HoR!ZoN کاربر سایت Aug 16, 2013 #662 نوشته شده توسط پاپون: اقا تاریخ عرضه رسمی چند روز دیگس ؟؟؟؟ بیشتر... 20 آگوست
UltraAvatar کاربر سایت Aug 16, 2013 #663 اقایون این HD pack مثل بتل نياز به هارد مخصوص ايكسباكس داره يا USB هم ميشه نصب كرد???? آخرین ویرایش: Aug 16, 2013
reza_cowboy کاربر سایت Aug 16, 2013 #664 کل خیابونارو گاز زدم 90 درصد بسته بودن 10 درصد دیگه هم گفتند شنبه یا یکشنبه!
hosein me کاربر سایت Aug 16, 2013 #665 من ی مقدار رفتم جلو واقعا از همه لحاظ عالی هست بازی به ارمان های گذشته باز گشته
m0jtaba کاربر سایت Aug 16, 2013 #666 نوشته شده توسط mehran: 97% جواب میده یا برنر می خواد ؟دیسک 1 حجمش به برنر نمیخوره بیشتر... 97% جواب میده.
نوشته شده توسط mehran: 97% جواب میده یا برنر می خواد ؟دیسک 1 حجمش به برنر نمیخوره بیشتر... 97% جواب میده.
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 16, 2013 #667 تو ABGX نوشته XGD3 هست. با این حساب باید 16 تومن پول براش بدیم...
petiak کاربر سایت Aug 16, 2013 #668 چقدر محیط هاش تاریکه احححح نور پردازی چی پس چی کار میکنن فقط گیم پلی
Gojira Remembering کاربر سایت Aug 16, 2013 #669 نوشته شده توسط petiak: چقدر محیط هاش تاریکه احححح نور پردازی چی پس چی کار میکنن فقط گیم پلی بیشتر... شما مثل اینکه اولین شماره ای هست که بازی می کنین. اگر از طرفداران قدیمی بودین ازین حرفا نمی زدین...
نوشته شده توسط petiak: چقدر محیط هاش تاریکه احححح نور پردازی چی پس چی کار میکنن فقط گیم پلی بیشتر... شما مثل اینکه اولین شماره ای هست که بازی می کنین. اگر از طرفداران قدیمی بودین ازین حرفا نمی زدین...
petiak کاربر سایت Aug 16, 2013 #670 نوشته شده توسط Gojira: شما مثل اینکه اولین شماره ای هست که بازی می کنین. اگر از طرفداران قدیمی بودین ازین حرفا نمی زدین... بیشتر... داداش دابل ایجنت و کنتیویککیشن تموم کردم اینجوری نبود این یکی......
نوشته شده توسط Gojira: شما مثل اینکه اولین شماره ای هست که بازی می کنین. اگر از طرفداران قدیمی بودین ازین حرفا نمی زدین... بیشتر... داداش دابل ایجنت و کنتیویککیشن تموم کردم اینجوری نبود این یکی......
Daemonis Run Baby Run کاربر سایت Aug 16, 2013 #671 نوشته شده توسط petiak: چقدر محیط هاش تاریکه احححح نور پردازی چی پس چی کار میکنن فقط گیم پلی بیشتر... اتفاقا این بهترین خبر واسه بازی هست . خیلی خوشحال شدم اینو شنیدم
نوشته شده توسط petiak: چقدر محیط هاش تاریکه احححح نور پردازی چی پس چی کار میکنن فقط گیم پلی بیشتر... اتفاقا این بهترین خبر واسه بازی هست . خیلی خوشحال شدم اینو شنیدم
.DcoY. کاربر سایت Aug 16, 2013 #672 چقدر محیط هاش تاریکه احححح نور پردازی چی پس چی کار میکنن فقط گیم پلی بیشتر... لول. تمومه حسه این بازی به همینه. تاریکه تاریک و فقط سه نقطه ی سبز رنگ در دل تاریکی :d
چقدر محیط هاش تاریکه احححح نور پردازی چی پس چی کار میکنن فقط گیم پلی بیشتر... لول. تمومه حسه این بازی به همینه. تاریکه تاریک و فقط سه نقطه ی سبز رنگ در دل تاریکی :d
Daemonis Run Baby Run کاربر سایت Aug 16, 2013 #673 فقط بزرگترین چیزی که منو خیلی اذیت میکرد تو conviction این بود که وقتی به یه محیطی که یخورده نور نداره میرفتی صفحه سیاه سفید میشد . خیای رو اعصاب بود . جون من نگین Blacklist هم اینجوریه !
فقط بزرگترین چیزی که منو خیلی اذیت میکرد تو conviction این بود که وقتی به یه محیطی که یخورده نور نداره میرفتی صفحه سیاه سفید میشد . خیای رو اعصاب بود . جون من نگین Blacklist هم اینجوریه !
ramin.ps کاربر سایت Aug 16, 2013 #674 بازی همه جاش تاریک نیست اگر شما e3 2012 می دیدین متوجه میشین که مرحله روز هم داره.