این که در حد یکشم نبود :d
مشخصه ماله PC ـه، نسخه کنسولیش قاطی باقالیاست، ضده لبه هم نداره!
اتفاقا HD رو دیدم که نظر می دم! حالا این نظر من بود چرا میزنی دیگه!لطفا دیگه جک تعریف نکنید ! حالا نری برای من عکس جنگل و فلان بهمان بیاری که از این لحظ پرم!
فکر کنم این تریلر برای PC بود .
از لحاظ تکنیکی چیزی کم نداره هیچ بلکه بیشترم شده فقط کافیه یکم دقت به افکتهای ریز بازی بشه که بازی از این لحاظ کلکسیون افکت است .حالا چون شما از لحظ بصری کرایسیس 1 را تو محیط جنگل بود و زیبایی های درخت ها و طبیعت را میدیدی دلیل بر بهتر بودن گرافیک تکنیکیش نیست بلکه سلیقه ای است . اتفاقا چند وقت بود که کل فروم ها گیر داده بودند که کرایتک فقط بلده که بازیهاش را با محیط جنگلی بسازه که اتفاقا تو این نسخه به خوبی خودش را به رخ کشیده .
خلاصه اگه فیل شکن دارید از اینجا میتونید تریلر HD را ببینید که بهتر قضاوت کنید :
http://www.youtube.com/watch?v=lOyD7SoY7LU&feature=player_embedded
خب اینم لینک مستقیم از ویدیوی KZ3 ... البته کلا 3 تا ویدیو هست که این اولیشه و تا شب 2 تای دیگه رو هم Upload میکنم و همینجا لینک رو میذارم :
لینک اول 120 مگابایت
لینک دوم 157 مگابایت
نه جانم هیچ شرکتی ( تا اونجایی که من میدونم ) از صحنه های بازی برای pc منتشر نمیکنه مگر اینکه نسخه ی pc تاخییر بخوره بعد ها چیزی رو کنن مثل AC IIانگار این مرحله از بازی رو که تو فیلم نشون میدن رو IGN بررسی کرده و توی بررسیش هم که در بخش PC بوده گفتن هیچ تصویری از بازی روی کنسولها ندیدن این چند ماهه ! پس این فیلم برای نسخه PC بوده !
من با وحید موافقمالان خود Crytek هم بیاد بگه مال کنسول بود من باور نمی کنم افکت هاش وحشتناک بود! خیلی خیلی بعیده مال کنسول ها باشه...