Tomb Raider | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عزیزان برای مسافرت سریع بین camp ها باید skill خریداری بشه؟ یا در انتهای بازی این قابلیت بوجود میاد؟
چون در حال حاضر شدنی نیست (چهار بخش از بازیو تکمیل کردم)

عزیزان برای مسافرت سریع بین camp ها باید skill خریداری بشه؟ یا در انتهای بازی این قابلیت بوجود میاد؟
چون در حال حاضر شدنی نیست (چهار بخش از بازیو تکمیل کردم)

نه فقط همون کمپایی که روشون علامت چادره رو می تونی استفاده کنی بقیه که روشون علامت آتیشه نمی تونی.

اگه منظورت اون فانوس ها هست،یکیش هست که تو طول مراحل بازی خود به خود میزنیش.

به غیر از اون!

یکی اول کار میری سمت چپ میزنی

دومی بالا رو نگاه میکنی میزنی

سومی رو میری تا انتهای مسیر گوشه میزنی

چهارمی هم که طول داستان زدم

آخری کجاست؟

به غیر از اون!

یکی اول کار میری سمت چپ میزنی

دومی بالا رو نگاه میکنی میزنی

سومی رو میری تا انتهای مسیر گوشه میزنی

چهارمی هم که طول داستان زدم

آخری کجاست؟

از این جا ببین کجاست :
ولی همشو راحت تو طول مسیر می تونستی پیدا کنی :دی

Pyromaniac Lanterns - Collectibles: Mountain Temple - Tomb Raider - Game Guide and Walkthrough

یکی از mine ها دیوونه ام کرده تو رو خدا یکی کمک کنه :d
99 درصد شده
یافتم یافتم ممنون که جواب دادین:d
حالا یه مشکل دیگه دارم تمام کمپ ها رو 100 درصد کردم و همه آپگرید ها رو هم کامل ولی باز 99 درصده بازی

آخرین ویرایش:
دیشب داشتم با رفیقم اچیومنت های بازی رو یکی یکی باز میکردیم که یهو یکیشو دیدیم کلا منصرف شدیم!!! :d

واسه باز کردن یکی از شخصیت های مولتی باید level رو به پرستیژ 3 برسونیم که با این سرورهای داغون حالا یکیشو نمیشه رفت چه برسه به 3!!!!

---------- نوشته در 09:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:53 AM ارسال شده بود ----------

حالا یه مشکل دیگه دارم تمام کمپ ها رو 100 درصد کردم و همه آپگرید ها رو هم کامل ولی باز 99 درصده بازی

منم همین مشکل رو داشتم! اگه اچیومنت های مربوطه رو گرفتی بی خیالش شو!

دیشب داشتم با رفیقم اچیومنت های بازی رو یکی یکی باز میکردیم که یهو یکیشو دیدیم کلا منصرف شدیم!!! :d

واسه باز کردن یکی از شخصیت های مولتی باید level رو به پرستیژ 3 برسونیم که با این سرورهای داغون حالا یکیشو نمیشه رفت چه برسه به 3!!!!
البته تو اين اچيومنت توضيح داده هر چي هستو بخرين ولي اون شخصيته شايد مجاني باز شه البته دقيق نميدونم ولي همون لول 60 كردن خاليشم واقعا با اين سرورا نشدنيه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or