Tomb Raider Underworld | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کاش دلمو میسوزوندی ولی تو کو...مو سوزوندی.:((

این بازی خیلی ارزش داشت واقعا قلبم گرفت.;)

http://www.gamespot.com/xbox360/act...c_id=m-1-47078364&pid=943494&tag=topics;title
:laughing:
یه سری به این لینک بزن مثله اینکه در کوره راهه underworld نوره امیدی پیدا شده !!!
من که mexico رو یه بارم از اول میرم. اگه نشد . . . . . . . .:censored: :cursing: :ranting:

آخرین ویرایش:
اقا درست شد. هر کی به مشکل مشابهی برخورد مرحله ی mexico (درست بعد از craft manor) رو یه بار از اول اول لود کنه بره (باید دوباره تقویمارو درست کنه) پل اولی و دومی بالا قرار میگیرن میشه راحت از روشون پرید.
هی من میگم باگه شما بگین نه. (بعضی ام میگن glitch :eek:)
:victory:
:excited:

پ.ن.
(شاید مهم نباشه ولی اگه تاریخ کنسولتونو به دلایلی ( fable2 :cheesygri ) انگولک کردین.درستش کنین بعد کارای بالا رو انجام بدین شاید از اونه!!!)

دوستانی که با عکس قبلی مشکل داشتن...بفرمایید:
i39zy8.jpg

ببخشید من در مرحله دوم بازی جایی که باید یک نور را به سمت سر مجسمه هدایت کنیم گیر کرده ام. پس از عبور از یک مسافت طولانی دست مجسمه پایین آمد و با قرار دادن آن آینه و دو باره بالا رفتن دست مجسمه نیمی از کار انجام شد و نور به سر مجسمه رسید ولی برای دست راست مجسمه چکار باید بکنم؟ بعد از بالا رفتن لارا از یک دیوار یک ترازو مانند وجود دارد که فقط یک کفه است و یک قفس سنگین هم وجود دارد. فکر کنم باید از این طریق جلو رفت ولی نمیدانم چگونه:confused:
لطفا کمک کنید.

دوستان يك راهنمايي بكنيد.

من توي مرحله برفي بازي همون اول موندم يك درب هست و مقابلش يك ستون بلند ميرم بالاش يك دستگاه ميپيچونم و نور مياد پايين ولي فايده نداره چيكار بايد بكنم اين مرحله؟

دوستان يك راهنمايي بكنيد.

من توي مرحله برفي بازي همون اول موندم يك درب هست و مقابلش يك ستون بلند ميرم بالاش يك دستگاه ميپيچونم و نور مياد پايين ولي فايده نداره چيكار بايد بكنم اين مرحله؟
با سلام...
باید همه اون ستونهارو از بالا به پایین بچینی تا 3 تا نور بتابه به زمین.حتی اونی که روی زمینه...OK

به روی ستون ها نگاه کن (محلی که ازش میگیری) باید طرحش با طرح روی زمین مطابقت پیدا کنه تا نوری به زمین بتابه. بعد از 3 تا نور (همانطور که دوستمون اشاره کرد) میری پایین و باقی قضایا.
موفق باشید.

ببخشید من در مرحله دوم بازی جایی که باید یک نور را به سمت سر مجسمه هدایت کنیم گیر کرده ام. پس از عبور از یک مسافت طولانی دست مجسمه پایین آمد و با قرار دادن آن آینه و دو باره بالا رفتن دست مجسمه نیمی از کار انجام شد و نور به سر مجسمه رسید ولی برای دست راست مجسمه چکار باید بکنم؟ بعد از بالا رفتن لارا از یک دیوار یک ترازو مانند وجود دارد که فقط یک کفه است و یک قفس سنگین هم وجود دارد. فکر کنم باید از این طریق جلو رفت ولی نمیدانم چگونه:confused:
لطفا کمک کنید.

منم همین جا گیر کردم,اگه ممکنه کمک کنید:((

لطفا کمک کنید.

منم همین جا گیر کردم,اگه ممکنه کمک کنید:((
با سلام.بابا این که راحته...
اول باید اون قفسه رو بیارین بچسبونین به کفی بعد برین از دست مجسمه اویزون بشین تا بیاد پایین.خودتونو ول کنین.دفعه اول دمو نشون میده که دست دوباره میره بالا و شما هیچ کاری نمیتونین بکنین.دوباره برین از دست مجسمه اویزون بشین این دفعه موقعی که میپرین پایین دمویی در کار نیست.سریع جعبه رو به زیر کفی هل بدین.در نتیجه کفی پایین نمیاد و دستم بالا نمیره...OK

پشت سرت باید یه تو رفتگی داخل دیوار باشه. یه لبه ای هم باید باشه روی دیوار. از لبه بگیر و برو بالا و روی اگه اشتباه نکنم یک لبه ی سنگی بپر تا پلها بالا بیان و بعد . . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or