Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier | PC

Tom-Clancys-Ghost_Recon_Future_Soldier_Cover.jpg

Future Soldier is a F-16 on legs

Publisher:UbiSoft
Developer: Ubisoft Paris
Genre: Tactical Shooter
Release Date: Q4 2010
ESRB Rating: TEEN​

ادامه ای بر تاکتیکال شوتر محبوب یوبی سافت.
این بار سربازانی آنقدر پیشرفته که توان رویای با یک F-16 را خواهند داشت،وظیفه ی نجات رییس جمهور روسیه را از چنگال یک گروه تروریستی دارند.
لازم به ذکر است برخلاف دوشماره ی قبلی یک تیم مشترک وظیفه ی کار بر روی سه پلاتفورم PC,XBOX369,PS3 را بر عهده خواهد داشت.

[

]

آخرین ویرایش:
منم یه دسته پنجه ای با بازی گرم کردیم !
اما نتونستم روی تنظیمات آخر بازی کنم (چون سیستم اصلی PC رفته گاراژ فعلا و دارم با لپ تاپ بازی میکنم)
میتونم بگم بدک نیست راضی کننده هست و میتونه ساعتها سرگرم کننده
نمیتونم راجب به گرافیک نظر بدم چون نتونستم رو تنظیمات آخر بازی کنم .

فقط یه چیز موندم اگه کسی امتحان کرده بگه آیا میشه به صورت Co-OP دو نفره بازی کرد قسمت تکنفره رو !؟

گرافیک فاجعست. البته فریمشه فوق فاجعست
ولی الحق و الانصاف گیم پلیش خیلی جذابه
نوب گانه MW3 هم توش گانه دومه:))
داستانشم ای قابل تحمله ولی گرافیک نه:|
حداقل سیستم و سیستم پیشنهادیم کلا همخونی نداره.
برا ما که گرافیکمون 1 گیگه اینه آخه گرافیک 256 اینو چیجوری اجرا میکنه8-|
دوستم GTX450 داره رو مانیتور CRT میگه 30 فریم میده:|
3-4 سال تاخیر گرافیکش خوب نیست(هر چند میشه گفت گرافیک همون برای 3-4 سال پیشه)

نیم ساعتی بازی کردم.
گرافیکش بد نیست ولی عالی هم نیست. فریم خوب نیست و اذیت می کنه. مجبور شدم یه سری تنظیمات رو کلا خاموش کنم چون فریم زیر 30 میومد.
کنترل بازی هم خوب هست تنها ایرادش اینه که موقع دویدن یه مقدار کنترل بدقلق میشه.
به نظر میاد بازی زیاد از حد ساده هست. نسبت به Advanced Warfighter آدم رو به چالش نمی کشونه.

با 470 هم فریم زیر 30 میاد 60 فریم ثابتم که فقط برای 690 ظاهرا بهینه شده گذشته از اینکه sli ش باید دستی تنظیم بشه بیچاره از مکس پین ایراد می گرفتن

این گرافیک نباید اینقدر فریم بگیره با این حال شاید با اپدیت بهتر بشه

dx11 on:

dx 11 of:

تو این چند ساله یه بازی خوب از یوبی سافت ندیدیم همش هم به خاطر ac .کل نفراتی که روی بازی های دیگه یوبی سافت کار میکنند به اندازه یک چهارم تیم ac هم نیستند.گند زدند به prince of persia
,و,call of juarez,driver,Rayman,ghost recon حتی splinter cell و این روند ادامه خواهد داشت.واقعا دیگه نمیدونم چی بگم انگار خلاقیت را تو این کمپانی خشکاندند.چند ماه پیش یه سری عناوین قدیمی مثل double
,Chaos Theory,pop3 و یک سری دیگه را از دوباره نصب کردم و فهمیدم واقعا یوبی سافت دیگه اون یوبی سافت گذشته نیست.
[h=3][/h]

کسی نبود ؟

شاید در پایین ترین تنظیمات بتونی بازی کنی ظاهرا پایین اوردن تنظیمات هم خیلی فریمی اضافه نمی کنه

اپدیت:

یه اپدیت جدید اومده که در تنظیمات پایین فریم بیشتری اضافه می کنه بگیرید برای کسایی که نمی تونن حداکثر تنظیمات بازی کنن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or