Tomb Raider | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب منم تمومش کردم.همه چیزه بازی عالی بود مخصوصا تنوع گیم پلیش نسبت به بقیه بازی ها.نه مثله گرز که فقط شلیک کن,خشاب عوض کن,شلیک کن,خشاب عوض کن:d
منتظره فیلم و همچنین نسخه بعدیش البته روی نسل بعد هستیم

تو يه مرحله گير کردم که ميگه بايد از رود خانه با طناب اويزون شي يه تنه درخت اينو ر اون سمتم يک دروازه چوبي مدل ژاپني اصلان طنابي نيست چيکار کنم
با تیرکمون هدف بگیر به طناب های پیچیده شده بعد RB رو بزن خودش طناب وصل میکنه

---------- نوشته در 03:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:01 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من هم تو یه مرحله گیر کردم هم اکنون نیازمند یاری سبزتان ههستیم اینجا که یه لامپ می فتنه تو آب برق دار میشه رو چطوری باید رد کنم

من. دقيقا اول اول...scavegard den..همون معبد اول بازي كه بالاش يه قفس داره

---------- نوشته در 12:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 PM ارسال شده بود ----------

همون اولين معبد بازي..جاييكه بايد از غار فرار كنيم.

دوستان من هم تو یه مرحله گیر کردم هم اکنون نیازمند یاری سبزتان ههستیم اینجا که یه لامپ می فتنه تو آب برق دار میشه رو چطوری باید رد کنم��

اتفاقا منم همینجا گیر کرده بودم.البته این جز مراحل نیست ولی در آخر فک کنم به یکی از اون صندوقها برسیم.

من تا یه جاییش رو رفتم ولی دیگه نتونستم.باید اول اون تیکه چوب که روی آب هس و به یه طناب متصل شده رو آزاد کنی یعنی اون طنابش رو آتش بزنی.بعد باید با تیر طناب دار بزنی به بغلش و بکشیش طرف لامپ بعد میپری روش و میری اون طرف کنار لامپ حالا دوباره با تیر طناب دار میزنی به وزنه و میکشی پایین که لامپ از آب در میاد بعد سریع میری اون طرف آب دیگه بقیه شو نفهمیدم باید چکار کنم چون هیچی اون طرف نیست!!!!؟

اتفاقا منم همینجا گیر کرده بودم.البته این جز مراحل نیست ولی در آخر فک کنم به یکی از اون صندوقها برسیم.

من تا یه جاییش رو رفتم ولی دیگه نتونستم.باید اول اون تیکه چوب که روی آب هس و به یه طناب متصل شده رو آزاد کنی یعنی اون طنابش رو آتش بزنی.بعد باید با تیر طناب دار بزنی به بغلش و بکشیش طرف لامپ بعد میپری روش و میری اون طرف کنار لامپ حالا دوباره با تیر طناب دار میزنی به وزنه و میکشی پایین که لامپ از آب در میاد بعد سریع میری اون طرف آب دیگه بقیه شو نفهمیدم باید چکار کنم چون هیچی اون طرف نیست!!!!؟
خوب منم تا همین جا که گفتی خودم رفته بودم ولی بعد دیگه نمی دونم چیکا کنم=))

خب شما کلن اشتباه اومدین باید برگردین عقب توی اون غار مسیرتونو عوض کنین

ولی بازی فوقالعاده جذاب و توپی هست ، کاش گرافیکش بالاتر بود اونوقت واسه خودش یه پا uncharted میشد

---------- نوشته در 01:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 PM ارسال شده بود ----------

خب شما کلن اشتباه اومدین باید برگردین عقب توی اون غار مسیرتونو عوض کنین
میخوام اون جعبه رو بگیرم اخه همه مقبره های پنهانو رفتم حیفه این یکی رو نرم

اول باید طناب قایق رو آتیش بزنی....یه در چوبی میبینی که باید اونو با شاتگان بشکونی....بعد از اونجا با تیرکمون، قایق رو به سمت خودت میکشی....میری اونطرف لامپ و لامپ رو بالا میبری و در همین فاصله قایق رو با تیرکمون زیر لامپ قرار میدی تا لامپ توی آب نیفته...بعدش میپری توی آب و از پله هایی که اونجا هست بالا میری

