TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
یک عکس برای درک بهتر

2002545923094769147_rs.jpg

ببخشید اگر سوالم بی ربطه.
1.این شمارش هم برای pcو هم برایps2 هست؟الان هر دو دربازار موجوده؟
2.شماره ای که قرار سال 2008 بیاد برای کدوم کنسول هست؟
ممنون

Tomb Raider 8 یا همون نسخه ای که شما گفتی سال 2008 میاد اول پلتفرماشو PC ,PS3 معرفی کردن ولی بعد دوباره به نا معلوم تغییر کرد.ولی PC بازها خیالشون راحت باشه Tomb Raider برا هرکنسولی نیاد یا دیرتر بیاد اول از همه با کیفیت بهتر برا PC میاد چون در اصل Tomb Raider بازی کامپیوتره
.
http://www.tombnews.com/games/tr8/

کمک

من توی مرحله ای که 3 تا چرخ دنده رو بایید جایگزین کنیم گیر کردم.اون 3 تا سر جاشون گذاشتم.اون سد هم اومد پایین و اون تونل که زیر اب بود هم درش رو باز کردم و اون استوانه طلایی رو هم برداشتم.دیگه کاری نمونده که نکرده باشم.ولی نمیدونم چرا مرحله تموم نمیشه؟! از کجا باید خارج بشم؟! راهش چیه؟!
:((:((:((:((:((
کمک:love::love::(:(

من توی مرحله ای که 3 تا چرخ دنده رو بایید جایگزین کنیم گیر کردم.اون 3 تا سر جاشون گذاشتم.اون سد هم اومد پایین و اون تونل که زیر اب بود هم درش رو باز کردم و اون استوانه طلایی رو هم برداشتم.دیگه کاری نمونده که نکرده باشم.ولی نمیدونم چرا مرحله تموم نمیشه؟! از کجا باید خارج بشم؟! راهش چیه؟!
منم دقیقا اینجا گیر کردم!
کسی نیست کمک کنه؟:((

یک عکس برای درک بهتر

2002545923094769147_rs.jpg

اینجا کامل با عکس توضیح داده:
http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-raider-anniversary-walkthrough/Level5_St_Francis_Folly
همون تونلی که پشت آبشار بود رو بری توش بازی تموم می شه. نمی دونم مشکل شما دقیق چیه.

Tomb Raider 8 یا همون نسخه ای که شما گفتی سال 2008 میاد اول پلتفرماشو PC ,PS3 معرفی کردن ولی بعد دوباره به نا معلوم تغییر کرد.ولی PC بازها خیالشون راحت باشه Tomb Raider برا هرکنسولی نیاد یا دیرتر بیاد اول از همه با کیفیت بهتر برا PC میاد چون در اصل Tomb Raider بازی کامپیوتره.
http://www.tombnews.com/games/tr8/
دوست عزیز فکر می کنم اینجا دیگه اشتباه می کنی چون همیشه این بازی با نسخه کنسولی یکی بوده ودر ابتدا هم این بازی مال ps بوده بعداَ اومده رو pc ،در مورد شماره بعدی هم فعلاَ برای ps3 بودنش قطعی بقیه پلتفورم ها هنوز مشخص نیست البته شایعاتی هم مبنی بر انحصاری بودنش هست که زیاد منبع معتبری نداره.
اما از اینها گذشته این بازی یک رغیب پیدا کرده که اونهم عالی

سلام
ببخشید من در اینجا گیر کردم هر قدر که می پرم بازم تویه آب می افته.حتی کلید پرش رو هم همین جوری تا آخر پرشش نگه داشتم ولی باز هم اثر نکرد!!؟؟!؟

اینم عکسش:
سلام مهسا خانوم،خسته نباشید،

منم همون جایی که ایشون میگه گیر کردم.هرچی میپرم می افته تو آب...جریان چیه؟؟؟

سلام مهسا خانوم،خسته نباشید،

منم همون جایی که ایشون میگه گیر کردم.هرچی میپرم می افته تو آب...جریان چیه؟؟؟

سلام.مرسی:).من به ایشون هم گفتم.راهش همینه.شما فلش سمت راست رو نگه دار و بعدش دکمه پرش رو بزن میپره و معمولا اون لبه رو با یک دست میگیره.که باید E رو بزنید که خودش رو نگه داره.دیگه راهی نداره.قبلا هم گفتم گاهی اوقات پیش میاد.یه کم روی این لبه ای که لارا ازش آویزان شده جابه جا بشید و امتحان کنید و بپرید درست میشه.;);)

آخرین ویرایش:
سلام.مرسی:).من به ایشون هم گفتم.راهش همینه.شما فلش سمت راست رو نگه دار و بعدش دکمه پرش رو بزن میپره و معمولا اون لبه رو با یک دست میگیره.که باید E رو بزنید که خودش رو نگه داره.دیگه راهی نداره.قبلا هم گفتم گاهی اوقات پیش میاد.یه کم روی این لبه ای که لارا ازش آویزان شده جابه جا بشید و امتحان کنید و بپرید درست میشه.;);)
خیلی خیلی ببخشید مهسا خانوم،

ولی اگه فلش سمت راستو نگه داریم که میره به سمت راست...نمیپره که....

الان نگاه میکنم میام میگم بهتون.میام ویرایش میکنم.;)
ویرایش:
بله.بسته به زاویه ای که دوربین نشون میده قضیه فرق میکنه.فلش پایین رو بزنید و سریع بپرید.باید سریع باشین;)
این حالتیه که قبل از پرش باید بگیرین.
البته توی این بازی دوبل جامپ(دوبار پرش پشت سرهم) نداریم.ولی گاهی اوقات جواب میده.شما پشت سر هم دکمه پرش رو بزنید;)
6b41ms9.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or