Trailer Center

Loghman

زمان تنها چیزیست که به عدالت بین همه تقسیم شده است
کاربر سایت
GT.jpg

- از هر جایی که بخواید میتونید لینک بزارید
- عنوان هر تریلر باید نوشته بشه
- لینک تریلر داخل اسپویلر گذاشته بشه (برای جلوگیر از سنگین شدن صفحه)
- ترجیها یـ اطلاع کلی از محتوای تریلر داده بشه
- نقل قول کردن پست تا جایی که به تریلر مربوط ـه مشکلی نداره
- بحث vs اکیدا ممنوع

این که در حد یکشم نبود :d

لطفا دیگه جک تعریف نکنید ! حالا نری برای من عکس جنگل و فلان بهمان بیاری که از این لحظ پرم!
فکر کنم این تریلر برای PC بود .
از لحاظ تکنیکی چیزی کم نداره هیچ بلکه بیشترم شده فقط کافیه یکم دقت به افکتهای ریز بازی بشه که بازی از این لحاظ کلکسیون افکت است .حالا چون شما از لحظ بصری کرایسیس 1 را تو محیط جنگل بود و زیبایی های درخت ها و طبیعت را میدیدی دلیل بر بهتر بودن گرافیک تکنیکیش نیست بلکه سلیقه ای است . اتفاقا چند وقت بود که کل فروم ها گیر داده بودند که کرایتک فقط بلده که بازیهاش را با محیط جنگلی بسازه که اتفاقا تو این نسخه به خوبی خودش را به رخ کشیده .

خلاصه اگه فیل شکن دارید از اینجا میتونید تریلر HD را ببینید که بهتر قضاوت کنید :
http://www.youtube.com/watch?v=lOyD7SoY7LU&feature=player_embedded

خیلی جالب واقعا ادمو محو خودش میکنه !!
اینم سیستم مورد نیاز بازی که توسط یکی از یوزرای EUROGAMER ارائه شده.:d

a GTX EXTREME CHUCK NORIS Magaiver Editon, 35,000 ddr99 mb RAM, CPU CORE BILL GATES i run this game in Rambo MEDIO surely

مشخصه ماله PC ـه، نسخه کنسولیش قاطی باقالیاست، ضده لبه هم نداره!

چرا اتفاقاً ! توش از Temproral AA استفاده میشه ! به گفته DF یه چیزی شبیه به سیستم استفاده شده در Halo Reach و یا MGS4 ! البته عیناً مثل هم نیستن ولی سیستم های ابداعی خود سازنده ها هستن ! احتمالاً در حالت ایستا هم که لبه ها بیشتر تو چشم هستن بهتر از 2xAA عمل بکنه مثل Reach !

لطفا دیگه جک تعریف نکنید ! حالا نری برای من عکس جنگل و فلان بهمان بیاری که از این لحظ پرم!
فکر کنم این تریلر برای PC بود .
از لحاظ تکنیکی چیزی کم نداره هیچ بلکه بیشترم شده فقط کافیه یکم دقت به افکتهای ریز بازی بشه که بازی از این لحاظ کلکسیون افکت است .حالا چون شما از لحظ بصری کرایسیس 1 را تو محیط جنگل بود و زیبایی های درخت ها و طبیعت را میدیدی دلیل بر بهتر بودن گرافیک تکنیکیش نیست بلکه سلیقه ای است . اتفاقا چند وقت بود که کل فروم ها گیر داده بودند که کرایتک فقط بلده که بازیهاش را با محیط جنگلی بسازه که اتفاقا تو این نسخه به خوبی خودش را به رخ کشیده .

خلاصه اگه فیل شکن دارید از اینجا میتونید تریلر HD را ببینید که بهتر قضاوت کنید :
http://www.youtube.com/watch?v=lOyD7SoY7LU&feature=player_embedded
اتفاقا HD رو دیدم که نظر می دم! حالا این نظر من بود چرا میزنی دیگه!
شاید حق با شما باشه! شایدم من! :d
البته افکت ها رو قبول دارم که بیشتر شده ولی به نظرم انفجارها تو 1 بهتر بود :-/
من شخصا از اینکه محیط بازی عوض شده خوشم اومد چون هم ضرباهنگ بازی تو این محیط (چون کوچیکتره) بیشتر شده هم اینکه کلا محیط جنگل رو دوست ندارم :d

انگار این مرحله از بازی رو که تو فیلم نشون میدن رو IGN بررسی کرده و توی بررسیش هم که در بخش PC بوده گفتن هیچ تصویری از بازی روی کنسولها ندیدن این چند ماهه ! پس این فیلم برای نسخه PC بوده !

