TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
Vista Ultimate Retail X64

به دوستان پیشنهاد می کنم که این بازی رو روی ویندوز ویستا نصب کنن و بازی کنن ، نسبت به ویندوز XP با فریم ریت بیشتری اجرا میشه و گرافیک خیلی بهتره ، البته قبلش درایور جدید Nvidia رو حتما دانلود کنین و نصب کنین .
من خودم رو Vista Ultimate Retail X64 نصب کردم
موفق و پیروز باشید

لطفا یکی منو راهنمایی کنه:.... سری قبل که هیچ کسی راهنمایی نکرد آخر سر با هزار بدبختی ردش کردم
توی یه اتاقی رسیدم که یکدفعه در بسته میشه و تیغ و شمشیر از زمین و آسمون رو سر آدم میباره...........دو تا از دستگیره ها رو پیدا کردم و تکونشون دادم ولی آخری که بالای در خروجه نمیتونم برسم لطفا یکی راهنمایی کنه....................اگه نفهمیدید بگید عکسش رو بزارم
با تشکر

با سلام م تو مرحله ایکه دو تا اسب با نیزه هست و آتش پرتاب میکنن گیر کردم نمیدونم این دوتا رو چطور بکشم یه نفر کمک کنه

قبلا بچه ها گفتن:;)
نوشته شده توسط HEKTOR
اول بهشون تیر بزنید تا عصبانی شوند و بهت حمله کنند وقتی که حمله کردند صحنه آهسته میشه شما shift را نگه دار و با کلید های جهت نما به یک جهت بپر . صبر کن تا نشانه قرمز بشه و بعد شلیک کن اگر این کار را کنی سپرهاشون را میگیرن جلو حالا با استفاده از قلاب سپرها را بکش وقتی سپر هر دوتاشون را از دستشون گرفتی بهشون شلیک کن ایندفعه فقط با استفاده از نیرو سعی می کنند شما را سنگ کنند وقتی بهشون شلیک کردی و عصبانی شدند و خواستند شما را سنک کنند فورا برید یکی از همون سپرها را بردارید و بگیرید جلوی همون نیرو تا اون بازتاب بشه و خودشون سنگ بشن وقتی سنگ شدن باید فورا خیلی سریع با یک اصلحه قوی بهشون شلیک کنی اگر خیلی سریع باشی با یک بار سنگ شدنشون می تونید اونها را بکشید ... اون یکی را هم به همین طریق بکشید ...

دوستان من همون اول بازی گیر کردم ( آخه من مخم تو بازیهای معمایی کار نمی کنه) همونجایی که می خواد از رو پل بره اونطرف که پل می افته . بعدش نمی دونم کجا باید برم .

دوستان من همون اول بازی گیر کردم ( آخه من مخم تو بازیهای معمایی کار نمی کنه) همونجایی که می خواد از رو پل بره اونطرف که پل می افته . بعدش نمی دونم کجا باید برم .

منظورتون همون شروع بازیه؟
این عکس رو ببینید با فلش نشون دادم.از این لبه دیوارها باید حرکت کنید.;)
67gdegl.jpg
از راهنمایی های بی دریغتون واقعا ممنون!........... این بار هم خودم ردش کردم!
من که نمیدونستم کجا ها رو میگید و گرنه حتما کمک میکردم.حالا بچه ها رو نمیدونم.اخه من هنوز به شما نرسیدم:blushing:

آخرین ویرایش:
سلام من تو اون مرحله گیر کردم که مجسمه یه مرد است نشسته روی صندلی و دو تا دستش شکسته به نظرم یونانی است من سه تا شمشه فلزی را هم پیدا کردم ولی هر چی جاو مجسمه میرم ازم یه چیز می خواهد منم هر چی سه تاشمش را می زنم کاری نمی کند لطفا کمک کنید

Attachments

• 111.jpg
    111.jpg
    41.5 KB · مشاهده: 76
سلام من تو اون مرحله گیر کردم که مجسمه یه مرد است نشسته روی صندلی و دو تا دستش شکسته به نظرم یونانی است من سه تا شمشه فلزی را هم پیدا کردم ولی هر چی جاو مجسمه میرم ازم یه چیز می خواهد منم هر چی سه تاشمش را می زنم کاری نمی کند لطفا کمک کنید

شما باید اون شمش ها رو بزاری روی اون دسته که شکسته و افتاده روی زمین تا تبدیل به طلا شده بعد در جای خودشون قرار بدی.

سلام
من رسیدم یه جا که از آب میاد بیرون........ رو به روت یه قصر ماننده که دو تا مجسمه کنار در های بسته اش هستن.........الان 41% بازی رو رفتم
حالا چیکار کنم؟ جایی هم نیست که ازش بالا برم یا.....!!! لطفا یکی کمک کنه
اگه نفهمیدید بگید عکس بزارم

سلام
من رسیدم یه جا که از آب میاد بیرون........ رو به روت یه قصر ماننده که دو تا مجسمه کنار در های بسته اش هستن.........الان 41% بازی رو رفتم
حالا چیکار کنم؟ جایی هم نیست که ازش بالا برم یا.....!!! لطفا یکی کمک کنه
اگه نفهمیدید بگید عکس بزارم

سلام

فکر میکنم منظور شما جاییه که دو تا مجسمه اسب هست. باید بری توی آب دقیقا روبروی دری که بسته هست برو داخل آب و برو زیر. یه مسیر میبینی که وقتی اون رو ادامه بدی به یه دستگیره میرسی. اونجا میتونی از آب بیای بیرون و نفس بگیری.
محل این حفره توی آب روبروی در هستش.

سلام
ببخشید من در اینجا گیر کردم هر قدر که می پرم بازم تویه آب می افته.حتی کلید پرش رو هم همین جوری تا آخر پرشش نگه داشتم ولی باز هم اثر نکرد!!؟؟!؟

اینم عکسش:

Attachments

• TR Anniversary.jpg
    TR Anniversary.jpg
    45.4 KB · مشاهده: 68
سلام
ببخشید من در اینجا گیر کردم هر قدر که می پرم بازم تویه آب می افته.حتی کلید پرش رو هم همین جوری تا آخر پرشش نگه داشتم ولی باز هم اثر نکرد!!؟؟!؟

اینم عکسش:

من الان این قسمت امتحان کردم.مشکلی نداره.فلش راست رو نگه دارین.همون موقع دکمه پرش رو هم بزنین.اگه با یه دست اویزون شد هم که میدونید باید E رو بزنین.راهش همینه.;)گاهی اینجوری میشه چند بار امتحان کنید درست میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or