سوال در مورد داستان بازی. توجه اسپویل

من اون داستان Himiko رو فهمیدم که ملکه خورشید اون رو به عنوان جانشین خودش انتخاب میکنه و بعدش Himiko بدنهای مختلف رو تصاحب میکرده و اینطوری همیشه زنده میمونده و باعث طوفانها میشده. فقط دوتا مسئله برای من مشخص نیست، اون دانشمندهای روسی برای چی میخواستن منشا طوفانها رو پیدا کنن و به سرشون چی اومد؟ و اینکه اون ژنرال محافظ ملکه برای چی خودکشی کرده بود؟

به راستی وقتی برای اولین بار وارد مغازه شدم تا چند بازی انتخاب کنم و هدف اصلی من BIO SHOCK INFINIT بود و در لیست به نام این بازی برخورد کردم
اصلا انتظار این شاهکار رو نداشتم
از همون لحضه اول نفس رو تو سینه آدم حبس میکنه
به راستی اگه تا به امروز FAR CRY3 بهترین بازی بوده که انجام دادم باید از امروز TOMB RIDER رو جایگزین کنم و بگم که در حد یک شاهکار در دنیای بازی میدرخشه
ودر تمامی بخش ها دارای نقاط قوت بسیاریه که جای بحث داره

---------- نوشته در 11:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:58 PM ارسال شده بود ----------

سوال در مورد داستان بازی. توجه اسپویل

من اون داستان Himiko رو فهمیدم که ملکه خورشید اون رو به عنوان جانشین خودش انتخاب میکنه و بعدش Himiko بدنهای مختلف رو تصاحب میکرده و اینطوری همیشه زنده میمونده و باعث طوفانها میشده. فقط دوتا مسئله برای من مشخص نیست، اون دانشمندهای روسی برای چی میخواستن منشا طوفانها رو پیدا کنن و به سرشون چی اومد؟ و اینکه اون ژنرال محافظ ملکه برای چی خودکشی کرده بود؟
دانشمندان روسی برای تحقیق به این جزیره اومده بودن و در این جزیره گیر افتادن و رهبرشون مت آییس که سم رو اسیر کرده به نوعی روان پریشی دچار شده و برای رهایی از این جزیره دست به دنبال یک ملکه جدید برای آزاد کردن هیمیکو هستن و اون ژنرال هم در متنی که درون شمشیرش گذاشته بود اشاره کرده که من شما رو ( ملکه رو) برای محافظت به اینجا آوردم و این طوفان ها رو برای محافظت از شما قرار دادم ولی شما خودتون باید ادامه بدین و من دیگه نمیتونم

آخرین ویرایش:
این بازی واقعا عالی بود ولی به
BIOSHOCK INFINIT نمیرسه ولی خیلی قشنگ بود بدونه نقص
اینم رفت توی لیست3 بازی برتر من
ولیست من اینگونه شد
:d

BIOSHOCK INFINIT;1
tomb rider;2
rdr;3

سلام
تو بخش PS3 که کسی جواب نمیده ، امیدوارم اینجا دوستان راهنمایی کنن:
============
یک سوال میپرسم مسخرم نکنین تورو خدا :d
تو همون اول های بازی - Catch Up with Whitman - که باید یک در رو با اهرم باز کنیم من گیر کردم
چکار باید کرد؟

باید اون وسیله که شبیه چکش هست رو ارتقا بدم ولی نمیدونم چجوری!
وقتی میرم تو کمپ فقط Skills فعال هست و قسمت دیگه که واسه آپدیت هست Unavailable هست ، پس باید Skill ها رو افزایش بدم!
تو Skills قسمت Survivor اینا رو چجوری باید بگیرم؟
Survivalist
Advanced Salvaging
تو Skills قسمت Hunting هم اینا رو چجوری باید بگیرم؟
Steady Shot
Ammo Capacity

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or