TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
سلام این که گفتید در 4 جا سرنگونش کنم یعنی چه یه کم توضیح بده لطفا ممنون

نگاه وقتی خونش به یک حدی برسه دیگه کم نمیشه و برای نابود کردنش باید ببریش تو چند تا مکان و انجا نابودش کنی ...

یکی از اونها تو ردوخانه است ( زیاد یادم نیست ):blushing:

سلام
من توی مرحله دو در این قسمتی که می بینید گیر کردم. بعد از این که کلید روستا رو برداشتی و در رو باز کردی جلوتر به یک دری می رسی حالا باید برای باز کردنش باید دو تا اهرم رو بچرخونی. اهرم اولی رو چرخوندم ولی برای اینکه به اهرم دومی برسم باید از این مسیر عبور کنم ولی این دختره به جای اینکه بپره روی سکوريا، می افته توی آب اینجا چکار باید بکنم؟ لطف کنید کمک کنید!

سلام
من توی مرحله دو در این قسمتی که می بینید گیر کردم. بعد از این که کلید روستا رو برداشتی و در رو باز کردی جلوتر به یک دری می رسی حالا باید برای باز کردنش باید دو تا اهرم رو بچرخونی. اهرم اولی رو چرخوندم ولی برای اینکه به اهرم دومی برسم باید از این مسیر عبور کنم ولی این دختره به جای اینکه بپره روی سکوريا، می افته توی آب اینجا چکار باید بکنم؟ لطف کنید کمک کنید!

این راه حلش:;)
بسته به زاویه ای که دوربین نشون میده قضیه فرق میکنه.فلش پایین رو بزنید و سریع بپرید.باید سریع باشین
این حالتیه که قبل از پرش باید بگیرین.
البته توی این بازی دوبل جامپ(دوبار پرش پشت سرهم) نداریم.ولی گاهی اوقات جواب میده.شما پشت سر هم دکمه پرش رو بزنید
اینم سیو بعد از اون قسمته.چون تا حالا خیلی ها این مشکل رو داشتن:
دانلود

اون مرحله که باید 3 تا چرخ دنده پیدا کنیم ..

سومین چرخ دنده کجاست ؟
چه جوری می شه رفت اون ور آبشار ؟

راستی 11 درصد بازی هست .

اون مرحله که باید 3 تا چرخ دنده پیدا کنیم ..

سومین چرخ دنده کجاست ؟
چه جوری می شه رفت اون ور آبشار ؟

راستی 11 درصد بازی هست .
برای چرخ دنده سوم باید از مسیری که تو شکل نشون دادم برید.اونجا باید مسیرها رو ادامه بدین...تا به یه دایناسور میرسین...بعد از کشتن اون به چرخ دنده سوم میرسین.
38.gif

شرمنده اخلاق ورزشکاریت ولی من همون مرحله اول که باید برای باز کردن یک در باید یک روی یک سنگ بزرگی میپریدی که وزنت باعث پایین اومدن سنگ بشه همین که خودم رو می انداختم. تا ساق پا می رفتم توی زمین بعد هم دور خودش مر قصید. این جا دوبار. یک باره دیگه هم نمی دونم توی این مرحله یا اوایل مرحله دو بود.
مهسا خانم مثل اینکه سیوها همش خرابند چون می گه The Save Has been Damaged And cant be Load

آخرین ویرایش:
شرمنده اخلاق ورزشکاریت ولی من همون مرحله اول که باید برای باز کردن یک در باید یک روی یک سنگ بزرگی میپریدی که وزنت باعث پایین اومدن سنگ بشه همین که خودم رو می انداختم. تا ساق پا می رفتم توی زمین بعد هم دور خودش مر قصید. این جا دوبار. یک باره دیگه هم نمی دونم توی این مرحله یا اوایل مرحله دو بود.
مهسا خانم مثل اینکه سیوها همش خرابند چون می گه The Save Has been Damaged And cant be Load

اون سیوی که خواستین یکی از اون دو تاست.دوباره براتون اپلود کردم
این یا این یکی
چون الان بازی خودم قاطی کرده و بالا نمیاد نمیشه که امتحان کنم ببینم کدومه.ولی احتمال زیاد اونی که با اسم mahsa هست اون باشه;)

نگاه کنید اصلا عبور از این قسمت غیر ممکنه. نمی دونم شما چطوری رفتید؟! استفاده از سیوها هم که ممکن نیست همانطور که توی عکس می بینید نمی شه ازش استفاده کرد. در ضمن فقط می تونم از سیو خودم استفاده کنم
291.gif

اگه ممکنه شما از سیو من استفاده کنید از این قسمت رد بشید بعد سیو رو برام آپ کنید شاید تونستم از این سیو بالاخره استفاده کنم. در ضمن لطف کنید سیو رو تغییر نام ندید.​
Save

یک چیز جالب که من امروز فهمیدم این که :
بازی مثل سری بازی های Mgs با هر پایان یک چیزی برات ازاد می کنه ...
من داخل بار 2 عینک رو ازاد کردم و در دفعه 3 لباس کارکتر کاملا عوض شد .

نگاه کنید اصلا عبور از این قسمت غیر ممکنه. نمی دونم شما چطوری رفتید؟! استفاده از سیوها هم که ممکن نیست همانطور که توی عکس می بینید نمی شه ازش استفاده کرد. در ضمن فقط می تونم از سیو خودم استفاده کنم
291.gif

اگه ممکنه شما از سیو من استفاده کنید از این قسمت رد بشید بعد سیو رو برام آپ کنید شاید تونستم از این سیو بالاخره استفاده کنم. در ضمن لطف کنید سیو رو تغییر نام ندید.​
Save

خیلی دلم خواست کمک کنم.ولی گفتم خدمتتون بازی من بالا نمیاد.باید دویاره نصب کنم.چون کرک هم جواب نداد:((
شرمندم.ولی من راحت بردمش.نمیدونم جریان چیه خیلی از بچه ها سر این قسمت مشکل دارن.:(باز هم شرمندم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or