Tomb Raider:Definitive Edition بر روی PS4 به صورت 60FPS اجرا خواهد شد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
jpg

Scot Amos, طی مصاحبه ای با Eurogamer تایید کرده بود که TR:DE برروی PS4 و XO به صورت 1080p/30FPS اجرا میشود.در صورتی که Crystal Dynamics ماه گذشته اعلام کرده بود که انها قصد دارند بهترین کارایی و بازده رو برروی هردو کنسول داشته باشند که باعث شد همه به فکر 60FPS بودن بازی بیوفتند.در صورتی که طبق تاییدیه ی Amos بازی به صورت 1080p Native و 30FPS بر روی هردو کنسول اجرا میشود.
ولی از طرفی هم برخی منابع(1 , 2) اعلام کردند که نسخه ی PS4 به صورت 60FPS و نسخه ی XO به صورت 30FPS در اغلب مواقع اجرا می شوند.
افکت ها در هردو نسخه یکسان است گرچه برخی تفاوت های کوچک ممکن هست وجود داشته باشه.ولی بازده ها در دو کنسول(فریم ریت) متفاوت هست و همچنین متغییر.در XO گاهی اوقات تا 45 بالا میرود .ولی این فریم ریت برای زمانی از بازی هست که در محیطی ساده تر باشید.وقتی در صحنه های اکشن و پرجزییات تر قرار بگیرید فریم ریت حدود 30 میشود.و در PS4 تا 60 فریم بر ثانیه.که در سکانس های شلوغ تر و اکشن تر ،فریم ریت اندکی کاهش پیدا میکنه.
و این چیزی هست که ما براساس تجربمون بیان کردیم،و تا اعلام کردن این قضیه به صورت کلی از جانب همه فقط یک هفته باقی مونده.
-
خب خود Scot هم 60 فریم بودن نسخه PS4 رو تایید کرد.

Last edited by a moderator:
نظرات یه سری pc بازها خیلی جالبه
در جواب .VFSDF. باید بگم
اهان حالا نسخه pc شد قدیمی و نسول ها شد جدید
چه طور تا بحث یه بازیبا گرافیک میشه میان همه رو با crysis 3 مقایسه میکنین . طرف بر میداره 5 تا اسکرین شات از بازی میگیره تا از سیستم خودش میاد با همین df مقایسه میکنه یا با کیلزون چه طور اون قدیمی نیست این قدیمیه خوتون رو کشتین با این crysis 3 که نه تنها تو این فروم بلکه تو هر چی فروم سایت ایرانی ها هست این مسئله هست که این بازی رو با هر چی بازی کنسوله مطابقت میدن
در جواب کاربر OMG
اهان حالا این مقایسه Kotaku شد چرت دیگه
حاضرم قسم بخرم اگه همین سایت میومد میگفت نسخه PC بهتر از نسخه کنسولی بود زمین و اسمان رو به هم میدوختین میومدین می گفتی بیا این نسل هم چلو PC کم اورد این است قدرت TRESS و از اینجور حرفها دو تا اسکرین میزاشتین و پزشو میدادین حالا میان میگین خاموش کرده و از این حرفا
واقعا خیلی سخته که مثلا طرف یه سیستم 5 میلیونی جمع کرده و یه کنسول 400 دلاری بیاد بزنه ازش جلو درک این موضوع براشون یک سخته
یادمه چند وقت پیش یه مشکل کامپیتری برام پیش اومد تو این سایت مطرح کردم که فقط یه نفر اومد کمکم کرد که واقعا ازش ممنونم اسم کاربریشم MAK بود میخوام اینو بگم که اکثر PC بازا فقط تو ضمینه جمع کردن یه سیستم و اینکه چجوری باهاش بازی کنن این کار رو میکنن و گرنه تو ضمینه های دیگه PC اصلان تجربه کافی رو ندارن الان من اگه بیام بگم به طور مثال یه بازی خریدم به مشکل برخوردم از زمین و اسمون میان راهنمایی میکنن این کارو کن اون کارو کن ولی اگه یه بحث تخصصی بپرسم به جز اون کاربر MAK بقییه تو خودشون میمونن

من نمیفهمم مقایسه کنسول با PC از نظر گرافیک تو بازی ها چه معنی میتونه داشته باشه ؟ خوب اگه این نسخه از TR (NEXT GEN برای PC هم عرضه میشد و رو یه PC قوی اجرا بشه معلومه که PC بهتر عمل میکنه ...

حالا نمیدونم منظور از این کارا چیه ...
بزار خوششون باشه 100 بار دیگم که بگی کو گوش شنوا !

