spider-man1
کاربر سایت
b-) کاملاً!co op ملسی داره جون می ده واسه کل انداختن یه گروه بشیم آسمون رو قبضه کنیم
چرا دانلود نمیکنی بازی کنی؟کسی دمو رو بازی کرده؟
با دیل آپ؟:-oچرا دانلود نمیکنی بازی کنی؟
من که دموی Mafia II رو با سرعت 64 دان کردم، و پاره شدم!
وای میسم تا نسخه کاملش بیاد. چون اگه بخوام دموش رو دان کنم تا اون موقع طول میکشه.! شاید هم اصلا دیگه زنده نباشم. پا دانلود میمیرم
نه بابا دایل آپ چیه . سرعت دایل آپ خیلی خیلی کمتر از این حرفاست . فکر کنم ای دی اس ال سرعت 64 باشه .با دیل آپ؟:-oوای میسم تا نسخه کاملش بیاد. چون اگه بخوام دموش رو دان کنم تا اون موقع طول میکشه.! شاید هم اصلا دیگه زنده نباشم. پا دانلود میمیرم
![]()
بعد مرحله دوم هم تو horn of africa بود که باید از روی ناو بلند شیم من هم بلد نبودم چه جوری بلند شم (مشکلم این بود که هواپیما راه نمیرفت هرکی بلده بیاد بگه)
نسخه ی Demo رو همن امروز بازی کردم، با توجه به اینکه شماره ی قبلی رو بیشتر از چند دقیقه بازی نکردم و دقیقاً خبر ندارم که چه قابلیت هایی داره و صد البته تا الان بازی تو این سبک انجام ندادم (یعنی هیچ وقت موقعیت ـش پیش نیامد)، میتونم بگم که شماره دوم کمی جذاب تر هست.
بعضی از اوقات بازی اوف فریم ریت رو داشت و همچنین وقتی تو اون مسیر راهنما و یا ایمن اون حرکت میکردم، تو مرحله ی اول محیط کوهستان همش درجا میزید و تصویر به عقب باز می گشت، اینگار که دارم درجا میزنم!!
در کل خوب بودش، ولی بعضی اوقات زیادی روی اعصاب میرفت، به حدی که میخواستم کنسول رو خاموش کنم.!
خونه هاش بهتر شدند!!
3 سپتامبر برای X360 میاد.واسه PS3وPCوWii یه خورده تاخیر خورده.بابا دمشون گرم. من که یکی از طرفدارای پر و پا قرص این بازیم. تاریخ انتشار بازی کی ه؟
بي صبرانه منتظرشم :d3 سپتامبر برای X360 میاد.واسه PS3وPCوWii یه خورده تاخیر خورده.