TombRaider:Legend

بعد از افتضاحی که بازی TR:AODداشت.حالا استودیوی Crystal Dynamic که خالق سری بازی های میراث کین و بازی project:Snowblind هست بر روی این بازی در حال کار کردنه.در حال حاضر 5 تا تریلر از بازی بیرون اومده که شاید بتوان این نکات رو از بازی دید:
1)پرش های لیدی کرافت در بازی بسیار زیبا شده .پرش ها به صورت یک دست انجام میشه.یعنی برا پرشهای بلندتر لیدی کرافت با یکی از دستهای خود به سمت هدف شیرجه می زنه.
2)حرکت در جهت خلاف جاذبه زمین.که این هم در جای خود جالبه.
3)ولی هنوز بازی یک ایراد اساسی داره اونم اینکه نشونه گیری در بازی به صورت اتوماتیک انجام میشه و دست بازی کننده نیست.که باید امید داشت این مورد بر طرف بشه.
4)وجود عناصر طبیعی با دقت بالا :مثل آب . سبزه ها و کوه ها که خود را در بازی بسیار نمایان میکند.
5)شخصیت بازی حرکاتی بسیار Real تر داره که تا حدودی حرکات بدن مثل سری بازی های میراث کین هست .
هنوز به طور رسمی از داستان بازی چیزی به بیرون درز پیدا نکرده و باید منتظر ماندو دید.
کمپانی Eidos اعلام کرده که همراه با بازی Total Overdose یک DVD از بازی TR:L ارائه خواهد داد که در ان مصاحبه ای با Toby Gard و گروه ارشدی که مسئولیت بازی رو بر عهده دارند انجام شده است.باید صبر کردو منتظر ماند.

آخرین ویرایش:
سلام محمد رضا جون

دستت درد نکنه به خاطر اون مشخصات

بعد اینکه بازم عکس هات برام لود نمیشه

بعد اینکه اون دیمو جایی پخش شده که بشه اون رو دانلود

اگه مال PS2 بودش بازم مشکلی نیست

قبلا دیموی بازی PS2 رو اوردم و اجرا کردم

بعد اینکه یه سوال داشتم میشه عکس های شخصیت Karima Adebib رو بزارم اینجا

یه ده تایی میشه

تا بعد یا علی

سلام

بعد اینکه بازم عکس هات برام لود نمیشه

اقا خلیل میشه بگی کدوم عکسام برات لود نمیشه ؟؟؟؟

بعد اینکه اون دیمو جایی پخش شده که بشه اون رو دانلود

اگه مال PS2 بودش بازم مشکلی نیست

قبلا دیموی بازی PS2 رو اوردم و اجرا کردم

اون دموی قابل بازی و خبری که دادم رو دیروز صبح ساعت 8:09 توی فروم رسمی بازی اورده شده و من توی تورنت ها هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.بزار یکی دو روز بگذره شاید توی همون فروم کسی لینکشو بده که البته بعید میدونم.ولی اگه گیر اوردم حتما میزارم برات.

چشم.

بعد اینکه یه سوال داشتم میشه عکس های شخصیت Karima Adebib رو بزارم اینجا

یه ده تایی میشه

خب بزار دیگه.مگه ایرادی داره.این طرف شخصیت لارا هستش.به نظر من که ایرادی نداره.

اینو میتونی ببینی ؟؟؟؟

خداحافظ

سلام محمد رضا جان

اون عکس صفحه آخر پست آخر شما اون روز برای من لود نمی شد ولی الان که نگاه کردم لود میشه

این عکس هم که الان گذاشیتد لود میشه

خیلی عجیبه این فیلترینگ در بعضی از جهات چیز خیلی چرتی هستش

باشه برای امشب عکس ها رو میزارم

سلام

سومین منطقه ای که لارا کرافت توی اون در بازی قرار میگیره مشخص شده.

ژاپن

در این قسمت یک کشف ویژه برای لارا مشخص میشه .چیزی که لارا مدتها دنبال اون بوده و یک چیز قدیمی هستش در موزه ای در توکیو به نمایش در مییاد ولی این مجسمه دزدیده میشه و لارا به توکیو میره و در انجا در یک مهمانی شرکت میکنه و قصد او از این سفر ملاقات با صاحب اون مجسمه که دزدیده و الان در دست اون هستش.

اینم عکس اون قسمت.

انگار این قسمت دیگه از معبد و چیزهای معمایی خبری نیست.

