Tomb Raider:Definitive Edition بر روی PS4 به صورت 60FPS اجرا خواهد شد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
jpg

Scot Amos, طی مصاحبه ای با Eurogamer تایید کرده بود که TR:DE برروی PS4 و XO به صورت 1080p/30FPS اجرا میشود.در صورتی که Crystal Dynamics ماه گذشته اعلام کرده بود که انها قصد دارند بهترین کارایی و بازده رو برروی هردو کنسول داشته باشند که باعث شد همه به فکر 60FPS بودن بازی بیوفتند.در صورتی که طبق تاییدیه ی Amos بازی به صورت 1080p Native و 30FPS بر روی هردو کنسول اجرا میشود.
ولی از طرفی هم برخی منابع(1 , 2) اعلام کردند که نسخه ی PS4 به صورت 60FPS و نسخه ی XO به صورت 30FPS در اغلب مواقع اجرا می شوند.
افکت ها در هردو نسخه یکسان است گرچه برخی تفاوت های کوچک ممکن هست وجود داشته باشه.ولی بازده ها در دو کنسول(فریم ریت) متفاوت هست و همچنین متغییر.در XO گاهی اوقات تا 45 بالا میرود .ولی این فریم ریت برای زمانی از بازی هست که در محیطی ساده تر باشید.وقتی در صحنه های اکشن و پرجزییات تر قرار بگیرید فریم ریت حدود 30 میشود.و در PS4 تا 60 فریم بر ثانیه.که در سکانس های شلوغ تر و اکشن تر ،فریم ریت اندکی کاهش پیدا میکنه.
و این چیزی هست که ما براساس تجربمون بیان کردیم،و تا اعلام کردن این قضیه به صورت کلی از جانب همه فقط یک هفته باقی مونده.
-
خب خود Scot هم 60 فریم بودن نسخه PS4 رو تایید کرد.

Last edited by a moderator:
مهم اینه که کنسول هر چقدرم قدرت داشته باشه نهایت استفاده رو در بازی ها ازش می برن و مهم تر اینه که سخت افزار طراحی شده در کنسول داستانش کاملا فرق داره و بهینه شدس و بازی هایی هم که براشون ساخته میشن همینطورن و اینقدر هم مثال داره که حوصلشو ندارم بگم ! شما الان نهایت با همین 780TI که میگی میتونی بری B4 یا کرایسیس 3 رو بازی کنی با نهایت تنظیمات که عکس هاش هم همه دیدن دیگه تو DF و ... ولی نهایت چقدر استفاده میشه ازش ؟ مهم اینه که اون بازی که بازی میکنید برا چه سخت افزارهایی ساخته میشه , الان بازی های نسل قبل و اوایل همین نسلو با 780TI بازی کنی چقدر دیگه میخواد دیگه در گرافیک تغییرات ایجاد کنه ؟! مشکل PC بازا اینه که ذهن و دل خوشیشون صرفا اون عددهای سخت افزاری هست ...

اینارو ولش کن

تو به من بگو API AMD MANTLE چیه ؟؟؟؟؟؟ میدونی چیه ؟

خوب تحقیق کن بعد جواب منو بده

آخرین ویرایش:
آره:d
یک نوع رابط برنامه نویسی گرافیکی هستش که شرکت AMD به همراهی Dice ساخته ـش...
میشه گفت که جایگزین Direct3D و OpenGL هستش یه جورایی...

افرین

و همین رابط گرافیکی تو این نسل بزودی تو اکثر بازیها ساپورت میشه و حتی در درایو بتا جدید کارتهای گرافیکی AMD گنجانده شده که میتونه به بهترین شکل ممکن بصورت کد نویسی LOW LEVEL مثل کنسولها از 85% قدرت خام سخت افزار استفاده کنه خوراکه معماری CGN

با توجه به معماری X86 کنسولهای جدید در این نسل شاهد بی نقص ترین پورتها برای بازیهای PC خواهیم بود ضمن اینکه شرکت AMD با این API جدید خودش انقلابی راه میندازه در صنعت PC GAMING

مشکل اینجا اینه که کاربراش یه چیزی از قدیم شنیدن خودشونو اپدیت نمیکنن خبر از اطلاعات جدید ندارن فقط میخوان بیان یه چیزی بگن

