Top Spin 4 | Xbox 360

یکی از اساتید لطف کنه انواع ضربه های مختلف و جاهایی که کارایی دارند رو توضیح بده
به روی چشم، من همین کارو می‌خوام انجام بدم؛ توی پست اول قرارش میدم.
ببخشید این تاپیک چرا مهم نمیشه؟؟؟
تو تمام سایتا نمره عالی گرفته
اول باید یه نفر بیاد بگه، بعد مهم میشه! :d
SHJafari گل گفتی اومدی به سوالاتمون پاسخ میدی.(دست گلت درد نکنه)
1-بخش تورنمنت واقعا از بازی حذف شده؟؟
2-لباس سوم بازیکنان رو چجوری میشه آزاد کرد؟؟
خواهش می کنم.
1. آره متاسفانه Tournament توی بازی نیستش به صورت کلاسیک که بری انتخاب کنی و بازیش کنی. اما قسمت‌ةای خوب و جذاب دیگه مثل King of the court اضافه شده که می‌تونه خیلی جذاب باشه.
قسمت‌ آنلاین هم که جذابیّت خاص خودشو داره.
2. بستگی به هرکدوم داره،‌مال همشونو دقیق نمی دونم ولی واسه چند تاشونو من توی همون Exhibition Match و مسابقه‌های مختلف پیدا کردم.
اگه دقیقشو پیدا کردم، براتون قرار میدم.
من كه از بازي نا اميد شدم واقعا خسته كننده و يكنواخته
من هنوز روزي 1 2 ساعت فيفا بازي ميكنم اينقدر بازي انعطاف پذيره
ولي واقعا اين بازي نا اميد كننده بود:(
یه سال از Career Mode رو بازی کنید، شاید نظرتون عوض بشه.
حتماً هم قبلش تمام آموزش‌های قسمت Academy رو تمام کنید.
ــــــــــــ
پر رنگ می نویسم همه توجه کنند:
اگر آب دستتونه توی بازی، بگذارید زمین و برید قسمت Academy و تمام آموزش ها رو اجرا کنید. از Advanced به بعد و خود ادونسد تمرین های مفیدی هستند.
هر مشکلی هم داشتید من و دوستان در خدمتیم.
ــــــــــــ
داخل بازی یک سری پایه‌هایی هستش که این پایه‌ها باید رعایت بشه تا لذت بازی دوچندان بشه. دقیقاً میشه فوتبال رو مثال زد، مثلاً توی FIFA اگر ندونید فرق قدرت‌های مختلف واسه سانتر کردن چی هستش قطعاً از سانتر کردن لذت نخواهید برد و نتیجه‌ای هم نخواهید گرفت.

توی Top Spin 4‌ دونوع ضربه وجود داره (فرق نمی‌کنه فورهند یا بک‌هند و اینکه اسلایس یا فلت یا ...):
1. ضربه‌ی قدرتی یا Power Shot: ضربه‌ای که با تمام قدرت زده میوده تا توپ سرعت بیشتری داشته باشد؛ البته دقت این ضربه پایین است و در صورت عدم توجه درصد خطای بالایی دارد.
این ضربه با فشار دادن و نگاه داشتن یکی از دکمه‌ها در طی بازی (A,B,X,Y) صورت میگیرد، در این حالت دایره‌ای قرمز رنگ با کادری سفید پرشونده در کنار بازیکن ظاهر می‌شود؛ وقتی که کار سفید رنگ به طور کامل پر شد و محیط دایره ی قرمز را کاملاً پوشش داد با برخورد توپ به راکت شما می توانید یک Power Shot ترتیب دهید.

