TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
سلام .
من اولای بازی تو این صحنه اصلا نمی دونم باید چی کار کنم ! اون دسته ه رو می دم پایین ولی بعدش نمی دونم باید کجا برم . لطفا کمک کنید . همون مرحله ی آبشار هست ....

خوب توی این مرحله من نمیدونم شما تا کجاش رفتین پس کامل توضیح میدم.
نگاه کنید اولین کار برداشتن چرخ دنده هاست.همونطور که دیدین فشار آب زیاده پس باید اون سد چوبی رو پایین بیارین تا جریان آب متوقف بشه. چرخ دنده اول همون موقع ورود به محوطه سمت چپ روی تخته سنگها هست.برای چرخ دنده دوم باید از تخته سنگهای سمت چپ بالا برید.از آب بگذرید و به منطفه پشتی برسید.انتهای محوطه چرخ دنده دوم رو میبینید حالا باید این دو تا سر جای مخصوص قرار بدین.برگردین و به پایین برگردید.به همون محوطه اول در پایین آبشار.به سمت راست برید.باید بالا برین و چرخ دنده ها رو سر جاهای مخصوصشون بگذارین و اهرم ها رو بکشید.
حالا یه چرخ دنده دیگه مونده که اینجا و توی این محوطه دنبالش نگردید.باید از محوطه خارج بشید.طبق این عکسی که گذاشتم عمل کنید تا از محوطه خارج بشید.

بعد از خروج از اونجا باید مسیرها رو دنبال کنید تا به یه منطقه سرسبز میرسین با یه اژدهای بزرگ که منتظرتونه.روش کشتنش رو پست قبلیم کامل توضیح دادم.بعد از کشتن دایناسور میتونین چرخ دنده 3 رو هم بردارین(از توی ساختمون روبروی جنازه اون)
برگردید تا به آبشار برسید.حالا چرخ دنده 3 رو جایگزین کنید.
در این زمان سد چوبی میاد پایین.و همون موقع زیر اون یک در ظاهر میشه که در خروجی از اون مرحله هستش.از اینجا میتونید وارد مرحله بعد بشید.
حالا عکسهایی که گذاشتین:
بعد از پایین اومدن سد چوبی که خدمتتون گفتم جریان آب متوقف میشه و میتونید بدون ترس از پرت شدن از آبشار به سمت پایین توی اون آب شنا کنید.زیر پاتون تو عکس اول یه در فلزی بوده که الان باز شده.برید اونجا و یه جسم براقی هست (اسم انگلیسیش الان یادم نیست)برش دارین.یه امتیازه.و ربطی به عبور کردن از مرحله نداره.
یه شات گان هم توی این مرحله هست.اگه پیداش نکردین بگین تا بهتون بگم کجاست.چون باید با عکس توضیح بدم
38.gif

پست دو دوست قبلی رو هم دیدم اما من هنوز اونجا نرسیدم.امتحانهام نمیگذاره.فردا هم یه امتحان دارم
37.gif

خیلی ممنون از راهنمایی ! من به اونجایی که فلش آخر بود رفتم و از زیر سنگ ها هم عبور کردم .یه خرس هم دنبالم کرد که اول فکر کردم همون اژدها هست ! حالا دوباره اینجا گیر کردم:cheesygri:blushing:

:(

ببینین....شما اول میپرید رو همون قسمت شیب داری که جلوتونه....بعد به آخراش که رسیدین ....سریع میپرین و لبه دیوار رو میگیرید.بی زحمت گول نخورید و به سمت چپ نرید....سمت راست رو دنبال کنید.
پس از همین زاویه به جلو بپر;)

مهسا جون....مژده بدم:
171.gif

این دایاناسور هم بوسیدمش انداختمش توی آشغالدونی!
96.gif
10.gif
یادت باشه عزیزم یک عکس از دستای خوشکلت بگیری...من اینور ببوسم
17.gif

واقعا ممنون:love:
-------
مهسا جون....بعد از کشتن همین موجود...من از سر و کلش بالا میرم...ولی نمیدونم چه کنم!
306.gif

آخرین ویرایش:
من بالاخره با همون کلت اولیه تی رکس رو کشتم:biggrin1: ! بدون شات گان .

مهسا جون....بعد از کشتن همین موجود...من از سر و کلش بالا میرم...ولی نمیدونم چه کنم!
با اجازه ی مهسا خانوم !
بعد از اینکه کشتیش اونجا یه محوطه هست که دورش پر آبه (همون جلوی تی رکس )و چرخ دنده اون وسطه !چرخ دنده رو بر می داری و می پری تو آپ و اون راه زیر آب رو ادامه می دی . بقیه اش هم که باید خودت ببینی !
امیدوارم خوب توضیح داده باشم :blushing:

سری ها قبلش هر کدوم در زمانش خودش خیلی عالی بود!
ولی اون 2 تای اخری یعنی legend و anniversary خیلی عالی بودن مخصوصا legend که البته منم خیلی اتفاقی بازیش کردم!
به نظر منم خيلي توپ بود ولي يه ذره از سبك بازي خارج بود يعني اكشنش زياد بود هاااااااااا تو اين يكي اگه قبلا بازي نكرده باشي مخت تليت ميشه :rolleyes:

سلام
بعد از اینکه چرخدنده سومی رو ورداشتم باید چی کار کنم؟
اینم عکسش:
http://s2.supload.com/free/untitled-20070626062428.bmp/view/

C:%5CDocuments%20and%20Settings%5CWorm%5CDesktop%5Cuntitled.bmp
مسیر برگشت یکم گیج کننده هست ولی راحت میتونی پیداش کنی. همین عکسی که انداختی از پل رد شو سمت چپ لبه دیوار در انتظارته. راه معلومه. بعد میرسی به همونجایی که اول اومدی. ادامه بده تا برسی به محلی که آبشار هست.

به نظر منم خيلي توپ بود ولي يه ذره از سبك بازي خارج بود يعني اكشنش زياد بود هاااااااااا تو اين يكي اگه قبلا بازي نكرده باشي مخت تليت ميشه :rolleyes:
به نظر من یه بدی که داره اینه که هر مرحله ی رو باید کلی سرش وقت بگذاری تا رد بشی و تا ردش کنی از محیطش خسته میشی

ولي در عوض حال ميده مي خواستين مثل پرنس 3 اونقدر آسون باشه به نظر من هر چي سخت تر باشه وقتي تمومش مي كني بيشتر تهت حال ميده;)

کسی تا حالا Craft Manor رفته ؟ خیلی سخته ! اصلا نمیشه رد کرد.من هر چی دنبال طناب میرم که خیلی جاها لازمه پیدا نمی کنم . کسی پیدا کرده لطفا راهنمایی کنه .

اکشنش هم زیاد جالب نبود و ضعیف کار شده بود به نظر من !

کسی تا حالا Craft Manor رفته ؟ خیلی سخته ! اصلا نمیشه رد کرد.من هر چی دنبال طناب میرم که خیلی جاها لازمه پیدا نمی کنم . کسی پیدا کرده لطفا راهنمایی کنه .
طناب رو من از تو حیاط پیدا کردم اول باید ساعت رو تنظیم کنی تا در اصلی حیاط باز بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or