Tomb Raider | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پس یعنی نمیشه آنلاین بازی کردش؟
اگر دیسک که دارید استفاده می کنید از نظر امنیتی مشکل نداشته باشه می توانید بازی کنید.این بازی اصلا برنرمکس نیست (یعنی حجمش به 8.13 نمی رسه).برای اطمینان هم باید با برنامه ABGX چک کنید که تمام گزینه ها سبز باشه و از همه مهمتر Stealth verify است.

پس یعنی نمیشه آنلاین بازی کردش؟

همونطور که دوستان گفتن اصلا برنر مکس نیست.راحت آنلاین بزن.البته سروراش اوضاع جالبی نداره...( ما ته دیگشم خوردیم :d)

اگه دیدی جایی احیانا به اسم+قیمت برنر مکس میفروشن مطمئن باش دارن گوش میبرن.

کسی از دوستان آنلاین بازی کرده؟من با نت مخابرات امتحان کردم به شدت lag دارم.اگر کسی بازی می کنه لطفا ساعتی که حداقل کمترین لگ را داشته باشه لطفا بگه.

کسی از دوستان آنلاین بازی کرده؟من با نت مخابرات امتحان کردم به شدت lag دارم.اگر کسی بازی می کنه لطفا ساعتی که حداقل کمترین لگ را داشته باشه لطفا بگه.
منم مخابرات دارم.وضعيت سرورا صبح ها خوب بود ولي شبا از شدت لگ نميشه بازي كرد.البته در كل در بهترين شرايط بازم لگ داري

آخرین ویرایش:
اصن این Collectable تو خیلی از بازی ها اون لذت بردن رو کم میکنه . تو میخوای به خاطر اچیومنت همه چی رو پیدا کنی کلا هیچی از خط داستانی بازی نمیفهمی . برای همچین بازی خیلی خوبه با توجه به سبک و محیطش اما برای یه سری از بازی ها که نمیخوام نام ببرم نــــــه
:d

ممنون بهرام جان شب امتحان کردم بازم لگ داشت اما باز قابل بازی کردن نبود.آنلاینش خیلی جالب است بخصوص Mode Rescue بازی.:dصبح هم تست می کنم.باز ممنون

دوستان من یه جای گیر کردم
همون مقبره چیه که چراغ اویزون بعد وزنه رو باید بکشی بعد قایق رو بذاری پایینش تا برق .....
اونجارو رد کردم ولی جلوتر یه دکل کشتی هست من اونجا گیر کردم 2 ساعت تمام همه جار زیرو کردم نشد که نشد نمیدونم کجا بایدبرم
ممنون

بیشتر توضیح بدین خب. اگه منظورتون کشتی لب ساحله که باید برید توش دنبال آلکس.
======
من برام یه سوالی پیش اومده؟ آخه چرا لارا را میخواید on line بازی کنید؟ مگه چه مزه ای میده؟

آخرین ویرایش:
سلام
اقا من اینجا گیر کردم که
یه چیز مثل قفس رو از زیر زمین میکشیم بیرون بعد که به بالای در میکوبیم بعدش چطوری باید اون چوبای اون جارو بگیرم

سلام
اقا من اینجا گیر کردم که
یه چیز مثل قفس رو از زیر زمین میکشیم بیرون بعد که به بالای در میکوبیم بعدش چطوری باید اون چوبای اون جارو بگیرم
دری که قفس ازش اومد بالا ببند بعد قفس رو بفرس پایین روی در بعد پشت اهرم قفس یه جایی هست میتونی بری بالاو از اونجا برو بعد با تیر طناب دار قفس رو بکش بپر روش بعد بپر رو چوب های روبرو ;)

من دیسک معمولیشو دارم نرم بن بشما؟؟!! من به حرف شما اعتماد کردم.
هیچ کس اینجا مسئولیتی قبول نمی کنه .هرکس اطلاعاتی داشته باشه اگر دوست داشته باشه با شما و بقیه دوستان به اشتراک می زاره.پس شما به حرف دوستان توجه کنید و بعد تصمیم نهایی را خودتون بگیرید.
بازی Tomb Raider برنرمکس نیست.اما اما دیسک های معمولی هم باید از نظر ABGX چک شده باشه.بخصوص Stealth Verify.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or