Tom Clancy's H.A.W.X 2 | PC

hawx2.jpg

Genre: Flight Action
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Romania
Release Date: Q3 2010​

نه تنها من و شما تمامی اینترنت پر از فروم هایی هستش که در حال حاضر منتظر کرک هستند . اما به علت DRM جدید UBI هنوز کرک نشده و صحبت از این بود که چرا UBI عنوان های مشترک با کنسولش رو برای PC 2 یا 3 ماه دیرتر بیرون میده و اون هم با یک همچین وضعیتی .

البته یک لینک از یوتیوب پیدا کردم که بازی رو کرک شده اجرا کرد و لینک کرکش رو هم گذاشته بود اما متاسفانه فایل پاک شده بود ولی 2 نفر کامنت کرده بودن که کرک کار می کنه .

شاید به همین زودی ها بیاد .

• Like
Reactions: mehdy.z
یه چیزایی گیر آوردم :d

کسایی که بازی رو دانلود کردن یه امتحانی بکنن
http://www.torrentportal.com/details/4935294/tom+clancy's+hawx+2+Crack+Only-Razor1911.rar.html

http://www.gamedaily.com/games/tom-clancys-hawx-2/pc/game-downloads/list/
اقا کرک رو انتقال بده به اینجا تا بقیه نظر بدن یا هر کی استفاده کرده خبرشو بده ممنون
مشکلات Tom Clancy's H.A.W.X 2 (کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

این ubisoft هم عجب قفلهایی میزاره رو بازیها!
چند سال پیش هم با شاهزاده ایرانی و splinter cell کلی حال همه رو گرفت

کلا این Ubisoft سرمایه و وقت زیادی برای قفلهاش میذاره ، خوب این هم سیاستی هست که باعث میشه خیلی از کاربران کم تحمل برای زودتر بازی کردن بازیها دست به خرید اورجینال اون بزنند ، اتفاقی که سر Assassin's Creed 2 در ایران هم زیاد مشاهده کردیم.

کلا این Ubisoft سرمایه و وقت زیادی برای قفلهاش میذاره ، خوب این هم سیاستی هست که باعث میشه خیلی از کاربران کم تحمل برای زودتر بازی کردن بازیها دست به خرید اورجینال اون بزنند ، اتفاقی که سر Assassin's Creed 2 در ایران هم زیاد مشاهده کردیم.
وقت که زیاد می زاره اما نفرین ناله خیلی ها پشت سرش هست از جمله ما ایرانی ها :d
داره کم کم خیلی طولانی میشه نکنه نشه کاریش کرد دارم ناراحت می شم :d:d
شماره یکش بی نظیر بود خیلی تو کفم :((:((

وقت که زیاد می زاره اما نفرین ناله خیلی ها پشت سرش هست از جمله ما ایرانی ها :d
داره کم کم خیلی طولانی میشه نکنه نشه کاریش کرد دارم ناراحت می شم :d:d
شماره یکش بی نظیر بود خیلی تو کفم :((:((

اینجاست که باید گفت ، عجب رویی داری :d نفرین و ناله واسه اینکه نتونستی بازیش رو بدزدی =))
تو که انقدر طرفداری خوب برو تو کاره اوریجینال ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or