Tom Clancy's H.A.W.X 2 | PC

hawx2.jpg

Genre: Flight Action
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Romania
Release Date: Q3 2010​

روس نسخه قبلی اصلا خوب کار نکرد
یعنی بازی هواپیمایی خیلی باید خفن تر از این حرفا باشه
باید به بازی افکت بده
صدا گذاریو خن کنه
موقع که موشک خاص می زنیم و یا صحنه جالب اتفاق میوفته اسلوموشن نشون بده
اصلا خفنش کنه :-<:x

وقتی hawks 2 رو با فول تنظیمات گرافیک تو رزولوشن hd 1920 بازی می کردیم . یکی گفت این خیلی آشغاله . حالا چرا ؟
گفت آخه رو زمین که میاد texture نداره و کاغذه . یکی نیست بهش بگه سبک بازی رو هواست و آسمون .مگه نیدفوراسپیده که میخوای بیای رو زمین مانور بدی. آسمون به اون زیبایی و ابرها و sunshaft رو ول کردی چسبیدی به زمینش.

حالا بزارید بیاد بازی کنیم . از الان موضع نگیرید لطفا .

داش cutler دارم دانلودش می کنم البته demo رو .میدم بهت حالش رو ببری .;)

دوباره دعوا بر سر یک عنوان دیگه بین amd و nvidia آغاز شد و هرکدوم طرف مقابل رو متهم به ضعف سخت افزار و طرف مقابل دیگری رو به انحصاری کردن این بازی و فعلا در دموی اون متهم کردند.
در این دعوا و یا بهتر بگم مشاجره لفظی amd گفته که nvidia دموی hawx 2 رو انحصاری برای خودش و دایرکت ایکس 11 کرده و در این دمو که به گفته amd از سوی ubisoft منتشر نشده بلکه nvidia اون رو designe کرده برای به رخ کشیدن قدرت سخت افزار nvidia بوده و گفته که باید صبر کرد و خود بازی رو دید و بعد معلوم خواهد شد که tesselation در دایرکت ایکس 11 در amd ضعیف عمل می کنه و یا بر روی کارت های nvidia .

به راستی خاک بر سر جفتشون . یکی نیست بگه تو کدوم بازی بین این دایرکت ایکس های مزخرف فرق دیدید که این اولیش باشه .
فقط جیب خودتون رو پر کردید .

کنسول چیه. مرگ بر کنسول .

آخرین ویرایش:
اینطور که از دموهاش دیدم بازی فقط یه سری امکانات اضافه شده ولی گرافیکش از نسخه ی 1 هیچ تغییر ینکرده شاید هم بدتر شده !

این دمویی که من دانلود کردم دموی قابل بازی نبود بلکه یک بنچمارک بود . گرافیکش اگه اینی بود که من دیدم حداقل تو دایرکت ایکس 10 همون pc نیاد بهتره. البته باید منتظر نسخه اصلی بود . به هر حال الان قضاوت زوده . تازه همین دمو رو هم اگه بخواهید اجرا کنید باید اکانت ubisoft داشته باشید و به اینترنت وصل بشید .

1920X1080 4x anti high avg frame 50 .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or