Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله Blacklist از نظر شما کدام مرحله است؟

• Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

رای‌ها: 1 1.4%
  • Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

رای‌ها: 6 8.3%
  • American Consumption - Chicago, Illinois

رای‌ها: 9 12.5%
  • Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

رای‌ها: 5 6.9%
  • Abandoned Mill - London, England

رای‌ها: 8 11.1%
  • Special Missions HQ - Tehran, Iran

رای‌ها: 20 27.8%
  • Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

رای‌ها: 4 5.6%
  • Airstrip - Yucatan Province, Mexico

رای‌ها: 2 2.8%
  • American Fuel - Gulf Of Mexico

رای‌ها: 3 4.2%
  • LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

رای‌ها: 0 0.0%
  • Site F - Denver, Colorado

رای‌ها: 12 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
سینا متا رو ولش کن خود کانتنت بازی هم فکر نکنم قد کانویکشن باشه ، از خدامه خیلی بهتره باشه ! :دی ولی یوبی سیاست این چند سال اخیرش آدم رو می ترسونه . چقد سر AC III همه رو هایپ کرد آخر بازی انگشت کوچیک ACII هم نبود .
سر ACIII یک اشتباه بزرگ انجام داد! وگرنه واقعا روش کار شده بود! کل بازی رو با یک شخصیت پردازی بد خراب کرد!

اینم تا اینجای کار هر چی تریلر ازش دیدم خوشم اومده:دی تریلرای مخفی کاریشم عالیه! امیدوارم بتونه برگرده به قبل از Conviction !! که یکم محال بنظر میرسه:دی

سینا متا رو ولش کن خود کانتنت بازی هم فکر نکنم قد کانویکشن باشه ، از خدامه خیلی بهتره باشه ! :دی ولی یوبی سیاست این چند سال اخیرش آدم رو می ترسونه . چقد سر AC III همه رو هایپ کرد آخر بازی انگشت کوچیک ACII هم نبود .
میشه توضیح بدی چجوری به این نتیجه رسیدی که خود کانتنت بازی هم اندازه Conviction نیست؟:-/ چی تو Conviction بود که تو Blacklist نیست؟:-/ دوست دارم بدونم!:دی

میشه توضیح بدی چجوری به این نتیجه رسیدی که خود کانتنت بازی هم اندازه Conviction نیست؟:-/ چی تو Conviction بود که تو Blacklist نیست؟:-/ دوست دارم بدونم!:دی

یک مدت که در بحر مکاشفه بودم فقط اخبار این بازی رو دنبال می کردم :دی انصافا از لحاظ گرافیکی که توقعی نمی رفت چیزی داشته باشه که نداره ! :دی از لحاظ گیم پلی هم می ترسم آش شله قلمکار بشه سینا :| چیزی که توش یوبی استاده ، خوب می دونی . :دی الان می خوان هم فن های قدیمی رو راضی کنن هم فن های جدید رو یه چیزی تحویل می دن هیچ کی راضی نشه آخرش :| امیدوارم اشتباه کرده باشم ، ولی شخصیت پردازی سم تو کانویکشن چیزی بود که عمرن تو این یکی نیست نه صدای آیرن ساید هست نه اون قیافه نه به اون صورت داستان شخصیه . فقط مطمئنم مرحله ای مثه عراق وجود نداره که خیلی خوبه :دی

خدا کنه مثه فارکرای 3 اشتباه کنم .

آقا من بخاطر اینکه داریم به تاریخ عرضه این بازی نزدیک میشیم و از اونجایی که عاشق سبک مخفی کاریم تصمیم گرفتم Double Agent و Conviction رو روو 360 برم حداقل داستان سه نسخه قبل هم بخونم که برای اولین بار به اون درک عمیقی که باید از این بازی رسید برسم که رسیدم;خـــــــــیلی هم خووب!بطوریکه Black List رفت جزء Most anticipated هام:d
فقط یه سؤال اونم اینکه آخره DA من لمبرت رو نکشتم و اصلاً یادم نیست اتفاقی هم افتاده باشه که Sam باعث مرگش شده باشه ولی باز توو Conviction چرا سم متهم به کشتن لمبرته؟!

