Tomb Raider | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازي را تموم كردم به جرات مي تونم بگم كه بهترين بازي بود كه واقعا دوست نداشتم تموم بشه و كاش 100 ساعت گيم پلي داشته :d خيلي از شخصيت و مرام خاله لارا خوشم اومد ( اولين باره كه سري تامب يدر را بازي مي كنم )تا قبل از اين بازي فكر مي كردم فاركراي بهترينه ولي اين بدجوري تو دلم نشست اميدوارم هر چه زودتر خبر ساخت دنباله اين بازي را بشنوم . من كه نقصي در بازي نديدم و نمره من به اين بازي 10 هست به جز افكت موهاش كه اونم زياد مهم نيست

امشب رفتم مولتي بازي كنم ديدم لولم يك شده.ديگه فكر نكنم بتونم بازيرو 1000 كنم.فقط دو تا اچيومنت مونده بود:(

من شد 15 تازه. سروراش خوب نیست اصلا زیاد هم دیر پیدا میکنه، هم یهو توی Loading گیر میکنه کلا و مشکل زیاد داره بعضی وقتا یهو هم خیلی خوبه.

صبح 5 بود اخرین دور یهو مردم پرید تو هوا بعد اون اچیو کشتن 2تا پلیر با منفجره رو داد بهم :دی:دی

اچیومنت های آنلاین بازی واقعاً افتضاحه ,

اچیومنت های آنلاین این مدلی رو برای یه بازی که مولتی پلیر انقدر ساده ای داره نمیزارن , اینو باید یکی به کریستال داینامیک یاد میداد ,

من خیلی ها رو توی فروم ها دیدم بخاطر همین اچیومنت آپگرید مولتی پلیر بیخیال 1000/پلاتینیوم شدن

اچیومنت های آنلاین این مدلی رو برای یه بازی که مولتی پلیر انقدر ساده ای داره نمیزارن , اینو باید یکی به کریستال داینامیک یاد میداد ,

من خیلی ها رو توی فروم ها دیدم بخاطر همین اچیومنت آپگرید مولتی پلیر بیخیال 1000/پلاتینیوم شدن
اره من فقط اگه لول60 ميشدم و همه چيزارو ميخريدم 1000 ميشد ولي به خاطر اين سرورا بايد بيخيال شم:(

کلا اچیومنتای مسخره ای داره توی کمپین هم اچیو داستانی زیاد نداره همش برای چیزای جانبیه

اینکه اچیومنت داستانی نداشت واقعا مسخره بود . من تا یه جایی فکر میکردم باگ گرفته اچیومنت نمیده چون خیلی غیر عادی بود واسم :d

اچیومنت های کمپین ـش آسونه , میشه 19 - 20 ساعته گرفت و سختی خاصی ندارن

اچیومنت LVL 60 مولتی هم باز قابل قبوله , میشه از Private Match بوست کرد , اما اچیومنت که همه آپگرید و کارکتر ها رو میخواد واقعاً فاجعه ـست , باید 3 تا پرستیژ رو بگیرین تا آخرین کارکتر باز شه اونم فقط برای 5G/برنز ! بالا 60-70 ساعت وقت میخواد !

خود بازی که عالی بود و حرف برای گفتن باقی نمیذاره!
ولی اچیومنت هاش رو چه عرض کنم به قول نوید فکر کردم باگه بعد از 4-5 ساعت رفتم اچیومنت لیست رو نگاه کردم دیدم بعله فقط یه اچیومنت داستانی داره اونم برای تموم کردن بازی هستش:d
به راحتی با یه بار رفتن بخش داستانی و زیاد فکر نکردن به آبجکت ها و آیتمای مختلف میشه بازی رو 60 درصد کرد و 100 درصد کردنش کاری نداره ولی این سرورای مولتیش پدر در میاره یا خیلی جمعیت کمی هست تو لابیا یا کلا لابی لگ بارونه 1000 کردنشم راحت نیست نه به اچیومنتای فارکرای نه به اچیومنتای این:|

اینکه اچیو داستانی نداشت به نظر من ایراد نبود تازه بود این مدل :دی ولی واسه این مولتی پلیر که معمولیه جذبت نمیکنه نباید اینقدر اچیو میزاشتن. میشد از این 250 تا 100 تا دیگه هم بزارن واسه داستان بقیه رو بکنن مولتی. منم اول زیاد میرفتم شاید دیگه ولش کنم کلا ارزش زیادی نداره مولتیش

از بازی هایی که برای 1000 شدن باید بریم مولتی خیلی بدم میاد (برای همینه که همهی بازیام 2 تا 3 تا اچیومنت همیشه کم دارن)
آقا یکی بیاد کنسولو جمع کنه از جلو دستم هی میام نجات پیدا کنم دیگه خیالم راحت میشه که لارا برمیگرده خونش یهو شترق از عرش به فرش میشینیم
اولین سری این بازیه که تصمیم دارم تمومش کنم بقیه ی سری هارو بدم میومد برم جلو یه جوریه گیمپلیش آدم احساس نزدیکی میکنه به بازی
محدودیت گلوله خیلی عالیه مثل فارکرای و بقیه ی بازی ها نیست که از زمین و آسمون تجهیزات بباره
50 تا گلوله داری و یه عالمه دشمن
بین تفنگا هیچ کدوم به خوش دستی همین کلتش نیست لذت میبرم وقتی با کلت تیر اندازی میکنم
باگ هم خوشبختانه تا به حال ندیدم خیلی عالی کار شده
تو کارکتر بتل بعدی هم حتما به لارا رای خواهم داد
بعضی از سکانس ها اشک آدمو در میارن بعضی ها هم آدم میخواد بره تو کوچه از خوشحالی داد بزنه
شگفت انگیزه تا به حال بازی به این قشنگی ندیده بودم منتظر فیلمش میمونم
تنها ایرادش داستانشه که شبیه بازی فارکرای 3 و لاست (بله بازی لاست) هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or