چنین چیزی امکان پذیر نیست!سلام چطور میشه تروفی ها از یک یوزر به یه یوزر دیگه انتقال داد؟ مرسی
ببخشید 2 جا پرسیدم
چنین چیزی امکان پذیر نیست!سلام چطور میشه تروفی ها از یک یوزر به یه یوزر دیگه انتقال داد؟ مرسی
ببخشید 2 جا پرسیدم
سلام دوستان میدونم اینجا جای این سوال نیست وی جای دیگه ای گیر نیاوردم
من آخرین ترافی SKYRIM رو گرفتم ولی ترافی رو بهم نداد که پلات شه الان میگین چیکار کنم؟
راستی کسی میشناسه کسی رو که پول بگیره ترافی بده؟ آخه این ترافیه خیلی برام مهمه و اعصابم رو خورد کرده
دقت نکردی میگه بازی skyrim بودهعزيز حتما اون كاري كه بازي گفته رو انجام ندادي كه بهت تروفي بده
یعنی واقعا تو این دو رو زمونه کسی بگه شیلتر شکن ندارم باید گفت
این حرف خیلیه که بگیم یه نفرو می شناسین که پول بدیم یه تروفی رو برامون باز کنه اخه عزیز تروفی که ادم خودش باز نکنه چه ارزشی داره اینا کارنامه ی خود ادمه مثال : ادم از این جور تروفی ها باز کنه چه اتفاقی میوفته مگهسلام دوستان میدونم اینجا جای این سوال نیست وی جای دیگه ای گیر نیاوردم
من آخرین ترافی SKYRIM رو گرفتم ولی ترافی رو بهم نداد که پلات شه الان میگین چیکار کنم؟
راستی کسی میشناسه کسی رو که پول بگیره ترافی بده؟ آخه این ترافیه خیلی برام مهمه و اعصابم رو خورد کرده
شما خيلي گرون ميگيري من كه دستم تو كاره ميگم خيلي خيلي خيلي زياد ميگيري!!!Sly 1 رو ١٠$ مي گيرن پلات مي كنن تو تروفي سرويس ها كه با دلار حواله اي ميشه ٣٤٣٠٠ تومن .b-)بله دوست عزيز ! گرفتن تروفي شغل محسوب ميشه !!!! ( البته تو ايران جا نيفتاده !!)
شما تو گوگل سرچ كن Trophy Service ميبيني كه افراد بسياري هستند كه پول مي گيرن و در ازاش تروفي مي گيرن ! قيمت تروفي ها هم با هم فرق مي كنه .
من خودم اين بازي هارو پول مي گيرم و پلات مي كنم :
Cars2 : 100.000 Toman
Sly 1 : 100.000 Toman
CS GO : 80.000 Toman
Red Dead Redemption : 450.000 Toman
Heavy Rain : 400.000 Toman
...
.
.
.
.
من واقعاً نميفهمم چرا يه سري تو كار ديگران دخالت مي كنن !!!!شما خيلي گرون ميگيري من كه دستم تو كاره ميگم خيلي خيلي خيلي زياد ميگيري!!!Sly 1 رو ١٠$ مي گيرن پلات مي كنن تو تروفي سرويس ها كه با دلار حواله اي ميشه ٣٤٣٠٠ تومن .b-)
بله دوست عزيز ! گرفتن تروفي شغل محسوب ميشه !!!! ( البته تو ايران جا نيفتاده !!)
شما تو گوگل سرچ كن Trophy Service ميبيني كه افراد بسياري هستند كه پول مي گيرن و در ازاش تروفي مي گيرن ! قيمت تروفي ها هم با هم فرق مي كنه .
من خودم اين بازي هارو پول مي گيرم و پلات مي كنم :
Cars2 : 100.000 Toman
Sly 1 : 100.000 Toman
CS GO : 80.000 Toman
Red Dead Redemption : 450.000 Toman
Heavy Rain : 400.000 Toman
...
.
.
.
.
والّا من و پسرخالم داشتيم سايت ميزديم براي اين كار و حتي با كلي هزينه اكانت معتبر پي پل هم گرفتيم ، اما فعلاً پيش دانشگاهي هستم و وقتش نيست !!دوست عزیز قصد دخالت ندارم...ولی درامد هم داری؟اگه داری من درس و ول کنم این اینده ی روشن تری رو برام تضمین میکنه کانتر رو یه روزه پلات میکنم 80 تومن میزنم به جیب عالیه به خدا!