آخرین ویرایش:
آقا من بخاطر اینکه داریم به تاریخ عرضه این بازی نزدیک میشیم و از اونجایی که عاشق سبک مخفی کاریم تصمیم گرفتم Double Agent و Conviction رو روو 360 برم حداقل داستان سه نسخه قبل هم بخونم که برای اولین بار به اون درک عمیقی که باید از این بازی رسید برسم که رسیدم;خـــــــــیلی هم خووب:d
فقط یه سؤال اونم اینکه آخره DA من لمبرت رو نکشتم و اصلاً یادم نیست اتفاقی هم افتاده باشه که Sam باعث مرگش شده باشه ولی باز توو Conviction چرا سم متهم به کشتن لمبرته؟!

توی Conviction برای اینکه داستان جذاب تر بشه و یکم رمز و راز بازی رو بیشتر کنن و از همه بهتر یه دلیل خوب برای زنده موندن Sarah پیدا کنن تصمیم گرفتن که بگن توی داستان اصلی سم لمبرت رو می کشه.

مرگ لمبرت چه ربطی به زنده بودن سارا داره؟هنوز کامل نرفتم Conviction رو برا همین شاید متوجه نشدم
بعد آخر لمبرت چجوری مرده؟

بیشتر برین هم دلیل زنده بودن سارا رو می فهمین، زیادم به مرگش ربطی نداره گفتم برای درام شدن داستان و راه افتادن Fourth Echelon و اینا بوده.
اینو از توی ویکی برداشتم.
Sam returns from Kinshasa to find that Lambert had been captured (probably due to an anonymous email to Emile in Okhotsk blowing Lambert's cover, possibly being sent by Williams). Lambert's fate is determined by means of a computer in the bunker of the JBA. Sam hacks into it and uploads "Lambert-related information." Here, the player has the option to confirm Lambert's identity for JBA trust, in which Lambert is killed, or to confirm Lambert's cover, which will set Lambert free, though wounded. If this choice is chosen, Williams will tell Sam that he is "expected to recover," though no knowledge of his state is mentioned for the rest of the game.

آخرین ویرایش:
توی Conviction برای اینکه داستان جذاب تر بشه و یکم رمز و راز بازی رو بیشتر کنن و از همه بهتر یه دلیل خوب برای زنده موندن Sarah پیدا کنن تصمیم گرفتن که بگن توی داستان اصلی سم لمبرت رو می کشه.
مرگ لمبرت چه ربطی به زنده بودن سارا داره؟هنوز کامل نرفتم Conviction رو برا همین شاید متوجه نشدم
بعد آخر لمبرت چجوری مرده؟

خب یه Press Event بوده دیروز از طرف Ubisoft که اونجا برای اصحاب رسانه (!) دو تا مرحله جدید برای تست گذاشتن. ویدیو های این مراسم هم اومده بیرون ولی همگی از یوتیوب هست. بچسبونین به تهش!
/watch?v=WdKjECIVkzU
/watch?v=IBPtyZpArKI
یکی از مراحل تو پاراگوئه است. سم دنبال یه نفره که تو Panic Room مخفی شده. وقتی میره داخل اتاق سراغش، یارو میگه: "من پول دارم، پول دارم" [طرف اسمش نوری ـه] سم جواب میده: "I wanted money, i'd break into a bank" که تلمیح داره به Chaos Theory و ماموریت بانک پاناما!:دی خوشمان آمد!:دی
====
4 تصویر هم از 4 درجه سختی بازی و توضیحاتش اومده:
61391276166511584992.jpg
48138960350464274568.jpg
59133262834177954023.jpg
27093167503754488966.jpg
بی صبرانه منتظر بازی کردن Perfectionistـم که به شدت IGN و Gamespot و Eurogamer ازش تعریف کردن:دی

ولی صدای سم خیلی ناجور شده , من تا حالا صداشو واضح نشنیده بودم . وقتی میگه I am Splinter Cell آدم نمیتونه حرفشو باور کنه :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or