aria_victor
کاربر سایت
به روی چشم، من همین کارو میخوام انجام بدم؛ توی پست اول قرارش میدم.یکی از اساتید لطف کنه انواع ضربه های مختلف و جاهایی که کارایی دارند رو توضیح بده
اول باید یه نفر بیاد بگه، بعد مهم میشه! :dببخشید این تاپیک چرا مهم نمیشه؟؟؟
تو تمام سایتا نمره عالی گرفته
خواهش می کنم.
یه سال از Career Mode رو بازی کنید، شاید نظرتون عوض بشه.من كه از بازي نا اميد شدم واقعا خسته كننده و يكنواخته
من هنوز روزي 1 2 ساعت فيفا بازي ميكنم اينقدر بازي انعطاف پذيره
ولي واقعا اين بازي نا اميد كننده بود![]()
سال از Career Mode رو بازی کنید، شاید نظرتون عوض بشه.
حتماً هم قبلش تمام آموزشهای قسمت Academy رو تمام کنید.
باید بری توی game modes قسمت چهارم.اونجاست آکادمی.واقعا بازی خیلی خوبی و سرگرم کنندس. 2 روز هست که خریدمش
ببخشید من Career Mode رو شروع کردم و الان Level 4 هستم ولی این آموزش های Academy را ندیدم دقیقا کجا هست نکنه همون را می گین که اول بازی میاره؟
عجب ذهن خرابی دارید والا!
از اون حرفا بوداااا
یعنی تمام دنیا دارن 360 رو کپی میگیرین تنها PS3 پولی و ارجینال هست![]()
:dدوست گرامی این تاپیک اون تاپیک نداره که، مهم اینه که هر کسی به بهترین نحو احسن بتونه بازی کنه!:dاین بازی واقعا بی نظیره،کم مونده بازی رو تموم کنم و تمام تروفی ها رو بگیرم،من متاسفانه یا خوشبختانه مال پلی استیشن 3 رو دارم و اونجا هیچکس پست نمیده شاید چون قیمت بازی یکم گرونه و کسی نخریده یا به هر دلیلی... ای کاش شما هم مال نسخه ی پلی استیشنشو داشتین تا آنلاین میزدیم
این بازی بهترین بازی تنیس شبیه سازه که تا الان اومده و واقعا میتونم قسم بخورم گیم پلی این بازی بی نقصه ! بهتون قول میدم Virtua Tennis 4 ای که داره میاد (خصوصا مال پلی استیشنش چون پولیه ) بیشتر از 200 تا تو کل دنیا نمیفروشه،بازیش واقعا فاجعس !
دوستان من برای این شاهکار یه Review نوشتم که اگه دلتون خواست میتونین برین و بخونین :
http://www.gamespot.com/ps3/sports/top-spin-4/player_review.html?id=759416&tag=all-about;review1
سخت ترین حریفی هم که باهاش بازی کردن این نواک لعنتیه!
نواک جاکویچو میگما! لامذهب خیلی قویه! از راجر و رافا هم بهتر بازی میکنه. شاید من مدل بازیم بهش نمیخوره. به هر صورت هر دفعه باهاش میافتم عزا میگیرم!:dنه دوست من شما اشتباه برداشت کردین ، منظورم این بود که عمرا اگه این بازی فروش کنه ! نمیدونم تریلر بازی رو دیدین یا نه ، بازی آرکید آرکیده ! به قیافه ی راجر فدرر اگه دقت کنین ( تو Virtua Tennis 4 منظورمه ها ! ) به قول یکی از این خارجی ها تو یکی از انجمن های خارجی،انگار که سرطان گرفته ! صورتش پر لک !
از اون حرفا بوداااا
یعنی تمام دنیا دارن 360 رو کپی میگیرین تنها PS3 پولی و ارجینال هست![]()
لباس سوم راجر فدرر اینجوریه که:ببخشید هر کدوم از دوستان لباس سوم نادال که سبز هستش یا لباس سوم راجر فدرر رو آزاد کرده.بگه چه جوریه.ممنون میشم