آخرین ویرایش:
اینارو ولش کن
تو به من بگو API AMD MANTLE چیه ؟؟؟؟؟؟ میدونی چیه ؟
میدونم میخوای بگی الان خیلی در زمینه ی سخت افزار بلدی کامنتت هم در صفحه قبل دیدم که در جواب یکی گفتی ""بابا یه ذره اطلاعات سخت افزاری تونو زیاد کنید ادم گریش میگیره بخدا"" من کامنتم یه چیز دیگه بود داستانش {{ولی میدونم میخوای چی بگی}} ... و برا همین نوشتم تا چه حد ! همین B4 با همین شرایط اسکرین هاش هست ...

اصلا کلا بخوایم در نظر بگیریم...PC مسلما قوی تر هستش..چون سخت افزارش میتونه ارتقاء داده بشه و بروز باشه..
ولی کنسول چی؟!آیا این قضیه صدق میکنه؟!....خیر...چون قدرت کنسول تا یک سقف مورد نظر هستش و از اون حدنهایی(این حدنهایی رو دست کم نگیرین!!)بالاتر نمیره..هرچند که آنچنان عناوین زیبا و منحصر بفردی بر روی کنسول منتشر میشه که طرف رو مجاب به خرید کنسول میکنه تا یه کامپیوتر که مراتب خرج بیشتری رو دستتون میندازه...دیگه این بحث نداره که..
---ویرایش---
بعدشم اینکه میگین کنسول ضعیفه و فلان و ووو...
اشتباهه، اشتباه..
هیچوقت نباید از این بگذریم که یکی از نقاط قوت اصلی کنسول های بازی، IP های انحصاریشون هستش...آدم اینهمه به قول خودتون خرج میکنه که بازی های با کیفیت بازی کنه..ولی آیا این کیفیت(!) فقط در گرافیک خلاصه میشه...الان بهترین داستان ها، گرافیک ها و گیم پلی ها و ... رو میشه در عناوین انحصاری کنسول ها پیدا کرد..

آخرین ویرایش:
الان کی قبول نکرد خوب؟ والا من که صفحات قبلو نگاه میکنم بیشترا دارن میگن ما با اینکه PC Gamer ـیم ولی قبول داریم این نسخه خیلی از نظر گرافیکی بهتره! منم همینو میگم! اوناییم که میگن چرته و فلان و... اونا دیگه یک سری آدم تعصبی هستن که فکر میکنن با رد کردن این موضوع میتونن نسخه ای که یک سال پیش ساخته شده رو با نسخه امروزی یکی کنن!

من منظورم با این افراد و پستهاشون بود:
http://forum.bazicenter.com/thread85722/page4/#post3056478
http://forum.bazicenter.com/thread85722/page5/#post3056589
و چند پست دیگه

خب بهتره یه کم جو رو عوض کنم حرف بیهوده هم نزده باشم

یه ماد جدید از Skyrimاومده طول دو تا نسلو دوبار بری عقب و جلو همچین کیفیتی نمیبینید تازه این دستپخت طرفدارای بازیه.اصلا کیه که ندونه لذت ماد چیه.همیناست که پی سی رو متمایز میکنه.البته من خودم هنوز امتحانش نکردم

قابل توجه اون دوستانی که میخواستند یدونن 780ti چقدر میخواد دیگه در گرافیک تغییرات ایجاد کنه!!گرچه نیازی هم به این کارت نیست
یه بازی دو ساله اومده هنوز که هنوزه با همین مادها زیرو روش میکنن Skyrimتازه یه نمونشه

