Damon -
کاربر سایت
عرضه رسمی بازی 2 روز دیگه س!!
فک نکنم هنوز کسی جرات کرده باشه آنلاینشو بره
اگه عرضه دو روز دیگست کسایی که الان دارن بازی میکنن اچیومنت میگیرن و بعد از وصل شدن به انلاین که همه بن میشن....!!!
عرضه رسمی بازی 2 روز دیگه س!!
فک نکنم هنوز کسی جرات کرده باشه آنلاینشو بره
وقتی آفلاین اچیومنت بگیری تاریخش ثبت نمیشهاگه عرضه دو روز دیگست کسایی که الان دارن بازی میکنن اچیومنت میگیرن و بعد از وصل شدن به انلاین که همه بن میشن....!!!
معلوم نیست کسی بن بشه.تو سایت xbox360 iso هم خیلی ها هم SP:black list و هم Saints Row 4 آنلاین بازی کرده بودن و گفتن اگر برنر مکس باشه دیسک بن نمیشه بیشتر برای انحصاری های xbox قبل از عرضه جهانی ممکنه اگر انلاین بشی کنسولت بن بشهاگه عرضه دو روز دیگست کسایی که الان دارن بازی میکنن اچیومنت میگیرن و بعد از وصل شدن به انلاین که همه بن میشن....!!!
یکی بگه من چیکار کنمبا تایتل آپدیت هم نیومد پیام نصب اچ دی پک چیکار کنم؟
درسته سهند جان !
من منظورم ارزش گذاریش بود که کدوم بهتره یا سرگرم کننده تر !
چقدر سرد پاسخ دادس سهند ! :d
من خودم Slim 4 GB دارم و فلش 16 گیگ بهش وصله اصلا پیام نصب HD پک نمیاد!!بعضيها تو اين تاپیک گفتند که پک رو فلش نصب میشه بعضیها گفتند نه تو بعضی انجمنهای خارجی هم همین حالت بود بعضیها میگن میشه بعضیها میگن نمیشه
حالا ما نفهمیدیم :d
اقایون فقط اونهایی که امتحان کردن جواب بدن و از خودشون چیزی نگن چون ما حسابی گیج شدیم
اتفاقا داره!! یکی از اچیومنت ها هم مربوط به مخفی کردن 5 تا جنازه هست :dجنازه هم ميتونيد جابجا كنيد(مثه هيتمن مخفي كردن نداره)
هر چقد که من می میرم نصفش به خاطر این سگاساین سگا از ادما هم قوی ترن !
اندازه 10 متر اونور تر هم تشخیص میدن...