نه آقا جان مال کنسول نبود! محسن هم بالا گفت. IGN تو پیش نمایشش نوشته که چند ماهه نسخه های کنسولی رو اصلا ندیدیم (نسخه PS3 رو که کلا تا حالا ندیدن). الان Crytek چند وقته همش داره از PC گیم پلی پخش میکنه.
درست میگی الان یه چیزی دقت کردم
اقا وحید برادر من نور افتاده تو شیشه ها بازتابش همگن با بازتاب آسفالت شده ! بعضی خورده شیشه ها معلومن ! نسخه 100 % مال PC بود فقط سره همین شک داشتم که دیگه ندارم تصویر گول زننده بود یه خرده
یه بار دیگه رو محل ریختن شیشه ها دقت کنین میفهمین !
میتونه چن تا شات با کیفیت پشت سر هم از این قسمت بزاری ؟(تامبش کن صفحه نپکه ) من مطمئنم بخاطر قدرت موتور تو نور پردازی انقد واقعی جلوه کرده این تیکه ! اگه حدس درست باشه فقط باید تعظیم کنیم به کرایتک !اون جمله ای که توش این حرف رو زده میزاری؟
من از رو عکس نمیگم که!
ویدئو رو دیدم
هیچ خرده شیشه ای روی زمین نیس
کلا توی انفجار ها هم من چیزی ندیدم
اون جمله ای که توش این حرف رو زده میزاری؟
من از رو عکس نمیگم که!
ویدئو رو دیدم
هیچ خرده شیشه ای روی زمین نیس
کلا توی انفجار ها هم من چیزی ندیدم
To be blunt, I'm not quite sure how Crytek will be able to pull off the enormous combat environments on the Xbox 360 and PS3. We haven't seen the console versions of Crysis 2 for months; in fact, we've never seen the PS3 version at all. With just a few short months of development time left, I'm growing more and more curious about how Crytek's first foray outside of the PC space will end up.
I was playing the PC version of the game with a wired 360 controller, and aside from the raw visual splendor on the screen - and seriously, I'm not one to to fellate the original Crysis's graphics, since I found them a little boring, but DAMN is Crysis 2 looking amazing on PC - it played very smoothly. Crytek has thrown in some snap-to targeting on the left trigger and a bit of aim assist to boot, and configurations are customizable, a major change from the last game. Switching between powers might actually be easier on the 360 pad than on the PC; pulling off manuevers like taking aim, quickly uncloaking and firing, then cloaking again are pulled off quickly using the bumper to phase in and out.
آقا جان خورد شیشه چیه این حرفا چیه نکته اصلی رو غافل شدین.هر کسی که با دسته و ماوس به قدر کافی کار کرده باشه راحت متوجه میشه.به نحوه حرکت اسلحه نگاه کنین اکثر fps های کنسولی اسلحه طوری تکون میخوره که انگار سنگین تره(البته این طرز بیان من بود)
بعضیا ممکنه بگن بیراه میگم ولی سر یه چند تا دمو دیگه هم این موضوع رو دیدم کلا حرکت دادن اسلحه با ماوس خیلی با دسته متفاوته.
جمله رو کامل کپی کن اینطوری انگار پرسشیه
اگه واقعا این طور باشه که واقعا مشکل جدی دارن رو pc ...
روش حدس زدن من این دفعه هم درست در اومد پس:d
جمله رو کامل کپی کن اینطوری انگار پرسشیهwas playing the PC version of the game with a wired 360 controller
میدونی این مال ِ چند ماه پیشه ؟ویدئوی جالبی از پسر آقای Molyneux
تو این کلیپ که به دو دیقه هم نمیرسه، لوکاس پسر مولینیو از تیم Valve میخواد که هرچه زودتر از Half-Life 3 پرده برداری کنن. واقعأ میتونید امید رو تو چشای این پسر ببینید. جالب اینجاست در آخر میگه: "صبرم واقعأ لبریز شده؛ اما فکر کنم بتونم یه 1-2 سالی بیشتر صبر کنم!". البته پیتر هم این وسط بیکار نمیمونه - یه تیکه میپره وسطو میگه: "Fable 3رو بخرید، نه Half-Life 3..."
دانلود
حجم:5.5 مگا بایت
قبل از انتشار fable3میدونی این مال ِ چند ماه پیشه ؟