TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
دوست عزیز برات سیوتو فرستادم تو میلت در مورد راهنماشم بهم زنگ بزن من بهت میگم خودت بزار توسایت چون سیو مال شما بوده:love:

دستت درد نکنه خودم رد کردم میدونی ایراد از کجا بود ؟ :eek:
اون سنگهایی که باید از زیر ستونها بیرون بکشیم یکیش رو تا نصفه کشیده بودم :-"
به خاطر یه نصفه سنگ یه هفته سرکار بودم ... مسخرست نه ... /:)

سلام
بچه ها این چیه؟ موقع اجرای بازی میاد!!وقتی هم ok میکنم بازی اجرا میشه
همینجا پیوست میکنم.
با سلام...........:cheesygri:cheesygri
من مطمئن نیستم ولی فکر میکنم نسخه بازی که شما داری همون نسخه ازمایشی هست که در ابتدای اومدن هر بازی به چند تا سایت برای تست کردنش میدن.......:cool::cool::cool:
که احتمالا هم دارای زمان مشخصی برای استفاده است :cool::cool:

این کرک بازی هستش شاید با کرک حل بشه http://m0010.gamecopyworld.com/games/pc_tomb_raider_anniversary.shtml#Tomb Raider: Anniversary [MULTI5]%20No-CD/Fixed%20Image
ولی خوب برای تموم کردن بازی 1 روز هم بسه حالا save بازی رو کپی کن یه جایی اگه درست نشد اشالا تو ویندوز بعدی فرصت بیشتری داری:)

مرسی.خواستم بگردم دنبال کرک که زحمتشو کشیدی.ممنون.دم به دقیقه سیوهامو کپی میکنم:biggrin1:
فرصت نمیکنم بازی کنم.وگرنه تا حالا تموم بود.:biggrin1:
باید ویندوز عوض کنم.نخندین ها ولی درایو c من فقط 6 مگ جا داره:-"
در آستانه انفجارم:biggrin1:

سلام من به غول آخر بازی رسیدم همون زنه پرندهسری اول که بهش تیراندازی می کنم خونش کم می شه و دیگه نمی تونه پرواز کنه همش بهم شلیک می کنه من هم بهش شلیک می کنم وقتی بهم حمله می کنه وصحنه آهسته می شه من کلید جهت و شیفت را می زنم و وقتی نشانه گیر تفنگ ها قرمز شد شلیک می کنم این کارو 10بار هم انجام دادم ولی ازشخونی کم نشد لطفا من را راهنمهیی کنید ممنون

سلام.

من توی 23 % همونجا که باید کلید 4 رو هم بردارم همون قرمزه و برش میدارم.
بعدش در بسته میشه و بارون شمشیر میادش باید یه چیزی رو بچرخونی تا در باز بشه و یه راه رسیدن به اون هم بیشتر نیست که تو عکس ها هست ولی من هر چی میخوام به این ستون برسم نمیشه یه باری 2 تا پرش روی دیوار زدم ولی الان هر کاری میکنم که به سمت ستون بپره نمیشه.

Attachments

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    36.1 KB · مشاهده: 50
  • untitled2.jpg
    untitled2.jpg
    52.2 KB · مشاهده: 51
به نظرم اين بازي عين شماره هاي 1 تا 5 هست البته ميدونم برگرفته شده از اونها هم هست ولي كلا من هيچ كدوم از 5 شماره قبل رو به خاطر معماهاش نتونستم تموم كنم اين يكي هم همينطوره الان تو 11 درصد بازي موندم:biggrin1:

سلام.

من توی 23 % همونجا که باید کلید 4 رو هم بردارم همون قرمزه و برش میدارم.
بعدش در بسته میشه و بارون شمشیر میادش باید یه چیزی رو بچرخونی تا در باز بشه و یه راه رسیدن به اون هم بیشتر نیست که تو عکس ها هست ولی من هر چی میخوام به این ستون برسم نمیشه یه باری 2 تا پرش روی دیوار زدم ولی الان هر کاری میکنم که به سمت ستون بپره نمیشه.

سلام.
ببینید برای اینکه بتونید با طناب بپرید روی ستون باید همون دفعه اولی که بعد از آویزون شدن از طناب روی دیوار حرکت میکنید بپرید.نباید چند بار روی دیوار راه برید و بعد بپرید.چون مثل دفعه اول نمیتونه بالا بره.(برای لحظه پریدن فلش سمت چپ رو نگه دار که به چپ بپره)
بعد از اینکه پریدین روی ستون,تا آخر باید از روی اون ستونها یکی یکی بپرید تا به ستون آخر برسید.از اونجا هم از روی ستون آخر لبه دیوار رو با یا پرش دیگه میبرین.مسیرها رو دنبال میکنید تا به اون پلت فرمی که در رو باز میکنه میرسین.
نیازی نیست که به اون شلیک کنید.
اگر با پریدن مشکل داشتین بگین سیو این قسمتمو براتون میذارم;)

به نظرم اين بازي عين شماره هاي 1 تا 5 هست البته ميدونم برگرفته شده از اونها هم هست ولي كلا من هيچ كدوم از 5 شماره قبل رو به خاطر معماهاش نتونستم تموم كنم اين يكي هم همينطوره الان تو 11 درصد بازي موندم:biggrin1:
پیشنهاد میکنم این یکی رو ادامه بدین.اینجا ما هستیم.مشکلی داشتین حل میشه.از دستش ندین;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or