در جواب .VFSDF. باید بگم
چه طور تا بحث یه بازیبا گرافیک میشه میان همه رو با crysis 3 مقایسه میکنین . طرف بر میداره 5 تا اسکرین شات از بازی میگیره تا از سیستم خودش میاد با همین df مقایسه میکنه یا با کیلزون چه طور اون قدیمی نیست این قدیمیه خوتون رو کشتین با این crysis 3 که نه تنها تو این فروم بلکه تو هر چی فروم سایت ایرانی ها هست این مسئله هست که این بازی رو با هر چی بازی کنسوله مطابقت میدن
در جواب کاربر OMG
حاضرم قسم بخرم اگه همین سایت میومد میگفت نسخه PC بهتر از نسخه کنسولی بود زمین و اسمان رو به هم میدوختین میومدین می گفتی بیا این نسل هم چلو PC کم اورد این است قدرت TRESS و از اینجور حرفها دو تا اسکرین میزاشتین و پزشو میدادین حالا میان میگین خاموش کرده و از این حرفا
واقعا خیلی سخته که مثلا طرف یه سیستم 5 میلیونی جمع کرده و یه کنسول 400 دلاری بیاد بزنه ازش جلو درک این موضوع براشون یک سخته
یادمه چند وقت پیش یه مشکل کامپیتری برام پیش اومد تو این سایت مطرح کردم که فقط یه نفر اومد کمکم کرد که واقعا ازش ممنونم اسم کاربریشم MAK بود میخوام اینو بگم که اکثر PC بازا فقط تو ضمینه جمع کردن یه سیستم و اینکه چجوری باهاش بازی کنن این کار رو میکنن و گرنه تو ضمینه های دیگه PC اصلان تجربه کافی رو ندارن الان من اگه بیام بگم به طور مثال یه بازی خریدم به مشکل برخوردم از زمین و اسمون میان راهنمایی میکنن این کارو کن اون کارو کن ولی اگه یه بحث تخصصی بپرسم به جز اون کاربر MAK بقییه تو خودشون میمونن
الان این وسط PC فنا دارن میسوزن از اینکه کنسول از PC گرونشون جلو زده؟ من که شما رو عصبی تر میبینم :دی
الان یعنی اینکه گرافیک نسخه PS4 بیشتر از PC هست این یعنی جلو زدن؟؟؟
یعنی واقعا انتظار داشتی گرافیک نسخه PC رو کپی کنن روی نسخه کنسولای جدید بعد بدن بیرون بعد کی میخرید؟؟ خوب ملتم مرض نداشتن همون سال پیش نسخه PC ـشو بازی میکردن دیگه :|
وقتی یک سال داشتن روش کار میکردن مشخصه باید بهتر هم باشه! فعلا سخت افزار کنسولای جدید قوی هست و بازی هارو راحت ساپورت میکنه و فعلا دستشون باز هست!

در جواب .VFSDF. باید بگم
در جواب کاربر OMG
وقتی نمیخوای بفهمی من نمیتونم بهت بفهمونم؛ خوش باش.

من نمی‌دونم چرا بی‌خود بحث می‌کنید. همه می‌دونن قدرت پردازشی یه PCـه High End بیشتر از کنسول‌هاست، اما بنا به هر دلیلی، تو این یه بازی خاص، نسخه کنسولی بهتر هست. این معنیش این نیست که PCـه High End توانایی اجرای نسخه Definitive Edition رو نداره، ولی این رو هم نمی‌تونید انکار کنید روی نسخه نسل بعدی کارهای اضافه انجام شده و محیط پویاتر و زنده‌تر به نظر میاد.

من نمی‌دونم چرا بی‌خود بحث می‌کنید. همه می‌دونن قدرت پردازشی یه PCـه High End بیشتر از کنسول‌هاست، اما بنا به هر دلیلی، تو این یه بازی خاص، نسخه کنسولی بهتر هست. این معنیش این نیست که PCـه High End توانایی اجرای نسخه Definitive Edition رو نداره، ولی این رو هم نمی‌تونید انکار کنید روی نسخه نسل بعدی کارهای اضافه انجام شده و محیط پویاتر و زنده‌تر به نظر میاد.

یکم پیچیدس میدونی ؟ :دی تا بخواد هضم بشه زمان میبره :دی اصلا چه معنی داره pc قوی تر باشه ؟ :دی

بحث ما هم اینه دقیقا که نسخه کنسولی این بازی الان چه بخوایم چه نخوایم از نسخه PC سال قبل بهتر از آب در اومده ولی بعضی ها اینو قبول ندارند و صفحات قبل در فکر باطل کردن حرفهای منابع معتبری بودن که به این موضوع اشاره کرده!!

بحث ما هم اینه دقیقا که نسخه کنسولی این بازی الان چه بخوایم چه نخوایم از نسخه PC سال قبل بهتر از آب در اومده ولی بعضی ها اینو قبول ندارند و صفحات قبل در فکر باطل کردن حرفهای منابع معتبری بودن که به این موضوع اشاره کرده!!
الان کی قبول نکرد خوب؟ والا من که صفحات قبلو نگاه میکنم بیشترا دارن میگن ما با اینکه PC Gamer ـیم ولی قبول داریم این نسخه خیلی از نظر گرافیکی بهتره! منم همینو میگم! اوناییم که میگن چرته و فلان و... اونا دیگه یک سری آدم تعصبی هستن که فکر میکنن با رد کردن این موضوع میتونن نسخه ای که یک سال پیش ساخته شده رو با نسخه امروزی یکی کنن!

