Tom Clancy's H.A.W.X 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب بالاخره این دمو رو بازی کردیم
مرحله اول یه جایی تو روسیه هست اگه اشتباه نکنم تو کوهستان که اخرش باید سوخت گیری کنید که حتما باید دقیق باشه یعنی دقیقا به همونجا که میگه هواپیما رو بچسبونید
بعد مرحله دوم هم تو horn of africa بود که باید از روی ناو بلند شیم من هم بلد نبودم چه جوری بلند شم (مشکلم این بود که هواپیما راه نمیرفت هرکی بلده بیاد بگه)
اول این که کنترل نسبت به شماره اول(من شماره اول رو تو کامپیوتر بازی کردم)بد تر شده یعنی هواپیما به هر جهتی میچرخه
گرافیک بهبود پیدا کرده
کلا به این بازی زیاد امید نداشته باشید(البته نظر شخصیه)

چرا دانلود نمیکنی بازی کنی؟
من که دموی Mafia II رو با سرعت 64 دان کردم، و پاره شدم!
با دیل آپ؟:-o:)) وای میسم تا نسخه کاملش بیاد. چون اگه بخوام دموش رو دان کنم تا اون موقع طول میکشه.! شاید هم اصلا دیگه زنده نباشم. پا دانلود میمیرم:))

با دیل آپ؟:-o:)) وای میسم تا نسخه کاملش بیاد. چون اگه بخوام دموش رو دان کنم تا اون موقع طول میکشه.! شاید هم اصلا دیگه زنده نباشم. پا دانلود میمیرم:))
نه بابا دایل آپ چیه . سرعت دایل آپ خیلی خیلی کمتر از این حرفاست . فکر کنم ای دی اس ال سرعت 64 باشه .

نسخه ی Demo رو همن امروز بازی کردم، با توجه به اینکه شماره ی قبلی رو بیشتر از چند دقیقه بازی نکردم و دقیقاً خبر ندارم که چه قابلیت هایی داره و صد البته تا الان بازی تو این سبک انجام ندادم (یعنی هیچ وقت موقعیت ـش پیش نیامد)، میتونم بگم که شماره دوم کمی جذاب تر هست.
بعضی از اوقات بازی اوف فریم ریت رو داشت و همچنین وقتی تو اون مسیر راهنما و یا ایمن اون حرکت میکردم، تو مرحله ی اول محیط کوهستان همش درجا میزید و تصویر به عقب باز می گشت، اینگار که دارم درجا میزنم!!

در کل خوب بودش، ولی بعضی اوقات زیادی روی اعصاب میرفت، به حدی که میخواستم کنسول رو خاموش کنم.!

احتمالش کمه که این بازی رو بگیرم!

P.S
خونه هاش بهتر شدند!!

بعد مرحله دوم هم تو horn of africa بود که باید از روی ناو بلند شیم من هم بلد نبودم چه جوری بلند شم (مشکلم این بود که هواپیما راه نمیرفت هرکی بلده بیاد بگه)

اول با کمک کلیدهای جهتی، دوربین دید در شب رو انتخاب کنید و بعدش دستور حرکت رو میدند که باید RT شروع (استارت) کنید.

آخرین ویرایش:
نسخه ی Demo رو همن امروز بازی کردم، با توجه به اینکه شماره ی قبلی رو بیشتر از چند دقیقه بازی نکردم و دقیقاً خبر ندارم که چه قابلیت هایی داره و صد البته تا الان بازی تو این سبک انجام ندادم (یعنی هیچ وقت موقعیت ـش پیش نیامد)، میتونم بگم که شماره دوم کمی جذاب تر هست.
بعضی از اوقات بازی اوف فریم ریت رو داشت و همچنین وقتی تو اون مسیر راهنما و یا ایمن اون حرکت میکردم، تو مرحله ی اول محیط کوهستان همش درجا میزید و تصویر به عقب باز می گشت، اینگار که دارم درجا میزنم!!

در کل خوب بودش، ولی بعضی اوقات زیادی روی اعصاب میرفت، به حدی که میخواستم کنسول رو خاموش کنم.!

خلیل جان خواستم همین ها رو بگم که شما کامل همه چی رو گفتید !! من هم دمو رو دیروز بازی کردم تنها دموی بازی ــی بود که تمامش نکردم برخلاف خودت بعد از اتمام ماموریت اول از بث رفته بود رو اعصابم کنسول خاموش کردم !!! نمی دونم شاید به من از این سبک خوشم نمیاد !! اما در کل ایس کمبت کجا و این کجا!! خیلی راه داره برای پیشرفت!

من با شماره یکش خیلی حال کردم. 3 بار تمومش کردم. واقعا بهم چسبید. من خیلی به گرافیک بازی ها اهمیت نمیدم. گیم پلی باز یبرام مهمه. متاسفانه امکان بازی کردن دمو رو ندارم.
کسایی که یک رو بازی کردن این چجوری بوده؟ از نظر گیم پلی؟ چون دیدم یکی از دوستان نوشته بود کنترلش سخت تر شده!
ولی یه چی که خیلی دارم حال میکنم اینه که دوستان گفتن دید در شب داره!!! یعنی این قابلیت ها هم بهش اضافه شده؟
بابا دمشون گرم. من که یکی از طرفدارای پر و پا قرص این بازیم. تاریخ انتشار بازی کی ه؟

من نمیدونم چرا کلی امیدوارم این نسخه سم فیشر هم داشته باشه!! :دی
خیلی راحت میتونن هاوکس رو بفرستن هلیکوپتر بلک هاوک توی مرحله کره جنوبی نسخه سوم رو ساپورت کنه! کلی جای دیگه هم برای ساپورت هستش! فقط کافه بود اراده کنند که امیدوارم کرده باشن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or