Tom Clancy's H.A.W.X 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من عاشق هواپیما و هلیکوپترو سفینه و ... :d هستم
اما اصلا از بازی خوشم نیومد :(
فقط به درد وقتایی که ادم از بیکاری نمیدونه چیکار کنه میخوره
ac6 بهتر بود ( خیلی )

کلا بازی یه جورایی خستس #:-s

درود

دقیقا همینطوره . ادم یه بار دیگه بشینه ace6 بازی کنه خیلی بهتره :d

RE:

این دوربینش چطوریه که همه اینقدر تعریف میکنید؟! :دی
یعنی دوربین خودش یهویی میچرخه اینور اونور؟!
مشکل بنده با دوربین اینه که موقع حرکت وقتی می خوای بالا پایین و... بری سریع حرکت می کنه نمی فهمی بالا زمینه یا آسمون زاویش هم خیلی بده /:)

توی نسخه ایکس باکس آیا میشه دکمه های بازیو تغییر داد من قبلا توی pc نسخه 1 رو بازی میکردم اونجا دکمها رو با سلیقه خودم تنظیم کرده بودم و الان به اون تنظیمات عادت دارم اینجا هم میشه اینکار رو کرد ؟

الان توی سایت هاوکس بودم یه چیزی دیدم! توی سایت یه مینی گیم 8 بیتی گذاشته شده! میتونید بین هزاران نفر دیگه رکورد بزنید!
و قشنگترین قسمتش اینه که با تموم کردنش میتونید بعدا یه چیزایی توی هاوکس 2 واسه خودتون آنلاک کنید!
پیشنهاد میشه بازیش کنید خیلی قشنگه :x

http://hawxgame.uk.ubi.com/hawx2-mini-game.php

والا من الان داشتم بازی میکردم انقدر هم دوربینش بد نبود بخدا خیلی هم خوب بود مگه با هواپیما چیکار میکردید ولی کلا خیلی از نسخه اولش پیشرفت کرده بود ولی بازم کم کاری توش دیده میشد :d

خوب منم بازی کردم!
همونطور که فکر می کردم: زیاد جالب نبود!
در واقع اگر در مقام مقایسه قرار بدیم اینو با AC6، اصـــلـــاً جالب نبود!
ولی ارزش یکبار با اکراه تموم کردن رو داره! :)

سلام.تو اون مرحله که باید ماهواره هارو هک کنم میگه باید دکمه Y نگه داری.این کارو میکنم ولی چیزی نمیشه.چه طوری باید اینکارو انجام بدم؟

من کلا از بازی های هوا پیمایی و اینجوری خوشم نمیاد ولی خوب گفتم یه تستی بزنم hawx 2 و ac6 رو تمومشون نکردم چون تازه گرفتم ac6 رو ولی واقعا ac6 خیلی بهتره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or