بحث ما هم همینه دقیقا که نسخه کنسولی این بازی الان چه بخوایم چه نخوایم از نسخه PC سال قبل بهتر از آب در اومده بعضی ها هنوز فکر میکنن چون این بازی با ویرایش جدید نسبت به نسخه یکسال پیش PC با کیفیت بهتری عرضه شده دیگه PC شکست دادنو کنسولشون قوی ترین سخت افزار جهانو داره ( فرمول یک دی: ) برا خودشون عروسی گرفتن

یه لحظه هم اون مغزو بکار نمیدازن که بابا کنسول سخت افزار محدود و مشخصی داره الان 18 CU کنسول سونی میتونه به دادشون برسه 8 سال دیگه که مثلا تراشه های گرافیکی 2 نانو متری برای PC یا معماریهای اون زمان عرضه شدن باز فاجعه و اختلاف مثل همین نسل میشه

کما اینکه همین الان یه 780TI تقریبا چهار برابر یه PS4 قدرت داره چه برسه به 8 سال دیگه که واویلاس

ولی بقول دوستمون idahadi21 یکم پیچیدس میدونی ؟ :biggrin1: تا بخواد هضم بشه زمان میبره :biggrin1:

آخرین ویرایش:
خب معلومه نشستن یک سال روش کار کردن دیگه انتظار دارید از نسخه pc بهتر نباشه ؟ یک سال رو نسخه pc هم کار میکردن از نسخه x-one و 4 هم بهتر میشد.

بحث ها چیه میکنید .... اقا باید قبول داشته باشید که سخت افزار قابل ارتقا pc از کنسول پیشی میگیره ... البته این بهینه سازی کنسول ها هم توانایی رقابت بهشون میده ...

البته ps فن ها با وجود اختلاف سخت افزاری با pc باید یه استودیوهای 1st party شون افتخار کنن ... که 6 سال پیاپی بازی هاشون بهترین گرافیک سال رو درو کردن:x

یه لحظه هم اون مغزو بکار نمیدازن که بابا کنسول سخت افزار محدود و مشخصی داره الان 18 CU کنسول سونی میتونه به دادشون برسه 8 سال دیگه که تراشه های گرافیکی 8 نانو متری برای PC عرضه شدن باز فاجعه و اختلاف مثل همین نسل میشه
:|:|:|
فاجعه و اختلاف مثل همین نسل میشه
:|:|
فاجعه
:|
منظور از فاجعه TLOU,GEAW J,GTA V,GOW III ایناست احیانا:-/

:|:|:|
:|:|
:|
منظور از فاجعه TLOU,GEAW J,GTA V,GOW III ایناست احیانا:-/
بابا من دارم اختلاف گرافیکی بازیها بین کنسول های نسل قبل و PC میگم :)) دارم میگم این اختلاف باتوجه به سخت افزار محدود و مشخص کنسول بازم تا 8 سال دیگه تکرار میشه ...... چه ربطی داره به بازی انحصاری باز میکشید وسط =))

ای خدا نجاتمون بده عجب فروم با عشقیه اینجا :))

بابا یه ذره اطلاعات سخت افزاری تونو زیاد کنید ادم گریش میگیره بخدا
yahoo_40.gif

19Rodar@^^
اینم یه نمونش خدمت شما
yahoo_22.gif

آخرین ویرایش:
همین الان یه 780TI تقریبا چهار برابر یه PS4 قدرت داره چه برسه به 8 سال دیگه که واویلاس
مهم اینه که کنسول هر چقدرم قدرت داشته باشه نهایت استفاده رو در بازی ها ازش می برن و مهم تر اینه که سخت افزار طراحی شده در کنسول داستانش کاملا فرق داره و بهینه شدس و بازی هایی هم که براشون ساخته میشن همینطورن و اینقدر هم مثال داره که حوصلشو ندارم بگم ! شما الان نهایت با همین 780TI که میگی میتونی بری B4 یا کرایسیس 3 رو بازی کنی با نهایت تنظیمات که عکس هاش هم همه دیدن دیگه تو DF و ... ولی نهایت چقدر استفاده میشه ازش ؟ مهم اینه که اون بازی که بازی میکنید برا چه سخت افزارهایی ساخته میشه , الان بازی های نسل قبل و اوایل همین نسلو با 780TI بازی کنی چقدر دیگه میخواد دیگه در گرافیک تغییرات ایجاد کنه ؟! مشکل PC بازا اینه که ذهن و دل خوشیشون صرفا اون عددهای سخت افزاری هست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or