Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier | PC

Tom-Clancys-Ghost_Recon_Future_Soldier_Cover.jpg

Future Soldier is a F-16 on legs

Publisher:UbiSoft
Developer: Ubisoft Paris
Genre: Tactical Shooter
Release Date: Q4 2010
ESRB Rating: TEEN​

ادامه ای بر تاکتیکال شوتر محبوب یوبی سافت.
این بار سربازانی آنقدر پیشرفته که توان رویای با یک F-16 را خواهند داشت،وظیفه ی نجات رییس جمهور روسیه را از چنگال یک گروه تروریستی دارند.
لازم به ذکر است برخلاف دوشماره ی قبلی یک تیم مشترک وظیفه ی کار بر روی سه پلاتفورم PC,XBOX369,PS3 را بر عهده خواهد داشت.

[

]

آخرین ویرایش:
اتفاقا به هیچ وجه حیف نیست از دست بدیم، کلا قسمت آنلاین تاریخ بازی‌های آنلاین رو دگرگون کرده، آفرین بر یوبی واقعا. =))

من از سال 2008 دارم CoD آنلاین میزنم، ولی به خاطر Ghost Recon میخوام CoD رو بزارم کنار !! بعد شما میگی بده !؟ :|
بهترین مولتی رو داره به نظرم، خیلی تکتیکال و حرفه ای هست، امیدوارم هر چه زودتر بیاد ! :x

من از سال 2008 دارم CoD آنلاین میزنم، ولی به خاطر Ghost Recon میخوام CoD رو بزارم کنار !! بعد شما میگی بده !؟ :|
بهترین مولتی رو داره به نظرم، خیلی تکتیکال و حرفه ای هست، امیدوارم هر چه زودتر بیاد ! :x
بتا رو بازی کردین آیا؟Multiplayer رو نابود کرده بود :دی، این روزا تکتیکال شده کاور گرفتن و تیر زدن، از اون لحاظ که آره خیلی‌ تکتیکال هست :دی. حالا نمیدونم تو نسخه اصلی‌ بهبود دادنش یا نه، اگه خوب باشه که ما هم از خدامون هست بشینی‌م پاش :دی

بتا رو بازی کردین آیا؟Multiplayer رو نابود کرده بود :دی، این روزا تکتیکال شده کاور گرفتن و تیر زدن، از اون لحاظ که آره خیلی‌ تکتیکال هست :دی. حالا نمیدونم تو نسخه اصلی‌ بهبود دادنش یا نه، اگه خوب باشه که ما هم از خدامون هست بشینی‌م پاش :دی

نه.. منظورم از تکتیکال همکاری تیمی بود.. و هم چنین یه سری جزییات که باعث شده بازی خیلی به واقعیت شبیه بشه،
مثلا وقتی پشت کاور هستی و دارن بهت تیر میزنن نمیتونی از کاور بیای بیرون تا وقتی که تیر زدن اونا تموم بشه.
یه چیز حالب دیگه هم که داره، Covering Fire هست، که اگه کلاس Engineer رو ورداری میتونی با covering Fire به دوستات کمک کنی!
اسنایپش هم که اوفـــــــــــــــــــ :d

من که نمی خواستم بازی کنم چون به نظرم بازی خیلی عالی ای نیست اما پشیمون شدم و دارم الان بلک باکس رو دانلود می کنم ببینم چه جوریه.

بچه ها لطفا کسایی که بازی کردن بیان یه کم از حال و هوای بازی ! و گیم پلیش و... صحبت کنن ببینیم اگه به سلیقه مون می خوره تهیه کنیم ! :d

حتما ارزش بازی کردنو داره.بیشتر بازی هم حال و هوای مخفی کاری داره
گیم پلی بازی واقعا روونه.استفاده از وسایل مخصوصا drone بخوبی ازش استفاده شده
کلا بازیو از دست ندید.
خود منم بیشتر با drone حال کردم

حتما ارزش بازی کردنو داره.بیشتر بازی هم حال و هوای مخفی کاری داره
گیم پلی بازی واقعا روونه.استفاده از وسایل مخصوصا drone بخوبی ازش استفاده شده
کلا بازیو از دست ندید.
خود منم بیشتر با drone حال کردم

اتفاقا اصلا بازی روان نیست من 50 فریم می گیرم انگار 20 فریم هست بازی اما در کل توصیه می شه بازی زیبایی هست هر چند فریم بده بازی نیست

اتفاقا اصلا بازی روان نیست من 50 فریم می گیرم انگار 20 فریم هست بازی اما در کل توصیه می شه بازی زیبایی هست هر چند فریم بده بازی نیست
یعنی بد پورت شده؟!
اون مشکل تکسچر و رزولیشن که دوستان راجع بهش گفتن تو نسخه PC هم وجود داره؟

نسخه pc هم مشکل تکسچر و رزولیشن داره؟ عجیبه! پشیمون شده بودم نسخه ps3 گرفته بودم میخواستم مال pc رو بگیرم
مرسی برای اینفو
نه پی سی رو بگیر
مشکل تکسچر که دیگه رفع نمیشه
ولی با رزولیشن بالاتر توی پی سی تحملش بهتر میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or