2. ضربه‌ی کنترلی یا Control Shot: ضربه‌ای که دقت بالایی دارد و از کنترل خوبی برخوردار است به طوری که فقط در واقع خاص توپ به بیرون از زمین می‌رود؛ این ضربه معمولاً سرعت و قدرتی معمولی دارد.
این ضربات وقتی انجام می‌شود که با نزدیک شدن توپ به بازیکن شما یکی از ضربه‌ها رادر لحظه‌ی نزدیک شدن توپ بزنید. یعنی هنگامی که توپ به شما نزدیک می‌شود با یک بار فشردن و رها کردن (A,B,X,Y) می‌توانید یک Control Shot بزنید. در این هنگام نشانی مانند سیلبل تیراندازی در کنار بازیکن ظاهر می‌شود.
ــــــــــــ
کلاً تاپ اسپین 4 نکات ریز زیادی توی گیم پلیش هست که به امید خدا به طور خلاصه هر کدوم رو توضیح خواهم داد؛ هر کدوم از دوستان هم که خواست میتونه کمک کنه.
ولی این دو مورد خیلی مهم هستن، کسایی که به سبک Offensive Baseline بازی می‌کنن باید بیشتر از Power Shot استفاده کنن ولی اونایی که Defensive Baseline رو انتخاب کردن اکثراً بهتره از Control Shot استفاده کنن. پیرو‌های سبک Serve and volley هم که بحثشون جداست. به موقع توضیح میدم.
هر کدوم از دوستان که راهنمایی چیزی خواست سبکی که باهاش بازی میکنه رو بگه تا پیشنهاد ها بر اون پایه داده بشه.
در مورد این سبک ها هم توضیح داده خواهد شد.
ـــــــــ
به نظرم از نسخه‌ی سوم بهتر شده و واقعاً یکی از بهترین تنیس‌های حال حاضر هستش.
ولی یک چیزایی که یه مقدار اذیت کننده هستش اینه که بین راکت‌ها چرا Wilson لایسنس نشده و اصلن نیستش؟!
چرا ماریا شاراپوا بین تنیسور ها نیستش؟!:d (البته بازم هست‌ها، مثلاً تیم هنمن!)
خوبه که پیت سمپراس رو ایندفعه اضافه کردن!
کلاً راضیم شدید!

واقعا بازی خیلی خوبی و سرگرم کنندس. 2 روز هست که خریدمش
سال از Career Mode رو بازی کنید، شاید نظرتون عوض بشه.
حتماً هم قبلش تمام آموزش‌های قسمت Academy رو تمام کنید.

ببخشید من Career Mode رو شروع کردم و الان Level 4 هستم ولی این آموزش های Academy را ندیدم دقیقا کجا هست نکنه همون را می گین که اول بازی میاره؟

واقعا بازی خیلی خوبی و سرگرم کنندس. 2 روز هست که خریدمش

ببخشید من Career Mode رو شروع کردم و الان Level 4 هستم ولی این آموزش های Academy را ندیدم دقیقا کجا هست نکنه همون را می گین که اول بازی میاره؟
باید بری توی game modes قسمت چهارم.اونجاست آکادمی.
ببخشید هر کدوم از دوستان لباس سوم نادال که سبز هستش یا لباس سوم راجر فدرر رو آزاد کرده.بگه چه جوریه.ممنون میشم

این بازی واقعا بی نظیره،کم مونده بازی رو تموم کنم و تمام تروفی ها رو بگیرم،من متاسفانه یا خوشبختانه مال پلی استیشن 3 رو دارم و اونجا هیچکس پست نمیده شاید چون قیمت بازی یکم گرونه و کسی نخریده یا به هر دلیلی... ای کاش شما هم مال نسخه ی پلی استیشنشو داشتین تا آنلاین میزدیم

این بازی بهترین بازی تنیس شبیه سازه که تا الان اومده و واقعا میتونم قسم بخورم گیم پلی این بازی بی نقصه ! بهتون قول میدم Virtua Tennis 4 ای که داره میاد (خصوصا مال پلی استیشنش چون پولیه ) بیشتر از 200 تا تو کل دنیا نمیفروشه،بازیش واقعا فاجعس !
دوستان من برای این شاهکار یه Review نوشتم که اگه دلتون خواست میتونین برین و بخونین :
http://www.gamespot.com/ps3/sports/top-spin-4/player_review.html?id=759416&tag=all-about;review1

