Tomb Raider:Definitive Edition بر روی PS4 به صورت 60FPS اجرا خواهد شد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
jpg

Scot Amos, طی مصاحبه ای با Eurogamer تایید کرده بود که TR:DE برروی PS4 و XO به صورت 1080p/30FPS اجرا میشود.در صورتی که Crystal Dynamics ماه گذشته اعلام کرده بود که انها قصد دارند بهترین کارایی و بازده رو برروی هردو کنسول داشته باشند که باعث شد همه به فکر 60FPS بودن بازی بیوفتند.در صورتی که طبق تاییدیه ی Amos بازی به صورت 1080p Native و 30FPS بر روی هردو کنسول اجرا میشود.
ولی از طرفی هم برخی منابع(1 , 2) اعلام کردند که نسخه ی PS4 به صورت 60FPS و نسخه ی XO به صورت 30FPS در اغلب مواقع اجرا می شوند.
افکت ها در هردو نسخه یکسان است گرچه برخی تفاوت های کوچک ممکن هست وجود داشته باشه.ولی بازده ها در دو کنسول(فریم ریت) متفاوت هست و همچنین متغییر.در XO گاهی اوقات تا 45 بالا میرود .ولی این فریم ریت برای زمانی از بازی هست که در محیطی ساده تر باشید.وقتی در صحنه های اکشن و پرجزییات تر قرار بگیرید فریم ریت حدود 30 میشود.و در PS4 تا 60 فریم بر ثانیه.که در سکانس های شلوغ تر و اکشن تر ،فریم ریت اندکی کاهش پیدا میکنه.
و این چیزی هست که ما براساس تجربمون بیان کردیم،و تا اعلام کردن این قضیه به صورت کلی از جانب همه فقط یک هفته باقی مونده.
-
خب خود Scot هم 60 فریم بودن نسخه PS4 رو تایید کرد.

Last edited by a moderator:
دو حالته
یا هنوز با معماری ایکس باکس وان آشنا نیستند یا ایکس باکس ضعیفتره که مورد دومی بیشتر صدق میکنه :d
و در اخر اینکه فریم رو قفل نکردن باعث ضربه خوردن به بازی میشه

مساله کلی اینه که دیگه کسی پول بابت این بازی با این قیمت نمی ده، هرکی میخواسته قبلا خریده!!

شما از کجا می دونی جمع می بندی؟

اتفاقا اول نسلی که بازی درست حسابی نیومده برای هیچ کدوم، کسایی که روی نسل قبل بازیش نکردن، الان با گرافیک بهتر و بهینه شده بازیش می کنن و لذت می برن ازش. بعضی از طرفدارا هم که می خوان دوباره با گرافیک نسل بعد بازی کنن.

احتمالا متای Definitive Edition از بازی اصلی هم بهتر شه به نظرم.

اتفاقا من دارم این کار رو می کنم! قبلا هم خریده بودم واسه X360 اینبار میخوام رو PS4 بازیش کنم.

باز هم تعداد زیادی بازی رو نمی خرن و احتمال زیاد از نسخه اصلی خیلی کمتر فروش می کنه!

شما از کجا می دونی جمع می بندی؟

اتفاقا اول نسلی که بازی درست حسابی نیومده برای هیچ کدوم، کسایی که روی نسل قبل بازیش نکردن، الان با گرافیک بهتر و بهینه شده بازیش می کنن و لذت می برن ازش. بعضی از طرفدارا هم که می خوان دوباره با گرافیک نسل بعد بازی کنن.

احتمالا متای Definitive Edition از بازی اصلی هم بهتر شه به نظرم.

چون اصلا این بازی عنوانی نیست که این قدر وابسته به گرافیکش باشه و به خاطر بالارفتن گرافیکش خیلی ها بازی رو بخرن، ضمن این که قبلا با هین گرافیک رو PC هم عرضه شده!
متا هم ربطی به فروش نداره!

يادش بخير يه آلبرتو پنلويي بود كه ميگفت عمرا با سوني +30 در صد اختلاف داشته باشيم بزاريد بازيا بيان خود بازيا بنچماركن:d

Originally Posted by Albert Penello People DO understand that Microsoft has some of the smartest graphics programmers IN THE WORLD. We CREATED DirectX, the standard API’s that everyone programs against. So while people laude Sony for their HW skills, do you really think we don’t know how to build a system optimized for maximizing graphics for programmers? Seriously? There is no way we’re giving up a 30%+ advantage to Sony. And ANYONE who has seen both systems running could say there are great looking games on both systems. If there was really huge performance difference – it would be obvious.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or