• Like
Reactions: Fëanor
files_games__KZ3585%5Bw585h150mresizeByMinSize_cropToSize%5D.jpg

خب اینم لینک مستقیم از ویدیوی KZ3 ... البته کلا 3 تا ویدیو هست که این اولیشه و تا شب 2 تای دیگه رو هم Upload میکنم و همینجا لینک رو میذارم :

لینک اول 120 مگابایت

لینک دوم 157 مگابایت

با تشکر فراوان از برادر حاجی نیما !!

لعنتی بسیار منقلب کنندست ، هر کی این تریلر رو از دست بده خودم سر پل سراط یَقَش رو میگیرم :دی
اتمسفرش خیلی گیراتر از KZ2 شده ، انگاری ( انگاری ، یقین ندارم هنوز ) ، به نظر میاد اسلحش یکم سبک تر میزنه نسبت به KZ2 ، چون احساس میکنم گیم پلی روون تر شده . حالا بازم اساتید بیان نظر بدن ، ولی استنباط من اینه ، ولی در هر صورت لامذهب من رو مدتی به کنج عزلت خودم فرو برد ، عجب تریلر خری بود لعنتی :d

ای بابا تا خیلتر شکن :dما خراب شد هی تریلر میاد)x(بجز لینهایی که اقا نیما و داش مجتبی گذاشتن بقیه خیلتره)
یکی یه خیلتر شکن موقت بده من اینارو امشب ببینم وگرنه شب خوابم نمیبره:(
please.gif

انگار این مرحله از بازی رو که تو فیلم نشون میدن رو IGN بررسی کرده و توی بررسیش هم که در بخش PC بوده گفتن هیچ تصویری از بازی روی کنسولها ندیدن این چند ماهه ! پس این فیلم برای نسخه PC بوده !
نه جانم هیچ شرکتی ( تا اونجایی که من میدونم ) از صحنه های بازی برای pc منتشر نمیکنه مگر اینکه نسخه ی pc تاخییر بخوره بعد ها چیزی رو کنن مثل AC II

#:-sخواشا دیگه این بحثو ادا مه ندید که تاپیک داره بد جوری از راه خودش کج میشه از همه ممنون :-*

Fast Five
Drive Angry 3D
Scream 4
Green Lantern
The Mechanic
اینا تو صفحه های قبل هستش.
Scream 4 پاک شده
Green Lantern و The Mechanic رو هم پیدا نکردم

بیخیال اقا جان من این رو بزار : The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
دمت گرم

اون ترایلر crysis 2 مال pc نبود
دلیلش رو هم فیزیک نه چندان خوب بازی میدونم

اگه توی این عکس دقت کنین میبینین که وقتی ضربه به ماشین وارد میشه شیشه هاش میشکنه

i564013_c1.jpg

i564014_c2.jpg

اما تکه های شیشه بعد از شکسته شدن غیب میشه وروی زمین باقی نمیمونه!
و از جایی که c2 کاملا با 580 بهینه شده (مخصوصا فیزیک) همچین حرکتی محاله
یعنی تمام تکه های انفجار - شکستن و... باید روی زمین ثابت بمونن
کسانی که مافیا 2 رو روی pc تجربه کردن میدونن چی میگم!

الان خود Crytek هم بیاد بگه مال کنسول بود من باور نمی کنم:دی افکت هاش وحشتناک بود! خیلی خیلی بعیده مال کنسول ها باشه...
من با وحید موافقم
به PC نمی خورد
همونطور که گفتم گرافیک کنسولیش به پای kz نمیرسه (حداقل از دید من!) ولی pc حتما بالاتره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or