دو شخصی هم در بازی اضافه شده :

اسم :

Shogo Takamoto

مشخصات :

این شخص عاشق اسلحه های قدیمی هستش و شخصی معروف در ژاپن محسوب میشهالبته در کار های خلاف.;) ;)

و عاشق انتیک های قدیمی زیرزمینی و مدفون هستش که راسته کاره لارا کرافته.

+++++++++++++++++++++

اسم :

Toru Nishimura

مشخصات :

او عاشق ماجراجویی هستش و با لارا کار میکنه.

بسیار پول داره.

بسیار معروف البته از نوعه خوبش.

و از کار های حادثه ای لارا بسیار لذت میبره و تا حدودی اون رو ساپورت میکنه.

خداحافظ

سلام

اینم مبارزه لارا با ساکاموتو برای اون چیز انتیکی که دزدیده شده.

انگار اون چیز دزدیده شده یه شمشیری چیزی هستش.

خالکوبی رو روی تنش ببینید.

حرکات صورت و لب با حرف هایی که زده میشه خیلی خوب تطبیق داره.

خداحافظ

ببخشید فکر میکنم قبلا سوال شده باشه ولی کسی می دونه این بازی چه زمانی ارزه میشه
ببخشید محمد رضا جان این اقا که لباس پوشیده کجاش خالکوبی؟

اهان فهمیدم
نه من جملم سوال بود نمی خوام بگم ممد جان داره اشتباه میکنه یا چیز دیگه فقط این عکس کوچیک نمیشه فهمید لباس یا خالکوبی به درستی
ای بابا حالا شما هم تایپت سریع شده

سلام

اگه به اون پستی که با عکسی از شات ژاپن زدم دقت میکردی(دو تا پست قبلی که خودم زدم ) اقا میثم میدیدی که تنش این بابا خالکوبی شده و حتی پشتشم خالکوبی داره.(اولین عکسی که به عنونا شخصیت جدید اضافه کرده )

در ضمن من اشتباها تاکاموتو رو ساکاموتو نوشتم که معذرت میخوام.

در مورد اینکه چرا عکسه کوچیکه این عکس ها رو از آخرین تریلر بازی گرفتم و براتون گذاشتم.

در مورد میکس بودن حرکات لب و صورت با حرفها باید بگم که من توی این چند تا تریلر اخری که از این بازی دیدم خیلی خوب میکس شده و عالی تطبیق داره.

به دوستان پیشنهاد میکنم حتما این تریلر رو بگیرن.ارزش دیدن رو حتما داره .

حجم :17.9

اینجا کلیک کنید

خداحافظ

بله اقا ممد شما درست میفرمایید لباس نیست من اشتباه کردم واقعا شباهت به لباس داشت
باید تا یک ماه دیگه وایساد و دید ایا این بار یک شاهکار در میاد یا باز هم مثل قبل افتضاحی پیش نیست واقعا من یکی که از نسخه 6 این بازی با اون دوربینش متنفر بودم یادش بخیر

نوشته شده توسط Miesam:
باید تا یک ماه دیگه وایساد و دید ایا این بار یک شاهکار در میاد یا باز هم مثل قبل افتضاحی پیش نیست واقعا من یکی که از نسخه 6 این بازی با اون دوربینش متنفر بودم یادش بخیر

سلام

اول اینکه اسم منو لطفا درست بگو.محمدرضا یا محمد

در مورد دوربین بازی هم بگم .

دوربین بازی تلفیقی از بازی میراث کین و Snowblindهستش.

چون گروهی که توی این بازی کار کردن تا حدودی از انجین بازی Snowblind استفاده کردن و حرکت دوربین بازی میراث کین رو توی اون گنجوندن.

اگه بازی میراث کین رو دیده باشی میبینی که دوربین بازی میراث کین خیلی خوب بود و حالتی شناور داره .

چون نیاز هست که توی این بازی همه جا رو ببینی باید دوربین حالتی شناور داشته باشه.البته بیشتر شبیه بازی Soul Reaver 2 هستش.

که بازی مهاجم مقبره کار همین استودیویی هستش که بازی میراث کین رو درست کرده.

در مورد خوب بودن دوربین شک نکن.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
باشه بابا حالا چرا میزنی
محمد خوبه
انشاالله که دوربین خوب باشه ما رو هم بیخیال بازی کردن نکنه چون به نظر من همیشه دوربین بازی یکی از مهم ترین مثلا بازی پرنس اگر ادم رو خسته میکرد فقط بخاطر دوربینش بود که خود دوربینم با خودش مشکل داشت
البته من فکر کنم سازندگان این شماره از بازی با سازنداگان شماره ی قبلش فرق میکنن درست توی یک مجله داشتم می خونم
باید یک ماه وایساد و دید یک بازی شاهکار دیگه رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or