آخرین ویرایش:
(خصوصا مال پلی استیشنش چون پولیه ) بیشتر از 200 تا تو کل دنیا نمیفروشه،
:|:|:|
از اون حرفا بوداااا
یعنی تمام دنیا دارن 360 رو کپی میگیرین تنها PS3 پولی و ارجینال هست:|

از اون حرفا بوداااا
عجب ذهن خرابی دارید والا!:|:d
این دوستمون اومده اینجا شما فراریش ندید!
این بازی واقعا بی نظیره،کم مونده بازی رو تموم کنم و تمام تروفی ها رو بگیرم،من متاسفانه یا خوشبختانه مال پلی استیشن 3 رو دارم و اونجا هیچکس پست نمیده شاید چون قیمت بازی یکم گرونه و کسی نخریده یا به هر دلیلی... ای کاش شما هم مال نسخه ی پلی استیشنشو داشتین تا آنلاین میزدیم

این بازی بهترین بازی تنیس شبیه سازه که تا الان اومده و واقعا میتونم قسم بخورم گیم پلی این بازی بی نقصه ! بهتون قول میدم Virtua Tennis 4 ای که داره میاد (خصوصا مال پلی استیشنش چون پولیه ) بیشتر از 200 تا تو کل دنیا نمیفروشه،بازیش واقعا فاجعس !
دوستان من برای این شاهکار یه Review نوشتم که اگه دلتون خواست میتونین برین و بخونین :
http://www.gamespot.com/ps3/sports/top-spin-4/player_review.html?id=759416&tag=all-about;review1
دوست گرامی این تاپیک اون تاپیک نداره که، مهم اینه که هر کسی به بهترین نحو احسن بتونه بازی کنه!:d
ایشون راس میگن.
ــــــــــ
یه نکته‌ای رو عرض کنم. اونم اینکه هر چقدر Career Mode به آخرش نزدیک می‌شه و من هر چقدر Difficulty رو بالا می‌برم؛ بیشتر به ارزش این بازی پی می‌برم.
الان دیگه به جرات می‌تونم بگم بهترین تنیسیه که من تاحالا بازی کردم. احساس می‌کنم خودم توی زمینم.
من الان توی Career Mode سطحم 20 شده یعنی دیگه نمی‌تونم آپگرید کنم بازیکن رو؛ رنکم هم سومه توی جهان و لقبم هم Superstar هستش؛ فقط مونده ATP World Tour رو ببرم. من خودم Hard بازی می‌کنم و باید بگم توی مسابقات Grand Slam از مرحله‌ی نیمه نهایی واقعاً چالش می‌خواد!:| سخت ترین حریفی هم که باهاش بازی کردن این نواک لعنتیه!:| نواک جاکویچو میگما! لامذهب خیلی قویه! از راجر و رافا هم بهتر بازی می‌کنه. شاید من مدل بازیم بهش نمی‌خوره. به هر صورت هر دفعه باهاش میافتم عزا می‌گیرم!:d
به هر صورت حتی یک لحظه تاحالا احساس خستگی نکردم توی بازی.
به شدت دوست داشتم آنلاین بازی کنم و سطح خودمو بسنجم ولی امان از ماکروسافت!
چندتا هم توصیه بکنم؛ به عنوان برادر کوچک البته:

