Tomb Raider Underworld | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم بازیو گرفتم!
میگم موتور گرافیکیه این بازی چیه؟
شباهت زیادی دار گرافیکش به gears2!!!!
اصلا فورم شیدرها نورپردازیها!!!!
من زیاد بازی نکردم اما اینطور که فهمیدم ادامه قسمت legends هست
درسته.
خودشونم گفته بودن كه ادامه ي Legends هستش.
يه جا ديگه هم خونده بودم كه از Legends سخت تر و از Anniversary آسانتره.
در كل من كه عاشق اين بازيم. جزو اولين بازيايي بود كه رو PS بازي كردم و تقريبا تمام شماره هاشو تموم كردم. به كساني كه از بازيهاي معمايي خوششون مياد به شدت توصيه ميشه.

دوستان ما همون اول بازي گير كرديم اونجا كه بايد بريم زير اب دوتا چرخ دنده پيدا كنيم من اولي رو پيدا كردم اما دومي نيست كه نيست خسته شدم از بس زير اب گشتم يكي كمكون كنه خواهشا

در ضمن بازي هم قشنگه به نظر من از legend يكم بهتره گرافيكشم بهبود يافته ي همون نسخه هست كه خوب به نظر مي رسه فيزيك بازي هم خيلي بهتر شده اين لارا هم خيلي پيشرفت كرده. لعنتي عجب چيزي شده:love::biggrin1:

ویرایش : اسپویلر ... بار یک هزار و بیست و هفتم !
TyRaX

Last edited by a moderator:
میگم بچه ها یادم نیست 2 تا شماره قبل legend بود یا اون یکی که با نرمال میرفتیم تا مرحله 6 میرفت و باید با hard میرفتیم تا میتونستیم تا اخرش بریم...میخوام بدونم اینم اینطوریه؟ اگه هست بگید تا همین الان که هنوز شروع نکردم با hard برم....که بعدا ضد حال نخوریم

سلام
می خواستم بدونم تو این بازی میشود مثل 2تا شماره قبل legend .از وسایل نقلیه مثل موتر استفاده کرد؟ بیشتر دشمنان تو این بازی حیوانات هستند یا انسان ها

مرحله تايلند اوننجا كه دو تا مجسمه زن هست كه باد بزنه شيشه اي در دست دارند چه كار بايد كرد ؟

ویرایش : اسپویلر .. بار یک هزار و بیست و ششم !
TyRaX

Last edited by a moderator:
میگم بچه ها یادم نیست 2 تا شماره قبل legend بود یا اون یکی که با نرمال میرفتیم تا مرحله 6 میرفت و باید با hard میرفتیم تا میتونستیم تا اخرش بریم...میخوام بدونم اینم اینطوریه؟ اگه هست بگید تا همین الان که هنوز شروع نکردم با hard برم....که بعدا ضد حال نخوریم

کسی نمیدونه؟؟:-"

دوستان ما همون اول بازي گير كرديم اونجا كه بايد بريم زير اب دوتا چرخ دنده پيدا كنيم من اولي رو پيدا كردم اما دومي نيست كه نيست خسته شدم از بس زير اب گشتم يكي كمكون كنه خواهشا

دوستان كه اين قسمتو رد كرديد لطفا يه كمكي برسونيد

دوستان كه اين قسمتو رد كرديد لطفا يه كمكي برسونيد

زیر آب که هستی بیرون همون غاری که اون در با سه تا دایره روش هست و شما اولین دسته رو پیدا کردین تقریبا روبرش دست چپ وقتی از در غار اول به بیرون نگاه می کنین یه غار دیگه هست که دسته دوم توش هست.

زیر آب که هستی بیرون همون غاری که اون در با سه تا دایره روش هست و شما اولین دسته رو پیدا کردین تقریبا روبرش دست چپ وقتی از در غار اول به بیرون نگاه می کنین یه غار دیگه هست که دسته دوم توش هست.

اقا خيلي لطف كردي ممنون اون شب كه بازي رو گرفتم داشتم از خواب مي مردم اصلا اون غارو نديدم همش غار دست راست مي ديديم به هر حال ممنون

بچه من چرخ دنده 2 پیدا کردم این درها چطوری؟

هيچي خيلي راحت اون شكل طلايي رنگ ها رو در وسط كنار هم قرار بده در باز ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or