اقای WANDΞRجان گل نه اتفاقا، بازی فقط تو گرافیک خلاصه نمیشه ولی یه سوال چرا تا خبر درمورد اینکه یه بازی تو فلان کنسول 1080p هست تو اون یکی نه یا تو فلان نسخه دو تا درخت بیشتر معلومه نسبت به اون یکی میریزند سر فنای اون کنسول و حسابی از خجالتشون در مییان تازه این تفاوتها تو دو تا کنسول فقط مربوط به وضوح و 4تا فریم کم و زیاده.بعد به پی سی که میرسه با اون همه تفاوت گیم پلی مهم میشه؟ضمنا رو پی سی بهترین گرافیک و گیم پلی و داستان هم هستا.اینا فقط به اون 4تا انحصاری خلاصه نمیشه..
ما 4 سال بعد داریم GTA VII و RDR 2 و GT7 Froza 6 و ... میزنیم شما داری اسکایریم با ماد میزنی !
بییا اونوقت میگن چرا بحث میپیچه.اخرم رسیدیم سره این 4تا بازی .کاریم نداریم که هم دیگه رو زیرو رو میکردین که بگین GTبهتره یا Forza.چیزیم که زیاده racingهمین الان 4،5 تا بازی انحصاری تو این سبک برا پی سی معرفی شده بعضیاشون از بهترینهای شبیه سازین.حالا بگذارین gta vii بییاد بعد برای پی سی هم نییاد اونوقت چشم ما مخلص شما هم هستیم .

آخرین ویرایش:

میدونی چرا تکسچرها تو GTAV دیر لود میشن کیفیت بازی پایینه؟؟ تاحالا فکر کردی میدونی اکثر بازیها تو X360.PS3 چرا 720p اجرا میشن ؟؟؟؟؟ مسلما نمیدونی

همین داستان 6 سال دیگه که بازیها تو PC میشن شبیه فیلم ما داریم 4K میزنیم به بدن باز برا این دوتا کنسول جدید اتفاق میوفته مطمئن باش

58821331684448192246-700x393.jpg

حتی یک ثانیه هم فکر کردی چرا شرکت بزرگ انویدیا همچین خبری اعلام میکنه ؟؟؟مسلما نه

http://forum.bazicenter.com/thread82542/

شما که بیصبرانه منتظر هک شدن کنسولهای جدید هستید در مورد بازیهای انحصاری هم بهتره نگاهی به تاپیک زیر بندازید بد نیست
ساخت شبیه ساز PS4 و Xbox One برای PC بسیار آسان خواهد بود

آخرین ویرایش:
میدونی چرا تکسچرها تو GTAV دیر لود میشن کیفیت بازی پایینه؟؟ تاحالا فکر کردی میدونی چرا اکثر بازیها تو X360.PS3 چرا 720p اجرا میشن ؟؟؟؟؟ مسلما نمیدونی

همین داستان 6 سال دیگه که بازیها تو PC میشن شبیه فیلم ما داریم 4K میزنیم به بدن باز برا این دوتا کنسول جدید این اتفاق میوفته مطمئن باش

حتی یک ثانیه هم فکر کردی چرا شرکت بزرگ انویدیا همچین خبری اعلام میکنه ؟؟؟مسلما نه

در مورد بازیهای انحصاری هم بهتر نگاهی به تاپیک زیر بندازید بد نیست

ما 4 سال بعد داریم GTA VII و RDR 2 و GT7 Froza 6 و ... میزنیم شما داری اسکایریم با ماد میزنی !

شما اول صبر کن کنسولت هک بشه بعد که کنسول x86 هک شدو خبری هم از شبیه ساز نشد من میام پیشت با هم میریم کنسول 400 دلاری میخریم نگران نباش

لازم نیست جای دوری بری! همین Witcher 3 بهترین گرافیک نسل بعدی که تا الان معرفی شده رو داره و روز عرضه به همراه RED kit برای ماد سازی آماده میشه و اون موقع یه ماد میسازند گرافیک نسل بعدو رو هم قورت بده!ولی شما با همون گرافیک اورجینال بازی اونم نسخه کنسولی حال کنید!=p~

