Tomb Raider | PC

بلاخره شایعات به پایان رسید و بازی به طور رسمی تایید شد از نکاتی که به ان می شود اشاره کرد این هست که این شماره بر خلاف شماره های قبلی بدون هیچ پسوندی هست یعنی TOM RAIDER
بازی توسط استدیو Crystal Dynamics در دست ساخت هست
داستان بازی در جزیره مرموز و اسرار امیزی اتفاق می افتد که لارا برای زنده ماندن باید تلاش زیادی کند

از نکات جالب بازی عوض شدن چهره لارا نسبت به شماره قبل هست و همچنین ریبوت شدن کل بازی
جالب تر اینکه ظاهر سایت هم عوض شده

تصاویر:

85188.jpg

تریلر های منتشر شده !

Tomb Raider E3 2012 Stage Demo

New Friends Gameplay Video - Tomb Raider

Survivors Trail Gameplay Video - Tomb Raider

امروز شرکت Crystal Dynaics سازنده بازی Tomb raider، سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان را اعلام کرد.
این بازی بر اساس سیستم شبکه Steam خواهد بود و همچنین نسخه PC این بازی دارای High Resolution Textures و پشتیبانی از DirectX 11 است.

سیستم مورد نیاز این بازی به شرح زیر اعلام شده است:

Minimum system requirements for PC:
-----------------------------
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
AMD Radeon HD 2600 XT
nVidia 8600
Dual core CPU:
AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
1GB Memory (2GB on Vista)

Recommended system requirements for PC:
-----------------------------
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
AMD Radeon HD 4870
nVidia GTX 480
Quad core CPU:
AMD Phenom II X2 565
Intel Core i5-750
4GB Memory

آخرین ویرایش:
ببینم اون گزینه ای که موهای لارا رو افشان می کنه کجاست !؟ من که هرچی رو On و Off می کنم تاثیری توی موها نمی بینم ! :دی
وقتی که بازی رو اجرا میکنی در همون صفحه اول برو توی option وسربرگ Advanced بعد گزینه Hair quality رو به TressFx تغییر بدهید ؛موفق باشید

---------- نوشته در 08:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:38 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان من تو بازی یک گیری دارم این هست که وقتی لورا با این مرد درگیر میشه که عکش رو گذاشتم که اون دختره رو نجات بده پیام میاد میگه دکمه F رو بزنم اون رو میزنم اون تیزی که مانند داس هست به سرش میخوره (همونی که با هاش از صخره ها بالا میره) بعد میگه دکمه E رو پشت سر هم بزن من هر چی میزنم بازم میسوزم لطفا راهنمایی کنید.
tomb_raider_1.jpg
سلام دوستان من این قسمت بازی رو نمیتونم برم برای شما سیو قرار دادم فقط همین مرحله رو رد کنید که بقیه رو بتونم برم ممنون میشم از شما وسال خوبی برای همه شما آرزو مندم:rose:
دانلود سیو گیم

سلام اونجایی که میری 2تا راه داره که کفه زمین یه دره میری اون axe رو مینزنی در باز میشه بعد اون جسم بزرگ رو میگشی میزنی سنگا میشکنن بعد راه باز میشه بری بالا اون در رو میبندی
اون جسم رو ول میکنی میفته بعدش باید چیکار کنی

سلام اونجایی که میری 2تا راه داره که کفه زمین یه دره میری اون axe رو مینزنی در باز میشه بعد اون جسم بزرگ رو میگشی میزنی سنگا میشکنن بعد راه باز میشه بری بالا اون در رو میبندی
دوست عزیز شما یه عکس بزاری خیلی راحت تر میشه راهنماییتون کرد.!

Ultimate و AA روی اخرین درجه و Tress FX 50 فریم :d از همه چیز بازی راضی هستم البته من بازی رو با پچ 1.7 اگر ورژن رو اشتباه نگفته باشم شروع کردم :d فقط باید صدای جیقشو عوض کنن هس کس نفهمه میگه دارم وسط فیلم چورن بازی میکنم :|:d

وقتی که بازی رو اجرا میکنی در همون صفحه اول برو توی option وسربرگ Advanced بعد گزینه Hair quality رو به TressFx تغییر بدهید ؛موفق باشید

---------- نوشته در 08:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:38 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان من این قسمت بازی رو نمیتونم برم برای شما سیو قرار دادم فقط همین مرحله رو رد کنید که بقیه رو بتونم برم ممنون میشم از شما وسال خوبی برای همه شما آرزو مندم:rose:
دانلود سیو گیم
دوستانی که مانند من گیر دارن مشکل از کرک آشغال Skidrow هست حتی آخرین آپدیتشم ریختم درست نشد و لی کرک گروه 3DM رو ریختم چند تا E به سادگی زدم راحت رفت و بازی رو خودم تموم کردم لااقل دوستان میگفتند اینجا آخر بازی هست ؟!! به هر حال راحت شدم هورا ...

یه چیزی مثه تخته پرش همون جایی که با اون دسته وزنه رو بالا میکشی هست ازش برو بالا بعد اون بالا برو روبه رو سنگا وایسا! با تیرو کمون اون وزنه رو بکش طرف خودت سریع بپر روش وقتی تاب خورد
رفت اون طرف بپر و اون چوبارو بگیر و برووووو !

نفر دوم از سمت راست!دقیقا نقشش توی بازی چی بود؟

احتمالا اول قرار بوده این به جا اون زن سیاه پوسه که نمیدونم اسم چی بود قرار بوده تو بازی باشه و این رو قبل از طراحی اون ساختند بعد منصرف شدند
چون الان فقط اون زن سیاه پوسته تو دوستای لارا اینجا نیستش و بجاش این زن هستش

واقعا بهترین بازی چند سال اخیر بوده برا من.من پاکش نمیکنم منتظر DLC میمونم.اسکوئر برسون یه dlc داستانی توپ[-o< :praying:

دیروز اعلام کرد که برای بخش سینگل پلیر ، هیچ محتوایی اضافه و dlc در نظر ندارند:| فقط چندتا مپ برای بخش مولتی

---------- نوشته در 07:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:03 PM ارسال شده بود ----------

دوستانی که مانند من گیر دارن مشکل از کرک آشغال Skidrow هست حتی آخرین آپدیتشم ریختم درست نشد و لی کرک گروه 3DM رو ریختم چند تا E به سادگی زدم راحت رفت و بازی رو خودم تموم کردم لااقل دوستان میگفتند اینجا آخر بازی هست ؟!! به هر حال راحت شدم هورا ...

کرک 3dm اشغاله نه کرک اسکیدرو:| شما نسخه بازی رو شاتباه دانلود کردی یا بلد نبودی چطوری کلید ها رو بزنی! تقصیر اسکیدرو نیست

سلام دوستان خسته نباشید راستش من زیاد نمیرفتم این بازی رو اما دیدم که خیلی باحاله
من تو جایی که لارا از اون برج مخابراتی میره بالا وقتی میره بالا میگه یه چیزی رو بچرخون من نمیدونم چطوری باید اونو بچرخونم هر کاری هم کردم از جاش تکون نخورد کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک کنید

سلام دوستان خسته نباشید راستش من زیاد نمیرفتم این بازی رو اما دیدم که خیلی باحاله
من تو جایی که لارا از اون برج مخابراتی میره بالا وقتی میره بالا میگه یه چیزی رو بچرخون من نمیدونم چطوری باید اونو بچرخونم هر کاری هم کردم از جاش تکون نخورد کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک کنید
از دکمه های Aیا D کمک بگیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or