همانطور که می‌دانید در مراحل بالاتر که به Grand Slam می‌رسید بازی‌ها سخت تر میشوند. به همین دلیل این نکات رو رعایت کنید:
1. حتماً سعی کنید ضربه‌هایی که می‌زنید به حالت Good یا Perfect باشد؛ حتماً.
(زمانی این حالت رخ می‌دهد که شما ضربه‌ را در هنگامی بزنید که بازیکن راکت را شروع به Swing (چرخش) می‌کند.)
2. حتماً از Advanced Serve استفاده کنید. سرویس‌های پیشرفته با انلاگ سمت راست (RS) صورت می‌گیرند به صورتیکه: ابتدا باید RS را به سمت پایین حرکت دهید "هنگامی که توپ در هوا به اوج ارتفاع خود رسید؛ RS‌را به سمت بالا تکان دهید تا Advanced Serve رخ دهد. (اگر بعد از بالا بردن RS آن را به سمت چپ ببرید یک سرویس Slice‌ و اگر به سمت راست ببرید یک سرویس Top Spin رخ خواهد داد.)

نکات دیگه رو هم اضافه می‌کنم. (کتابی می‌نویسم که بعداً‌ توی پست اول بذارمشونا!:d)فعلاً همینا.

• Like
Reactions: faraz_n
واسه من سخت ترین رقیب اندی مورایه،یعنی اشک منو دراورده ! من بقیه رو در حالت Expert میبرم ( البته به سختی) ولی این اندی مورای رو 70 درصد میبرم،واقعا بازیش خوبه و اصلا یه توپ خوشگل نمیده به آدم که بشه محکم بکوبونیش،خوش به حالتون که آنلاین نمیزنین،آنلاینش یه سری ایراد های جزئی داره که کمپانی قول داده درستش کنه من اسم این بازی رو میزارم :
بهترین و آخرین معجزه ی سال 1389 !
ضمنا هر ( تاکید میکنم ) هررررر سوال تخصصی داشته باشین در خدمتتونم !

از اون حرفا بوداااا
نه دوست من شما اشتباه برداشت کردین ، منظورم این بود که عمرا اگه این بازی فروش کنه ! نمیدونم تریلر بازی رو دیدین یا نه ، بازی آرکید آرکیده ! به قیافه ی راجر فدرر اگه دقت کنین ( تو Virtua Tennis 4 منظورمه ها ! ) به قول یکی از این خارجی ها تو یکی از انجمن های خارجی،انگار که سرطان گرفته ! صورتش پر لک !

دروغ.یعنی چی بازی رو تموم کردی؟؟؟(چی میشه)ایول.دیه در ادامه چه مراحلی رو طی کردی؟؟
نامرد این جوکوویچ چه بد موج هستش(به علاوه ی نادال).خیلی بد امتیاز میدن.
راحترین حریف تو قدرتمندا برام فدرر هستش چون تو دمو اینقدر با نادال جلوش وایستادم که همه حرکاتش رو حفظم.
الان level 20 ام و رتبه افتضاحی دارم.

امروز بازی رو گرفتم در یک کلام عالی
فیزیک تنیسور ها خیلی واقعیه و تمام حرکات مخصوص هر ورزشکار متفاوته
سبک بازیها هم فرق میکنه

تنیسور محبوب من پیت سمپراس :x:x>:d< هم هست دیگه هیچی کم نداره
به همه علاقمندای این ورزش میگم که تو خریدش شک نکنید

ببخشید هر کدوم از دوستان لباس سوم نادال که سبز هستش یا لباس سوم راجر فدرر رو آزاد کرده.بگه چه جوریه.ممنون میشم
لباس سوم راجر فدرر اینجوریه که:
باید در زمین Philippe Charatie و طی یک بازی 3 ستی/ 3 گیمی/سوپر تای‌بریک رافائل نادال رو با راجر شکست دهید. حداقل درجه‌ی سختی هم Normal است.

سلام بر همگی
ایول بابا اینجا چقدر تنیسور زیاد هست دمتون گرم.

توی واقعیت توجه کردین بعضی از بازیکنا توی زمینهای خاصی تبحر دارن مثلا نادال توی زمین خاکی یا فدرر توی چمن .توی این بازی این نکته رعایت شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or