نه مشکلی به موجود نمیاد خیالت راحتاگر یه بازیو رو 2 تا ps3 مثلن 99% تروفی گرفتی یه نفر دیگه بدون سینک بقیرو بگیره و وقتی تروفی و گرفت بعد سینک کنه اون مشکل به وجود میاد.بعد اپدیت 3.70 اتو سینک شد دیگه اونجوری نمیشه!
بچه ها من 3 تا سوال دارم اگه میشه راهنمایی کنید
1. این تروفی ها وقتی با اکانتمون سینک میشن جز اینکه باعث میشه در صورت فرمت شدن یا خرابی دستگاه زحماتمون به هدر نره چه مزیت دیگه ای دارن؟ کار خاصی توی اکانتمون انجام میدن؟ جایزه ای ریواردی چیزی دارن برامون؟ من اگه یه بازی رو پلات کنم و سینکش کنم آخرش چی گیرم میاد؟
2. از کجا بفهمیم چه بازی ها و چه تروفی هایی با اکانتمون سینک شدن؟ توی اکانت PSN کدوم قسمتش باید بریم تا بفهمیم بازی ها و تروفی های سینک شده چیا هستن؟
3. آیا میشه با یک ایمیل توی سرورهای مختلف مثل اروپا و آمریکا و آسیا 3 تا اکانت ایجاد کرد؟ در این صورت وقتی ایمیل و پسورد رو وارد میکنیم تا وارد بشیم کدوم اکانت رو برامون لود میکنه؟
تروفی چیز خاصی نیست،بیشتر به درد پز دادن و کل کل میخوره:d
با انجام دادن یه سری کار خاص تو بازی ها تروفی میگیرید.اگه یه بازی رو 100% کنید،تروفی پلاتینیوم میگیرید که کار آسونی نیست!
بعضی بازی ها glitch دارن و ممکنه تروفی آزاد نشه.مثلا assassins II اینطوری بود.آقا میشه ترافی رو نده من تو skyrim همه ی مرحله های دیدرا رو رفتم ولی ترافی رو نداد و پلات نشدبه نظرتون مشکل کجا بوده الان یه save بیشتر ندارم