TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
من هنوز بازی رو نگرفتم اگه ارزش داره بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی این بازی برایx360امده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرافیکش چه طوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه با قبلي حال كردي اين ازون بهتره برا 360 هم نمياد گرافيكم بدك نيست اما نكته ي خاصي نداره در كل ما كه خيلي حال كرديم:cheesygri

من كه هر كاري مي كنم تا گرافيكو پايين نيارم نميشه جاهاي بزرگ با نورپردازي شده قشنگ كندي احساس ميشه دوستامم همين طوري ميشن مثلا اون جا كه برا اولين بار گوريل مي كشيم كند ميشه

اول بهشون تیر بزنید تا عصبانی شوند و بهت حمله کنند وقتی که حمله کردند صحنه آهسته میشه شما shift را نگه دار و با کلید های جهت نما به یک جهت بپر . صبر کن تا نشانه قرمز بشه و بعد شلیک کن اگر این کار را کنی سپرهاشون را میگیرن جلو حالا با استفاده از قلاب سپرها را بکش وقتی سپر هر دوتاشون را از دستشون گرفتی بهشون شلیک کن ایندفعه فقط با استفاده از نیرو سعی می کنند شما را سنگ کنند وقتی بهشون شلیک کردی و عصبانی شدند و خواستند شما را سنک کنند فورا برید یکی از همون سپرها را بردارید و بگیرید جلوی همون نیرو تا اون بازتاب بشه و خودشون سنگ بشن وقتی سنگ شدن باید فورا خیلی سریع با یک اصلحه قوی بهشون شلیک کنی اگر خیلی سریع باشی با یک بار سنگ شدنشون می تونید اونها را بکشید ... اون یکی را هم به همین طریق بکشید ...

اقا ببخشید این سیو بعد از اون غول میزاری ماکه اشکمون درومد نتونستیم بکشیمش

من که دیگه رفتم توی display mode بازی و با 640 * 480 بازی میکنم.:((
ولی دیگه اعصابم به خاطر سرعت پائینش بهم نمیریزه.:laughing:
_________
من شنبه و یکشنبه امتحان پایان ترم دارم.تازه tra راه افتاده:laughing:

اقا ببخشید این سیو بعد از اون غول میزاری ماکه اشکمون درومد نتونستیم بکشیمش

سلام
دوستمون توضیح داد ولی واضح نبود
من خودم پدرم سر این غول در امد تا بفهمم قضیش چیه

شما چند بار پشت سر هم شلیک میکنید تا خط قرمز سمت راست صفحه پر بشه
وقتی پر شد برای بار اول اشعه سبز رو میزنند اسب ها که فقط کافیه اسلحه رو غلاف کنی تا تاثیری روت نداشته باشه
دفعه بعدی باز هم شلیک میکنید تا خط قرمز پر بشه
این بار یکی از اسب ها به سمت شما حمله میکنه و حالت اسلوموشن پیش میاد
اینجا مهمه ( نکته: شما کلیک راست Mous رو نگه میداری و وقتی اسب در یک قدمیه شما رسید شیفت رو به همراه جهت سمت راست میزنی وقتیانجام دادی این حرکت رو . لارا تو همون حالت اسلوموشن شیرجه میزنه به سمت راست تو همون حالت کلیک راست Mous رو نباید ول کنی اگر توجه کنی دو تا هدف میاد روی سر همون اسبی که به شما حمله کرد ( تو همون حالتی که شیرجه زدی ) وقتی هدف ها به هم رسیدند شما باید شلیک کنید و وقتی شلیک کردید اسب متوقف میشه و سپرش رو میاره جلوی سرش
تو این زمان شما باشید با Q سپر رو از دستش بگیرید . وقتی جفت سپر ها رو با همین روش گرفتید . در مرحله دوم دوباره شلیک میکنید و وقتی اشعه سبز زدند یکی از سپر های روی زمین رو به طرفشون نگه میدارید که تبدیل به سنگ میشند اون موقه با شاتگان یا یوزی سریعا شلیک میکنید به سمتشون و میمیرند
خیلی ساده است یک بار تمرین کنی به 3 سوت میزنیشون :biggrin1:

اين چنتا عكس برا اونايي كه بازي رو نخريدن در ضمن خودم عكس ها رو رو بالاترين گرافيك گرفتم
در ضمن تو بازي 2 گزينه ي depth to fied with shadow رو خاموش بذاريد تا سرعت فرم بازي كلي بالاتر بره گرافيكم دست نمي خوره:biggrin1:

6f0c37n.jpg
61jh3qa.jpg

آخرین ویرایش:
اقا اونجا که یه آبشار باید چرخ دنده بگیری زیر اب یه دریچه باز کردم ولی نمیدونم چه جوری واردش بشم فشار اب نمیزاره بهش برسم؟

اقا اونجا که یه آبشار باید چرخ دنده بگیری زیر اب یه دریچه باز کردم ولی نمیدونم چه جوری واردش بشم فشار اب نمیزاره بهش برسم؟

واسه اون چرخ دنده ها که نیازی به اون ابشاره نیستش.یکیشون که اول که وارد میشی هست.یکی هم که بعد از بالا رفتن از سنگهای سمت چپ محوطه و یه کم جستجو پیدا میشه.اگه دقیق میخواین بگین تا نگاه کنم.سومی هم که باید با اون دایناسور ماننده رو بکشین...

حداقل سیستم مورد نیاز این بازی چیه؟:confused:
Microsoft Windows 2000, XP, Pentium 3 1.0Ghz or Athlon XP Equivalent, 256MB RAM, 100% DirectX 9.0c -compatible
64MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series). Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible), Quad-speed (4x) DVD-ROM drive, 100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard.
این حداقل سیستم مورد نیازش هست.;)
با گرافیک 7300 میشه بازیش رو انجام داد؟! اگه نمیشه بیخودی پولم رو هدر ندم! ;) :confused:
من با 5500 بازیش میکنم.با 5500 میاد.دیگه چه برسه به 7300.;)

آخرین ویرایش:
Microsoft Windows 2000, XP, Pentium 3 1.0Ghz or Athlon XP Equivalent, 256MB RAM, 100% DirectX 9.0c -compatible
64MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series). Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible), Quad-speed (4x) DVD-ROM drive, 100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard.
moz-screenshot-3.jpg
این حداقل سیستم مورد نیازش هست.;)

من با 5500 بازیش میکنم.با 0550 میاد.دیگه چه برسه به ;) 7300
با چه سیستمی میشه بازی رو در حد عالی اجرا کرد؟:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or