TombRaider:Legend

بعد از افتضاحی که بازی TR:AODداشت.حالا استودیوی Crystal Dynamic که خالق سری بازی های میراث کین و بازی project:Snowblind هست بر روی این بازی در حال کار کردنه.در حال حاضر 5 تا تریلر از بازی بیرون اومده که شاید بتوان این نکات رو از بازی دید:
1)پرش های لیدی کرافت در بازی بسیار زیبا شده .پرش ها به صورت یک دست انجام میشه.یعنی برا پرشهای بلندتر لیدی کرافت با یکی از دستهای خود به سمت هدف شیرجه می زنه.
2)حرکت در جهت خلاف جاذبه زمین.که این هم در جای خود جالبه.
3)ولی هنوز بازی یک ایراد اساسی داره اونم اینکه نشونه گیری در بازی به صورت اتوماتیک انجام میشه و دست بازی کننده نیست.که باید امید داشت این مورد بر طرف بشه.
4)وجود عناصر طبیعی با دقت بالا :مثل آب . سبزه ها و کوه ها که خود را در بازی بسیار نمایان میکند.
5)شخصیت بازی حرکاتی بسیار Real تر داره که تا حدودی حرکات بدن مثل سری بازی های میراث کین هست .
هنوز به طور رسمی از داستان بازی چیزی به بیرون درز پیدا نکرده و باید منتظر ماندو دید.
کمپانی Eidos اعلام کرده که همراه با بازی Total Overdose یک DVD از بازی TR:L ارائه خواهد داد که در ان مصاحبه ای با Toby Gard و گروه ارشدی که مسئولیت بازی رو بر عهده دارند انجام شده است.باید صبر کردو منتظر ماند.

آخرین ویرایش:
نوشته هاي كساني كه دموي اين بازي يا نسخه ي كاملش رو گرفتن جالبه.
نوشتن كه بازي توي آپشن يه قسمت داره به نام Next Gen و اگه اون روشن شه، گرافيك بازي زمين تا آسمون تغيير ميكنه.البته اين گزينه توي دموي بازي قابل دسترسي نيست. با روشن كردن اين قسمت، HDR، Shader3، Soft Shadow و خيلي چيزهاي ديگه فعال ميشه.

جالب اينجاس كه بعد از فعال كردن اين قسمت، تعداد فريم ها به صورت وحشتناكي افت ميكنه.به عنوان مثال يكي نوشته بود كه با سي پي يو 64 بيت با فركانس 3 و خورده اي گيگاهزتر و بهترين كارت هاي ATI به صورت Cross Fire و رم 1 گيگ، ميانگين 15 فريم تونسته بگيره !

نوشته بودن حتي رو عالي ترين سيستم هاهم بعضي وقت ها تصوير به مدت 2 ثانيه وا ميسته تا تكسچر ها لود شن !
خلاصه گويا از لحاظ سازگاري و نرم اجرا شدن گند زده بازي. البته ميشه اين گزينه ها رو فعال نكرد و بالاي 150 فريم گفت. اما گرافيك در حد نسخه ي اكس باكس ميشه ...

در ضمن بازي كامل بعد از نصب، 7.14 گيگ جا ميگيره و اون 9.9 مزخرفي بيش نيست !

سلام سامان جان

خیلی ممنون از توضیحاتتون

اینگار شما علاقه زیادی به کبوندن دارید ( شوخی )

ولی با این حساب فکر نکنم با کامپیوتر های نفتی که ما ها داریم بشه راحت و در حد یه گرافیک

قابل قبول بازی رو با فریم ریت نسبتا خوب بازی کرد نــه !

حالا نسخه کامپیوتر میتونه نزدیک به نسخه Xbox360 بشه از لحاظ گرافیک ؟

پس با این حساب فکر کنم گرافیک نسخه PS2 در حد خیلی بدی قرار بگره نسب به این هـا !

سامان جان سلام.
ممنون به خاطر توضیحاتت فقط میشه بگی این قسمت Next Gen در نسخه ی 360 بازی هم هست یا نه؟؟؟
من فکر میکنم قسمت Next Gen به صورت دیفالت رویه نسخه ی های کنسولی بازی باشه ( ps2 رو شک دارم)
اگه اشتباهی میکنن تصحیح کنید.

بچه ها من دي وي دي تكين رو گرفتم. بازي رو خيلي راحت نصب كردم. يدونه كرك داره آخر نصب بايد كپي كنيد دقيقا شبيه بازي هاي چند سال پيش. نه ايميجي نه چيزي. بازي هم كاملا سالم هست.
در حالي كه NextGen خاموش باشه تا 200 و خورده اي فريم هم ميگيرم . روشن باشه، حداكثر 30 فريم و ميانگينش 10 فريم. كلا با حالتي كه روشن باشه، بازي قابل انجام نيست ...

در ضمن امين، حالت NextGen به طور اتوماتيك روي 360 روشن هست و تعداد فريم هاي 360 هم خيلي بهتر از پي سي هاي حتي HighEnd .
گرافيك نسخه ي اكس باكس از حالتي كه روي پي سي NextGen خاموش باشه باز هم كمتره.
پي اس 2 رو هم كه اصلا ولش كن ...

در مورد خوده بازي هم فعلا نظر نميدم چون يك ساعت بيشتر بازي نكردمش ...ولي اگه يكي از فن هاي لارا هستيد به نظر من حتما بايد اين بازي رو بگيريد ...

