Tomb Raider | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خود بازی که عالی بود و حرف برای گفتن باقی نمیذاره!
ولی اچیومنت هاش رو چه عرض کنم به قول نوید فکر کردم باگه بعد از 4-5 ساعت رفتم اچیومنت لیست رو نگاه کردم دیدم بعله فقط یه اچیومنت داستانی داره اونم برای تموم کردن بازی هستش:d
به راحتی با یه بار رفتن بخش داستانی و زیاد فکر نکردن به آبجکت ها و آیتمای مختلف میشه بازی رو 60 درصد کرد و 100 درصد کردنش کاری نداره ولی این سرورای مولتیش پدر در میاره یا خیلی جمعیت کمی هست تو لابیا یا کلا لابی لگ بارونه 1000 کردنشم راحت نیست نه به اچیومنتای فارکرای نه به اچیومنتای این:|
خوب اگه با هم مولتي بازي كنيم لگ نداريم من ديشب 4 نفري بازي كردم اصلا لگ نداشتم دو سه تا اچيومنت هم بود كه گرفتم

سرورهای بازی واقعا زغالیه!!! لگ خیلی اذیت میکنه!

لطفا چند نفر از دوستان که مولتی بازی رو میزنه بیاد این چندتا اچیومت رو بگیریم! مرسی

Ho0RiZ0oN

سر یه قسمت از بازی باید از روی یه صخره بپرم
بعد پرش کل دستگاه فریز میشه..بازی رو نصب هم کردم اما تفاوتی نکرد(دقیقا بعد پرش روی اون صخره این اتفاق میوفته وگرنه میشه همه جا رفت) اشکال از رایت بازی هست آیا؟
ترخدا کمک کنید ببینم 8 تومن رفت تو پاچم یا نه :((

بالاخره بازی را تموم کردم .
خیلی حال داد و کلا بدجوری درگیر بازی شدم . اما دور شدن بازی از اون المان های تامب رایدر قدیمی یه کم شاید برای بازی کننده های قدیمی خوب نباشه ولی قطعا به عنوان یه شروع جدید ، عنوان خیلی خوب و جذابی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or