Tom Clancy's EndWar

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم بازی رو گرفتم. اولاش واقعا خسته کننده . تکراری و بی روح هست. اما کم کم داره خوب ميشه ایشالا بهتر هم بشه.
گرافيکش اصلا جالب نيست. تو این نسل و با وجود بازی هايی مثل رد آلرت 3 ، این از نظر گرافيک واقعا مسخره کار شده. نميدونم والا شايد هم من اینجوری ميبينم . نظر بقيه چيه؟
دوستانی که تا اواسط بازی يا بيشتر رفتن بگن اميد داشته باشيم به بهتر شدن مراحل و هيجانی شدن اون؟ این اولاش که اصلا هيجان نداشت ، خوابم گرفت!

منم بازی رو گرفتم. اولاش واقعا خسته کننده . تکراری و بی روح هست. اما کم کم داره خوب ميشه ایشالا بهتر هم بشه.
گرافيکش اصلا جالب نيست. تو این نسل و با وجود بازی هايی مثل رد آلرت 3 ، این از نظر گرافيک واقعا مسخره کار شده. نميدونم والا شايد هم من اینجوری ميبينم . نظر بقيه چيه؟
دوستانی که تا اواسط بازی يا بيشتر رفتن بگن اميد داشته باشيم به بهتر شدن مراحل و هيجانی شدن اون؟ این اولاش که اصلا هيجان نداشت ، خوابم گرفت!
دوست عزیز گرافیک بازی خیلی خوب است.....
شما یک بار برو نزدیک یونیت ها مخصوصا سربازها.....:love:
======
دستورات بازی:
دستورهای بازی یک فرمول بسیار ساده دارند:
Who + What + Where
مانند:
Unt 1 + Move to + Bravo
Unit 1 + Atack + Hostile 4

دوست عزیز گرافیک بازی خیلی خوب است.....
شما یک بار برو نزدیک یونیت ها مخصوصا سربازها.....:love:
بله . از نظر جزييات بازی خوب عمل کرده اما به نظر من واقعا تکسچر ها ميتونست خيلی خيلی بهتر باشه . از يوبی سافت واقعا بعيده. به تکسچر های چمن و يا بدنه هليکوپتر ها دقت کنيد. اصلا جالب نيستن. در ضمن کدر هم هستن و رنگ جالبی ندارن ، جلا ندارن
اگر C&C : Tiberium warsبازی کرده باشين ميفهمين با يک بازی استراتژيک چقدر ميشه افکت زيبا و تکسچر های قشنگ اضافه کرد. این بازی اصلا افکت نداره. نميدونم چرا اما حالمو بهم ميزنه . به دل نميشينه.
يعنی بگم کلا افکت يوخته!! :دی باورم نميشه يوبی اینجوری بازی بسازه.
مثلا يک تانک که منفجر ميشه يک آتيش خيلی کوچيک ميزنه بيرون با يکم دود ، بعد کلا خاموش ميشه. تانک سياه و داغون مثل يک تيکه سنگ رو زمينه . مسخرس

ولی خداييش از همه چی که بگزريم مراحل کمی تا قسمتی کسل کنده و تکراری هستن . همش بايد بری آپلينک هارو بگيری و يا نيرو های دشمن که خيلی هم مسخره حمله ميکنن رو بکشی . اصلا هيجان نداره نميدونم چرا اینجوری ساختنش.!!
-----------------
بچه ها وقتی Defcon ميشه چيکار بايد کرد؟ من همچين دست پاچه ميشم بعد از چند ثانيه هم نصف بيشتر نيروهام دود ميشن .!! نميدونم بايد چيکار کنم در چنين مواقعی که اصلا هم معلوم نيست کی ها و چه موقعی اتفاق ميوفته . نميدونم چرا بازی اینقدر ساده ساخته شده.!

سلام.
مازیار انگار خیلی دلت از این بازی پره-گرافیکش زیادم بد نیست خوب اینم باید مد نظر گرفت که اولین بازیه استراتژی از یوبی سافته;)

بچه ها بازی دیگه ای رو نمیشناسید که از سیستم صوتی استفاده کنه ؟
چه بازی اومده باشه چه هنوز نیومده باشه .... ؟؟
من vegas رو میشناسم که البته خیلی لاشیانه از این امکان استفاده کرده !:biggrin1:
هم تاخیر داره هم باید لهجه ناف لندن داشته باشی :biggrin1:
امیدوارم world in conflict :solvit assult (البته میدونم با غلط املایی نوشتم:biggrin1:) این
امکان رو داشته باشه wic واقا با این امکان عالی میشه همچنین halo wars

امیدوارم world in conflict :solvit assult (البته میدونم با غلط املایی نوشتم:biggrin1:) این
امکان رو داشته باشه wic واقا با این امکان عالی میشه همچنین halo wars
احتمالش خیلی خیلی کمه.
چون اگر یک چنین قابلیتی داشتند توی بوق و کرنا میکردند:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or