لازم نیست جای دوری بری! همین Witcher 3 بهترین گرافیک نسل بعدی که تا الان معرفی شده رو داره و روز عرضه به همراه RED kit برای ماد سازی آماده میشه و اون موقع یه ماد میسازند گرافیک نسل بعدو رو هم قورت بده!ولی شما با همون گرافیک اورجینال بازی اونم نسخه کنسولی حال کنید!=p~
هنوز تازه وارد نسل بعد نشده برای خودشون بهترین بای نسل بعد رو انتخاب کردن
داداش من جوجه رو اخر بازی میشمورن شما تا E3 2014 صبر کن بزار ماکروسافت و سونی بازی هاشون رو تو کنفرانسهاشون بزارن بعد بیا بگو بهترین بازی نسل بعد اینه اونه
خوب اره دیگه با ماد اگه نیاین میخواین با چی بیاین
کاربر .VFSDF.
اولا دربار انودیا باید بگم که این شرکت فکر کرده که این نسل نسل اخر کنسول هاست و بعد از اون دیگه خبری از کنسول ها نیست و برای همین یه همچین حرفی رو میزنه الان بازار کنسول ها رو AMD تو دستش گرفته و حتما تو اینده نتیجه اش رو میبینه
الان انودیا فقط بازار PC رو داره ولی AMD علاوه بر PC کنسول های نسل بعد رو هم داره خوب معلمه که داره از تمام وجودش میسوزه
دینای گیم فقط به گرافیک و سخت افزار نیست
از کمترین امکانات میشه بهترین خروجی ها رو گرفت

میدونی چرا تکسچرها تو GTAV دیر لود میشن کیفیت بازی پایینه؟؟ تاحالا فکر کردی میدونی اکثر بازیها تو X360.PS3 چرا 720p اجرا میشن ؟؟؟؟؟ مسلما نمیدونی

همین داستان 6 سال دیگه که بازیها تو PC میشن شبیه فیلم ما داریم 4K میزنیم به بدن باز برا این دوتا کنسول جدید اتفاق میوفته مطمئن باش

شما که بیصبرانه منتظر هک شدن کنسولهای جدید هستید در مورد بازیهای انحصاری هم بهتره نگاهی به تاپیک زیر بندازید بد نیست

اینارو داری به کی میگی عزیزم ؟! کامنته منو دقت کردی ؟ منم گفتم تا یه حد و اون حد هم همون داستان رزولوشن و فریم و نهایت مقداری در تکسچرها و کیفیت بافت هاست ولی تکنیک جدیدی اضافه نمیشه به گرافیک بازی و نمونه بارزش هم همین تاپیکی هست که توش داری بحث می کنی یعنی تامب رایدر:)
در مورد هک شدن هم خوشبختانه یا نمیدونم متاسفانه یه گیمری هستم که اورجینال بازی میکنم منتظره هک شدن نیستم مثل نسل هفتم ! ولی شما میتونی فعلا منتظره شبیه ساز و اومدن بعضی بازی ها و ... بمونی ;)

اینارو داری به کی میگی عزیزم ؟! کامنته منو دقت کردی ؟ منم گفتم تا یه حد و اون حد هم همون داستان رزولوشن و فریم و نهایت مقداری در تکسچرها و کیفیت بافت هاست ولی تکنیک جدیدی اضافه نمیشه به گرافیک بازی و نمونه بارزش هم همین تاپیکی هست که توش داری بحث می کنی یعنی تامب رایدر:)
در مورد هک شدن هم خوشبختانه یا نمیدونم متاسفانه یه گیمری هستم که اورجینال بازی میکنم منتظره هک شدن نیستم مثل نسل هفتم ! ولی شما میتونی فعلا منتظره شبیه ساز و اومدن بعضی بازی ها و ... بمونی ;)

همین الان مدیرا برای اینکه ما گفتیم بالا چشم کنسول ابرو بما اخطار دادن

اصلا کنسول خداست حال کنید با اسباب بازی

تا وقتی مدیرا همه کنسول فن باشن هواتونو داشته باشن یه مدیر پی سی گیمر وجود نداشته باشه فعالیت تو اینجور سایتها دوزار ارزش نداره

وقت خوش

آخرین ویرایش:
کنسول هنوز عرقش خشک نشده ملت منتظر شبیه ساز هستن . عزیز برادر شبیه ساز ps2 هنوز هزارو یک مشکل داره شما منتظر ps4 هستین ؟ خیلی دل خوشی دارین . همون موقع که x360 اومد میگفتین سخت افزارش شبیه pc هست زود واسش شبیه ساز میاد !!
یه جوری صحبت میکنن انگار کنسول هک بشه 2 روز دیگه شبیه ساز رو نت ریخته ملت هم با یه سیستم معمولی میتونن بازیش کنن . تا سال 2030 صبر کنین شاید حرکتایی تونستن بزنن یه چیزی سوری به اسم شبیه ساز بدن بیرون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or