این 3 تا چه فرقی دارن؟ویدیوی سوم هم با حجم 355 مگ به این پست اضافه شد ....
----------------------------------------------------------------------------
اینجا به هیچ وجه بحث مقایسه ای نکنید ، هر چی میخواید بگید در تالار Console vs Console .....
این 3 تا چه فرقی دارن؟
من اولی رو گرفتم کل مبارزه با او غول مکانیکی رو که داشت، بقیه چین؟
الان خود Crytek هم بیاد بگه مال کنسول بود من باور نمی کنم افکت هاش وحشتناک بود! خیلی خیلی بعیده مال کنسول ها باشه...
نه آقا جان مال کنسول نبود! محسن هم بالا گفت. IGN تو پیش نمایشش نوشته که چند ماهه نسخه های کنسولی رو اصلا ندیدیم (نسخه PS3 رو که کلا تا حالا ندیدن). الان Crytek چند وقته همش داره از PC گیم پلی پخش میکنه.بابی حرف وحید درسته رو کنسول بود بازی اما هر چی بود خیلی خدا بود
درست میگی الان یه چیزی دقت کردمنه آقا جان مال کنسول نبود! محسن هم بالا گفت. IGN تو پیش نمایشش نوشته که چند ماهه نسخه های کنسولی رو اصلا ندیدیم (نسخه PS3 رو که کلا تا حالا ندیدن). الان Crytek چند وقته همش داره از PC گیم پلی پخش میکنه.
وای به حال ... چه مانوری می دادن رو این! :dدرست میگی الان یه چیزی دقت کردم
اقا وحید برادر من نور افتاده تو شیشه ها بازتابش همگن با بازتاب آسفالت شده ! بعضی خورده شیشه ها معلومن ! نسخه 100 % مال PC بود فقط سره همین شک داشتم که دیگه ندارم تصویر گول زننده بود یه خرده
یه بار دیگه رو محل ریختن شیشه ها دقت کنین میفهمین !
گرافیک اتفاقا عالیه ! فقط سره اون خورده شیشه ها گفت که عمرا خورده شیشه ها رو زمین نمونن تو PC پس کنسولیه . منم اول زیاد دقت نکردم اما وقتی بیشتر دقت کردم دیدم نه همه چی سره جاشه درست و منظم گرافیک اتفاقا خیلی غول بود باو عالی بود انیمیشن های طرف هم که خدا بودنوای به حال ... چه مانوری می دادن رو این! :d
ببین کار به کجا کشیده که به نسخه PC میگن (از جمله خودم :d) نسخه کنسولی!
کرایتکِ ... فروختشون :d