ... بازی سنتر به شما افتخار می کند.
الان این یعنی چی؟
مقایسه و فروش رو که عزیزان GT فن کشیدن وسط!
جواب ندی میگن جوابی نداری!
مجبور میکنن آدمو!

نتیجه نهایی>>>>>>>>>>>>>>>>> GT4 از همه بهتر است

یعنی صحبت کردن از یه بازی توی تاپیکش و زرت و زرت تخریب نکردن بقیه بازیا انقدر سخته ؟!
هنوز 10 برابر پیشرفت گرافیکی که یادتون نرفته !
این همه زرت زرت تو این تاپیک اسم بردن از GT و علنا به جونش افتادن هیچ فقط گیر دادی به پسته من که اصلا نه اسمی بردم از GT و نه Polyphony و فقط منظورم با اون کسایی بود که قابلیته Rewind تو دالّ بر Casual بودنه Forza 3 می دونستن !! دیواری کوتاه تر از من گیر نمی یومد !)xاگه از اون تصاویر به وجد اومدی چرا سره من خالی میکنی برو تو FanPage از خجالته سازندش در بیا !
آره چرا یادم میاد یه نشریه گفته بود به اسمه Kotaku که کاملا مستقله و ربطی به مایکرو نداره !!

این همه زرت زرت تو این تاپیک اسم بردن از GT و علنا به جونش افتادن هیچ فقط گیر دادی به پسته من که اصلا نه اسمی بردم از GT و نه Polyphony و فقط منظورم با اون کسایی بود که قابلیته Rewind تو دالّ بر Casual بودنه Forza 3 می دونستن !! دیواری کوتاه تر از من گیر نمی یومد !)xاگه از اون تصاویر به وجد اومدی چرا سره من خالی میکنی برو تو FanPage از خجالته سازندش در بیا !
آره چرا یادم میاد یه نشریه گفته بود به اسمه Kotaku که کاملا مستقله و ربطی به مایکرو نداره !!
چون تقریباً بحث خوابیده بود ولی ... ! به وجد اومدن من چه ربطی به سازنده داره ! نکنه فک کردی فشار آورده ! نه عزیزم زنگ بالایی رو بزن اشتباه اومدی ! تصاویر برای من مثل بعضیای دیگه سوزناک نیست زیاد نگران نباش ! از چیزی هم خوشم بیاد میرم میگیرمش !
پس الان اونم از اعتبار ساقط شد !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Robin Hood
الان در حال حاضر Forza Motorsport 3 بهترین شبیه ساز نسله ! هر نسل مطمئنا قوی تر از نسل قبلشه !
اگر هم به قول شما GT4 بهترین شبیه ساز نسل قبل باشه (نظر شخصی شماست ) ! خدا نسل قبل بیامرزد ...
ای بابا GT 4 واسه زمان بوقه چه ربطی داره به اینجا و نسل هفتم ؟
91434464772874408173.gif

فهمیدن این فک نکنم سخت باشه:

GT4 نسبت به زمان خودش کامل ترین بوده و هیچ شبیه سازی نیومده که نسبت به زمان خودش در حد GT4 کامل باشه

• Like
Reactions: Robin Hood
چون تقریباً بحث خوابیده بود ولی ... ! به وجد اومدن من چه ربطی به سازنده داره ! نکنه فک کردی فشار آورده ! نه عزیزم زنگ بالایی رو بزن اشتباه اومدی ! تصاویر برای من مثل بعضیای دیگه سوزناک نیست زیاد نگران نباش ! از چیزی هم خوشم بیاد میرم میگیرمش !
پس الان اونم از اعتبار ساقط شد !
اصلا منظورم فشار اوردن به شما نبود فقط و فقط پیرو این صحبت بود ! { نقل قول از خود شما } !;)
فورتزا 4 به خاطر یکسال فاصله با GT قطعاً یه سری ویژگی های جدید توش داره ولی هیچی به مدلینگ GT نمیرسه از عکس ها به طور وحشتناکی معلومه !
عکس هایی که از فورتزا 4 هم موجوده مگه چیزی غیر از photo mode ـه ؟

نقل قول: GT4 نسبت به زمان خودش کامل ترین بوده و هیچ شبیه سازی نیومده که نسبت به زمان خودش در حد GT4 کامل باشه
فورتزا 4 به خاطر یکسال فاصله با GT قطعاً یه سری ویژگی های جدید توش داره ولی هیچی به مدلینگ GT نمیرسه از عکس ها به طور وحشتناکی معلومه
با نگاهی به امتیازهاشون در سال 2005 میفهمی که نظرت فقط و فقط برای خودت با ارزشه
GT4 : 89
forza 1 :93
This changes the way the game is played, in contrast to the Gran Turismo series, as collisions with barriers and other cars will alter the car's handling, top speed and acceleration
In 2005, Popular Science magazine tested this effect by inviting a professional race car driver and an amateur car enthusiast to drive identical cars on an identical track in both Forza Motorsport and the real world. Each driver's track times matched closely from his performance on the real track and in virtual reality.
من عادت ندارم با آدمهایی که بدون مدرک از رو هوا حرف میزنن دهن به بهن بشم چون قانع کردنشون دست خودشونه ..
GT5 بازی هست که جز 10 بازی نا امید کننده ign بوده و برعکس 3 forza بهترین ریسینگ سیمو نسل تا حالا .
دیگه بحث با شما به جایی نمیرسه چون اگر خود سازنده GT هم اعتراف کنه شما اعتراف بکن نیستید .
این وحشتناک گفتنت منو یاد یه بنده خدایی انداخت که میگفت cell به طور وحشتناکی دست سازنده رو باز میزاره . کلا این ps3 خیلی وحشیه . باید رامش کرد:))
به قول یه بنده خدایی اگر PS3 ندارید حداقل آزاده باشید
والا الان با این بازار xbox360 super elit م رو بفروشم 2 تا ps3 میتونم باش بگیرم هر چند دوستان بازیسنتر ps3 م رو 1 ماه پیش تو بازارچه ازم خریدن .

آخرین ویرایش:
91434464772874408173.gif

جناب دکتر !
شما مثل اینکه Forza 3 بازی نکردی ! یا ...
Forza 3 این نسل کاملترین و بهترین بازی شبیه سازی تو این نسل , در همین زمانی که هستیم , هست !
به گفته شما GT4 کاملترین در نسل قبل بوده , تا حدودی قبول ! ولی اینکه می گید انقلابی که GT4 در زمان خودش ایجاد کرد , تو این نسل اتفاق نیوفتاد , قبول ندارم !
مفهوم بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or