Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier | PC

Tom-Clancys-Ghost_Recon_Future_Soldier_Cover.jpg

Future Soldier is a F-16 on legs

Publisher:UbiSoft
Developer: Ubisoft Paris
Genre: Tactical Shooter
Release Date: Q4 2010
ESRB Rating: TEEN​

ادامه ای بر تاکتیکال شوتر محبوب یوبی سافت.
این بار سربازانی آنقدر پیشرفته که توان رویای با یک F-16 را خواهند داشت،وظیفه ی نجات رییس جمهور روسیه را از چنگال یک گروه تروریستی دارند.
لازم به ذکر است برخلاف دوشماره ی قبلی یک تیم مشترک وظیفه ی کار بر روی سه پلاتفورم PC,XBOX369,PS3 را بر عهده خواهد داشت.

[

]

آخرین ویرایش:
والا من هردو نسخه 360 و پی سی مکس پین رو بازی کردم و تفاوتی ندیدم!.... حتی تو صفحه انویدیا هم که مقایسه بازی رو قرار داده بود رو هم مو به مو دقت کردم .... چیزی در حد 1 درصد متفاوت تر بود .... این هم به نظر میرسه همین جوری باشه. از کی تا الان یوبی سافت شده ناجی پی سی و از این جور چیزا؟ اصن یه وضعیه ها.... این چرت و پرت های پشتیبانی از DX11 رو هم الکی میچپونن تو بازی ها که مثلا چهارتا فن پی سی با سیستم های میلیونی بیان و بازیهای پورت شده رو بخرن دیگه ... البته حُقٌٍه خوبیه!.

منم هر دو تا نسخشو دارم تفاوتشم دیدم اتفاقا بر عکس یه عده فن کنسول هستن که می گن تفاوت نداره برای من که فرقی نداره چی بهتره چی نیست بچه که نیستیم maxpayne هیچی هیچی که ندیده باشید سایه های بازی رو باید دیده باشید که چقدر فرق داشته بازم مقایسه بازی توسط کسایی که درسشم خوندن خیلی هم حرفه ای هستن مقایسه شده گفتن که نسخه ی pc بازی بهتره گیم اسپات هم اینو گفته پس جای هیچ بحثی نیست اینجا هم جاش نیست

بازی بسیار خوبیه گیم پلی فوقالعاده تاکتیکی و روون هست گرافیک هم خوبه مهمتر اینکه خیلی خوب ریت میده الکی بازی رو نکوبید یک ساعت بازی کنید اگه تونستید پاشید بیاد بازی رو خراب کنید .........!!

اصلا گرافیکش بد باشه، روون نباشه، و هزار تا ایراد دیگه هم داشته باشه...
به نظر من که فوق العادس.. واقعا بازی تکتیکالی هست..
برای اولین بار هم هست میبینم دیالوگای یه بازی بهتر از CoD هست...(بهتر که نه... ولی خیلی عالی هست :d)
الکی نکوبید بازی رو (2) :|

هنوز بازی به دست من نرسیده. :|
شنیدم فیلم های بازی کیفیتشون خوب نیست. همین جوریه؟
در مورد داستان بازی هم یه نمور توضیح بدین والله.

هنوز بازی به دست من نرسیده. :|
شنیدم فیلم های بازی کیفیتشون خوب نیست. همین جوریه؟
در مورد داستان بازی هم یه نمور توضیح بدین والله.

با فیلم هاش چیکار داری؟ بدک نیست نیمچه hd مثل: اکثر بازی ها

داستان ندارن که این بازی ها تازه بگیم همون یکم صفاشم از بین می ره:d

گرافیک بازی هم خوبه فقط تکسچرهاش مخصوصا یک سری جاهاش فاجعه هست اما گیم پلی انصافا زیبایی داره من که دارم لذت می برم ظاهرا 9 ساعتی هم single داره

---------- نوشته در 12:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:15 AM ارسال شده بود ----------

امشب بلک باکس میزارم دانلود شه . جز کیفیت پایین فیلما تفاوت دیگه ای که نداره ؟

یه عده می گن مشکل اجرا شدن داره تاپیک مشکلات یه سر بزن

اصلا گرافیکش بد باشه، روون نباشه، و هزار تا ایراد دیگه هم داشته باشه...
به نظر من که فوق العادس.. واقعا بازی تکتیکالی هست..
برای اولین بار هم هست میبینم دیالوگای یه بازی بهتر از CoD هست...(بهتر که نه... ولی خیلی عالی هست :d)
الکی نکوبید بازی رو (2) :|
بازی تکتیکال از نزدیک دیدی ؟
شماره قبلیارو بازی کردی ؟؟؟

بازی رو به هر زوری بود امروز تموم کردم.....
کیفیت میفیت رو که کلا بیخیال شین. بافت ها فاجعه.....گرا فیک داغون..... قیافه ها رو در حد هویج ساختن... نمیدونم اصلا جوری بود که 1 ساعت بازی میکردم تمام چشمم پر خون میشد از بس نورش چشم رو میزد تو تمام بازیم اشعه ایکس یا مادون قرمز رو روشن میکردم که بتونم بازی کنم
گیم پلی هم که تعطیل.... من خیلی مخفی کاری دوست دارم و تقریبا توش حرفه اییم ولی این بازی اینقدر (به نظرم) آشغال و اعصاب خورد کن بود که به محض این که اجازه ندارن آلارم رد میشد سریع میزدم تو اکشن و همه رو سریع میکشتم... فقط مرحله اولش به نظر من قشنگ بود و بقیه مراحل بسیار تو اعصاب.... خیلی هم سریع تکراری میشد تمام حرکاتشون در کل چیز جالب و جدیدی نداشتن
داستانش هم که نمیدونم اگه کشوری به اسم روسیه وجود نداشت کار و بار اینا به کجا میکشید.... حداقل محتواشو تغییر میدادن
موسیقی خاصی هم در حین بازی نشنیدم...
در کل سریع میخواستم فقط تمومش کنم ببینم آخرش چی میشه.... البته از صحنه آخر بازی هم خوشم اومد
به نظر من این بازی یه افتضاح کامل بود وبازم به نظر من پولتونو الکی حرومش نکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or