راستي بازي 7.12 گيگ جا ميگيره.

ممنون سامان جان

میشه بپرسم مشخصات System شما چیه

که با مال خودم مقایسه کنم که میتونم این بازی رو راحت اجرا کنم یا نه

CPU : 2.4 CEL FSB 400MHZ 128KB L1
RAM : SPC 256MB BUS 400MHZ PC3200 ( دوتا )
GRAPHIC : MSI 5200FX 256MB
MIN : GIGA 8IP1000

Minimum system requirements are: Microsoft Windows 2000, XP, Pentium 3 1.0Ghz or Athlon XP Equivalent, 256MB RAM, 100% DirectX 9.0c -compatible 64MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series).
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible), Quad-speed (4x) DVD-ROM drive, 9.9GB free disk space, 100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard.
Recommended system requirements are: Pentium 4 2.0Ghz or Athlon XP Equivalent, 512MB RAM, 100% DirectX 9.0c-compatible 256MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 5900 / Ati 9800XT), Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible), Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster, 9.9GB free disk space.
Optimal system requirements are: Pentium 4 3.0Ghz or Athlon XP/64bit Equivalent, 1GB RAM, 100% DirectX 9.0c -compatible 512MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 7800 / Ati X-1800)

ماله خوده سایت اصلی بازی هست.

پس این طوره میشه روی این کام های داغون بازیش کرد

ولی بازم هم نمیشه در اون حد خوبی که حال بده بازیش کرد

حالا سیاست هایی هم داره که یعنی رو چه کارت هایی خوب اجرا بشه یا اینکه

مثلا بهتر روی انودیا یا Ati باشه ؟

من امروز رفتم بازی رو گرفتم و یک مقدار بازی کردم. بازی خیلی خوب شده و آدمو یاد Tomb Raider های قدیمی می اندازه محیطش. کنترلش هم نسبتا خوب و رونه و آدمو دچار مشکل نمی کنه. در کل من زیاد بازی نکردم ولی در همین یک مقدار از بازیش خوشم اومد و می تونم بگم واقعا Eidos سعی کرده یه تفاوت های اساسی در بازی ایجاد کنه.
گرافیک بازی در حد خوبیه البته خیلی فوق العاده نیست ولی بد هم نیست. بازی نسبتا روان هم اجرا می شه و به سیستم خیلی بالایی احتیاج نداره. (البته به نسبت قدرت کامپیوتر باید مشخصاتو بیارین پایین). اون گزینه Next-Gen هم اصلا برای من خاموشه فکر کنم فقط روی کارت هایی که PS 3.0 دارند این گزینه فعال می شه. (زیاد روی این تکیه نکنید چون بدون این هم باز بازی دارای گرافیک قابل قبولی است.)

نوشته شده توسط Saman:
بچه ها من دي وي دي تكين رو گرفتم. بازي رو خيلي راحت نصب كردم. يدونه كرك داره آخر نصب بايد كپي كنيد دقيقا شبيه بازي هاي چند سال پيش. نه ايميجي نه چيزي. .

ا....ه
حيف شد!
اخه بازي هاي الان موقع كرك بايد ادمو زجر بده تا قدرشو بدونيم!
من كه تا بازي قفل استار نباشه نميگيرم!

شوخي كردم ميرم مبگبرمش

نوشته شده توسط Lich King:
من امروز رفتم بازی رو گرفتم و یک مقدار بازی کردم. بازی خیلی خوب شده و آدمو یاد Tomb Raider های قدیمی می اندازه محیطش. کنترلش هم نسبتا خوب و رونه و آدمو دچار مشکل نمی کنه. در کل من زیاد بازی نکردم ولی در همین یک مقدار از بازیش خوشم اومد و می تونم بگم واقعا Eidos سعی کرده یه تفاوت های اساسی در بازی ایجاد کنه.
گرافیک بازی در حد خوبیه البته خیلی فوق العاده نیست ولی بد هم نیست. بازی نسبتا روان هم اجرا می شه و به سیستم خیلی بالایی احتیاج نداره. (البته به نسبت قدرت کامپیوتر باید مشخصاتو بیارین پایین). اون گزینه Next-Gen هم اصلا برای من خاموشه فکر کنم فقط روی کارت هایی که PS 3.0 دارند این گزینه فعال می شه. (زیاد روی این تکیه نکنید چون بدون این هم باز بازی دارای گرافیک قابل قبولی است.)

این گزینه Next-Gen کجاشه من هرچی گشتم پیداش کردم:confused: :confused:

بچه ها كسي ميدونه من چطوري ميتونم اين آقاي غول تشنگ رو بكشم ؟! :

Boss.jpg

توضيح اينكه اون آقاي محترم قرمز كه اون ته در حال له شدن هست اقاي غول هست كه تو اين عكس قيافه ش زياد معلوم نيست ! هر دفعه كه ميندازيش توي اون جرقه ها، جونش تا نزديك تمام شدن ميره اما كاملا تموم نميشه و درست در لحظه ي آخر غيب ميشه و دوباره ظاهر ميشه با جون پر.
و اين چرخه ادامه داره !
عقل سليم ميگه يه راه ديگه اي براي نابوديش هست ! من فكر كنم راه حله ش توي اين كره هاي بزرگ باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or