TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
باید بری تو Option بعد بری توی Gamepad بعد دسته رو از حالت Diable خارج کنی
و دستت رو انتخاب کنی ( گزینه اول )
بعد اگه با تنظیمات پیشفرض حال نکردی کاری که محسا خانم گفت رو بکن ;)

شما تمومش کردی ؟
اگه اره بگو من چیکار کنم کل بچه محلامون اینجا گیر کردیم

این گیر شما توی مرحله چنده؟یه حساب کتابی بکنم
73.gif

سلام دوستان
متاسفانه من الان نمیتونم عکس بذارم. اما برای اینکه راحت باشین قسمتهای مهم رو بولد مینویسم.
توی مرحله ای که باید چهار کلید از چهار در رو پیدا کنیم و توی مشعلها به کار ببریم، توی دومین در گیر دارم.
دری که وقتی واردش میشیم یک استخر هست. باید توی یک تونل رفت تا به یک جایی برسیم که کلید دوم اونجاست. من اونجا گیر دارم. میشه بگین کلا توی این قسمت چیکار باید کرد؟:confused:
ممنون میشم اگه زود بگید.
مرسی

عکسش صفحه قبل هست ;)

عزیز نترس سیوتو نمیخورم با اون عکس که نمیتونم بازی کنم سیوتوبده باهاش برم رد کنم بعد بعت میدم راهنماشم برات میزارم نگران نباش باسیوت جایی پز نمیدم من اگه پز بدم رنکینگهای جهانیم رو میکشم بیرون نه یه سیو تامبرایدر(شوخی):biggrin1:

عزیز نمی خواستم اینو بگم ولی هیچکدومتون اینو نمیدونید که این همون تامب رایدر 1 ps1 هستش من pc باز نیستم ولی برات رد می کنم توش یک زره هم شک نکن مگر اینکه سیوت ایراد خورده باشه که تو تامب رایدر من زیاد دیدم این جور موارد رو ایمیلم هم از پروفایلم ببین.

در ضمن الان اینترنتم از کار افتاده ، وناچارن اومدم کافی نت

سلام دوستان
متاسفانه من الان نمیتونم عکس بذارم. اما برای اینکه راحت باشین قسمتهای مهم رو بولد مینویسم.
توی مرحله ای که باید چهار کلید از چهار در رو پیدا کنیم و توی مشعلها به کار ببریم، توی دومین در گیر دارم.
دری که وقتی واردش میشیم یک استخر هست. باید توی یک تونل رفت تا به یک جایی برسیم که کلید دوم اونجاست. من اونجا گیر دارم. میشه بگین کلا توی این قسمت چیکار باید کرد؟:confused:
ممنون میشم اگه زود بگید.
مرسی

من یه چیزی بگم با اجازه.
جایی که شما گیر کردی یه کم پیچیدس.
وارد اونجا که میشی یه دستگیره روبروته که بلنده و نمیتونی بکشی. باید از ستون جلویی بری بالا . در نهایت به بالای ستون که رسیدی فکر میکنم سمت چپت یه قسمتی هست که یه سنگ بزرگ هست و یه ماهی مجسمه ای که باید سنگ رو بکشی کنار تا آب بیاد بالا.
بعد میتونی از توی آب بری پایین و اون دستگیره رو بکشی.
این تازه اول کاره.
یه جای دیگه عین همونجایی که سنگ رو از جلوی مجسمه ماهی زدی کنار هست که سنگ نداره. باید بری بالاتر. سنگی رو بندازی پایین تا بتونی جلوی اون مجسمه رو هم ببندی.
توضیحح دادنش یه کم سخته.
میدونی شما در نهایت به یه تخته چوب میرسی که وقتی میاد بالا زیر یکی از پلها گیر میکنه که برای اینکه این اتفاق نیافته باید آب رو بدی پایین. جای چوب رو عوض کنی که بالاش پل نباشه بعد آب رو بدی بالا. در نهایت چوب رو میزاری زیر یه حفره بزرگ توی دیوار درست کنار جایی که سنگ بزرگ اول رو حرکت دادی تا بری توی حفره و به اتاقی که کلید توی اون هست راه پیدا کنی.

خودم نفهمیدم چی چی توضیح دادم.:laughing:
ببخشید.

ناسلامتی حاجیت گیمر حرفه ای ها ... :biggrin1:
میدونم این یک بازسازی از tr1 هست ولی چندتا مرحله جدید به بازی اضافه شده
در ضمن این انجین tr:legend هست و توش از فیزیک هم استفاده شده
دوست من هم که تمام tr ها رو تموم کرده توی اینجا گیر کرده بود مال خودش رو رد کرد
ولی همونطور که گفتم مال منو نتونست رد کنه .... /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or