رفیق یکم بیشتر توضیح می دیدی دقیقا کجا گیر کردی ؟كمك كنيد ديگه
با تیرکمون هدف بگیر به طناب های پیچیده شده بعد RB رو بزن خودش طناب وصل میکنهتو يه مرحله گير کردم که ميگه بايد از رود خانه با طناب اويزون شي يه تنه درخت اينو ر اون سمتم يک دروازه چوبي مدل ژاپني اصلان طنابي نيست چيکار کنم
دوستان من هم تو یه مرحله گیر کردم هم اکنون نیازمند یاری سبزتان ههستیم اینجا که یه لامپ می فتنه تو آب برق دار میشه رو چطوری باید رد کنم��
خوب منم تا همین جا که گفتی خودم رفته بودم ولی بعد دیگه نمی دونم چیکا کنماتفاقا منم همینجا گیر کرده بودم.البته این جز مراحل نیست ولی در آخر فک کنم به یکی از اون صندوقها برسیم.
من تا یه جاییش رو رفتم ولی دیگه نتونستم.باید اول اون تیکه چوب که روی آب هس و به یه طناب متصل شده رو آزاد کنی یعنی اون طنابش رو آتش بزنی.بعد باید با تیر طناب دار بزنی به بغلش و بکشیش طرف لامپ بعد میپری روش و میری اون طرف کنار لامپ حالا دوباره با تیر طناب دار میزنی به وزنه و میکشی پایین که لامپ از آب در میاد بعد سریع میری اون طرف آب دیگه بقیه شو نفهمیدم باید چکار کنم چون هیچی اون طرف نیست!!!!؟

اتفاقا منم همینجا گیر کرده بودم.البته این جز مراحل نیست ولی در آخر فک کنم به یکی از اون صندوقها برسیم.
من تا یه جاییش رو رفتم ولی دیگه نتونستم.باید اول اون تیکه چوب که روی آب هس و به یه طناب متصل شده رو آزاد کنی یعنی اون طنابش رو آتش بزنی.بعد باید با تیر طناب دار بزنی به بغلش و بکشیش طرف لامپ بعد میپری روش و میری اون طرف کنار لامپ حالا دوباره با تیر طناب دار میزنی به وزنه و میکشی پایین که لامپ از آب در میاد بعد سریع میری اون طرف آب دیگه بقیه شو نفهمیدم باید چکار کنم چون هیچی اون طرف نیست!!!!؟
خوب منم تا همین جا که گفتی خودم رفته بودم ولی بعد دیگه نمی دونم چیکا کنم![]()
میخوام اون جعبه رو بگیرم اخه همه مقبره های پنهانو رفتم حیفه این یکی رو نرمخب شما کلن اشتباه اومدین باید برگردین عقب توی اون غار مسیرتونو عوض کنین
اول باید طناب قایق رو آتیش بزنی....یه در چوبی میبینی که باید اونو با شاتگان بشکونی....بعد از اونجا با تیرکمون، قایق رو به سمت خودت میکشی....میری اونطرف لامپ و لامپ رو بالا میبری و در همین فاصله قایق رو با تیرکمون زیر لامپ قرار میدی تا لامپ توی آب نیفته...بعدش میپری توی آب و از پله هایی که اونجا هست بالا میریخوب منم تا همین جا که گفتی خودم رفته بودم ولی بعد دیگه نمی دونم چیکا کنم![]()
سوال در مورد داستان بازی. توجه اسپویل
من اون داستان Himiko رو فهمیدم که ملکه خورشید اون رو به عنوان جانشین خودش انتخاب میکنه و بعدش Himiko بدنهای مختلف رو تصاحب میکرده و اینطوری همیشه زنده میمونده و باعث طوفانها میشده. فقط دوتا مسئله برای من مشخص نیست، اون دانشمندهای روسی برای چی میخواستن منشا طوفانها رو پیدا کنن و به سرشون چی اومد؟ و اینکه اون ژنرال محافظ ملکه برای چی خودکشی کرده بود؟