TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
من هر تراینری امتحان میکنم رو بازی جواب نمیده چیکار کنم هم تراینر رو باز میزارم هم دکمه هارو درست میزنم هم تراینر رو تو محل بازی کپی کردم

دوستان به 2 تا غول رسيدم شكل اسب هستند و يه سپر دستشونه هر چي تير ميزنم نميميرند چيكارشون كنم
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=179739&postcount=81
اینجا بچه ها توضیح دادن;)

من هر تراینری امتحان میکنم رو بازی جواب نمیده چیکار کنم هم تراینر رو باز میزارم هم دکمه هارو درست میزنم هم تراینر رو تو محل بازی کپی کردم
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_tomb_raider_anniversary.shtml
اینجا رو امتحان کردین؟
پ.ن:ویرایش:عین بچه آدم داشتم پست میدادم.یهو اراک زلزله شد.اگه دوباره اومد ما مردیم حلال کنید.
37.gif
84.gif
303.gif

آخرین ویرایش:
تهرانم اومد!!
طبق پیشبینی ها تا موقع ظهور تهران زلزله درست و حسابی نمیاد!!!
پ.ن. این معبد توتانخامون چقدر سخته....
در ضمن من هنوز توی کف ماموریت یونان موندم!! اونهمه بنا زیر یدونه خونه فکسنی بود؟؟

سلام من به غول آخر بازی رسیدم همون زنه پرندهسری اول که بهش تیراندازی می کنم خونش کم می شه و دیگه نمی تونه پرواز کنه همش بهم شلیک می کنه من هم بهش شلیک می کنم وقتی بهم حمله می کنه وصحنه آهسته می شه من کلید جهت و شیفت را می زنم و وقتی نشانه گیر تفنگ ها قرمز شد شلیک می کنم این کارو 10بار هم انجام دادم ولی ازشخونی کم نشد لطفا من را راهنمهیی کنید ممنون

خوب باید تو 4 جا سرنگونش کنی ... ( دقیقا یادم نیست چون 5 روز پیش بردمش اخر )

1- تو رودخانه ...
2-اخریش هم وقتی از نردبان میری بالا ....

-------------------
امشب روبیرون بخوابید چون به زلزله نمیشه اطمئنان کرد |تجربه شخصی دارم | میشه جهنم ...:biggrin1:

خوب باید تو 4 جا سرنگونش کنی ... ( دقیقا یادم نیست چون 5 روز پیش بردمش اخر )

1- تو رودخانه ...
2-اخریش هم وقتی از نردبان میری بالا ....

-------------------
امشب روبیرون بخوابید چون به زلزله نمیشه اطمئنان کرد |تجربه شخصی دارم | میشه جهنم ...:biggrin1:

سلام این که گفتید در 4 جا سرنگونش کنم یعنی چه یه کم توضیح بده لطفا ممنون

خوشبختانه بس که این بازی باگ نداره آدم عشق می کنه. هر چهار قدم که بر میداری یک دفعه می بینی می افته توی گود و داره با خوش می رقصه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or