SOAP MACTAVISH
کاربر سایت
بخش داستانی چند ساعت گیم پلی داره؟
اره ميتوني بعد از تموم كردن بازي بري و 100% كنيدوستان امکانش هست وقتی بازی رو تموم کردیم برگردی به کمپ ها و بازی رو 100% کنیم یا از همون اول باید همه رو جمع کنیم؟
بله امکانش هستدوستان امکانش هست وقتی بازی رو تموم کردیم برگردی به کمپ ها و بازی رو 100% کنیم یا از همون اول باید همه رو جمع کنیم؟
من هم بازی رو خوشبختانه امتحان کردم. روایت فوق العاده ای داره . اما گرافیکش در حدی که من انتظار داشتم نبود. خصوصاً اول بازی که قسمتی که توی دریا هستش آب ها به صورت تکه تکه هستن. اما شاید برم جلو بهتر بشه. دوم به نظرم تیر کمونش یکم مصنوعی عمل می کنه. تا می زنی یارو میوفته زمین.
سلام.یه سوال از دوستایی که بازی رو رفتن تا اخر، من یه جا یه مشکلی دارم.پیشاپیش ممنون از راهنمایی
من یه جایی هستم که یه قایقی رو همه جمع شدن میخوان روشن کنند منو میفرستن دنبال تانکر بعد یه در هستش که میخوام با تیر کمون بکنم میگه که ضعیفه و باید یه چیزه قویتر داشته باشم.تا اونجا که فهمیدم باید یه تیکه برا کمون پیدا کنم که بشه آپگریدش کرد کسی میتونه راهنمایی کنه که کجا باید پیداش کنم؟؟
من هم بازی رو خوشبختانه امتحان کردم. روایت فوق العاده ای داره . اما گرافیکش در حدی که من انتظار داشتم نبود. خصوصاً اول بازی که قسمتی که توی دریا هستش آب ها به صورت تکه تکه هستن. اما شاید برم جلو بهتر بشه. دوم به نظرم تیر کمونش یکم مصنوعی عمل می کنه. تا می زنی یارو میوفته زمین.
هنوز زیاد بازی نکردم.یعنی چی گرافیکش خوب نیست باو اینا از موتور گرافیکی خانگی استفاده می کنن خیلی گرافیک و کیفیت تکسچراش بالا بود.
پس چی می خوای یه دور واست برقصه بعد بیفته زمین:d
کمون به این باحالی بنظر من که بهترین اسلحه بازی همین کمونه خیلی حس خوبی به آدم میده
بعد واسه من که دشمنا در اکثر موارد باید تیر رو به سر یا گردنشون بزنی تا با 1 تیر بمیرن وگرنه یه 2 یا 3 تایی میخواد واسه هر کدوم
هنوز زیاد بازی نکردم.
آره باید برقصه
گفتم که یکم بازی کردم. زیاد بازی نکردم. فقط یه آهو زدم باهاش.![]()