دوست عزیز یعنی باید 10 ساعت گیم پلی رو دانلود کنیم ؟!
بهتر نیست قسمت هایی که دیالوگ مهم و مربوط به داستان رو داره قرار بدید ؟ اینطور حجم خیلی بالای نمی خواد که دانلود کنیم .
حالا که قرار شد دوستان پیشنهاد بدن واسه پروژه بعدی من پیشنهاد میکنم بری سراغ
اگه این بازی رو کامل زیر نویس کنی بزرگترین کار رو تو تاریخ گیم ایران کردی:d
نه al2 ، red dead کتابش هست فروشی،منم گرفتم،فارسی و 200 و خرده ای ص کار سنگینیه. توقعات بیارید پایین
هیپ فایل رو تست میکنم اگه به خوبی این سرور بود روی اون هم قرار میدم،کم مشکل ترین آپلودسنتر همین بود،البته قصد دارم اکانت آپلودباز تهیه کنم که دوستان هم راحت باشن شما هم اگه میخوای لینکها رو روی سایتتون بزاری منبع رو بازی سنتر ذکر کنین اشکالی ندارهدرود
خسته نباشی دوست عزیز! اگه بتونی از هاست دیگه بذاری من لینک مستقیمشو برات میذارم! خواستی تو فروم ما هم پستشو بزن، تو صفحه اصلی سایت به اسم خودت میذارم
لطف داری ،روی این کار که تنهام اما اگه کارهای بعدی دوستان علاقمند باشن کمک کنن که عالی میشه ،هم زیرنویسها سریعتر ریلیز میشن هم بازیهای بیشتری فرصت میشه انجام بشنداداش اگه خواستی بری سراغ red dead من میتونم، کتاب در اختیارت بزارم یا کمکت نه منباب ترجمه چون معلومه استادی تو این کار منباب راحت تر شدن کار. الان tomb rider به تنهای کار میکنی؟ واقعا دست مریزاد اگه این طوره.
پیمان جان شوخی کردی ؟ :d حالا اگه سن آندریاس فارسی نبود یه چیزی اما gta v فکر کنم سناریو داستانش بالای 1000صفحه باشه ،حداقل سازنده ها که این رو گفته بودن ،اگه اینطوری باشه تعداد دیالوگ ها توی بخش اصلی (که جی تی ای همیشه بخش داستانی جانبیش هم پربار بوده ) فکر کنم بالای 10000 خط باشه :dحالا که قرار شد دوستان پیشنهاد بدن واسه پروژه بعدی من پیشنهاد میکنم که :d
بازی های جدید زیرنویس بشن عناوین مهمی که قراره بیان
یکی از strongly recommended های من شماره جدید جی تی ای ـه
دوستان حالا که قراره پروژه های دیگه هم زیرنویس بشه به نظرتون بهتر نیست یه کم تحقیق و مطالعه بشه راجع به قرار دادن زیر نویس مستقیم داخل خود بازی؟!!این طوری نیاز نیست که دیگه فایل های حجیم آپلود و دانلود بشه و فقط فایل زیرنویس همراه با آموزش قرار دادن اون در بازی گفته میشه! (البته کار اسونی نیست دوستانی که دست به کار هستن لطفا راجع بهش تحقیق کنن)
برای بار سوم عرض میکنم:d
میشه فایل زیرنویس پارت یکشو بزارین. البته اگه برات مقدور نیست یا مشکلی داره بگو که من اینقدر اصرار نکنم:d
جدی کتابش هست منصور جان؟نه al2 ، red dead کتابش هست فروشی،منم گرفتم،فارسی و 200 و خرده ای ص کار سنگینیه. توقعات بیارید پایین