Tom Clancy's EndWar

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در این صورت شاید بشه یه جاسوسی مثل Sam Fisher یا حتی گروه Rainbow Six رو هم توی بازی دید ! چون همه اینها برای Tom Clancy هست و خیلی راحت میتونه از امتیاز اونها استفاده کرده باشه.

اگر اینطور باشه خیلی با حال میشه

حتما حتما باید یه تست گفتاری بدین در غیر اینصورت نمیتونید وارد بازی بشی

اگر اینطور باشه تکلیفه آرکید دارها چیه که هد ست ندارن؟:confused:

واقعا فریدون جان دستت درد نکنه این تاپیکو زدی.اصلا نمی دونستم همچین بازیه ای اومده!!!من که حتما سفارش می دم استفاده از هدست تو بازی خیلی باحال میشه هنوز تجربه نکردم باید باحال باشه.این عکسهایی که گذاشتی مربوط به گیم پلی بازی می شه؟؟؟
چون اصلا حالت استراتژیک اصلا نداره .زاویه دوربین تو بازی مثل comand and conqure tiberium war هست؟؟؟

در این صورت شاید بشه یه جاسوسی مثل Sam Fisher یا حتی گروه Rainbow Six رو هم توی بازی دید ! چون همه اینها برای Tom Clancy هست و خیلی راحت میتونه از امتیاز اونها استفاده کرده باشه.
سلام به همه دوستان.........
اریا جان(هم اسمیم.......:biggrin1::biggrin1: ) بعید میدونم که بتونیم سم فیشر و گروه رینبو رو ببینیم.........چون اونا حیطه کاریشون عملیاتهای جاسوسی و ضد تروریستی در صورتی که الان تو این بازی ما عملا با ارتشها ی کشورها میریم تو نبرد..........:smile:
از نکات جالبی که دیشب تو بازی دیدم اینه که مثل سایر بازیها تو این سبک شما هی کارخونه و....... نمیسازید...... بلکه حس واقعی یه جنگ رو به شما میده ......که بدونین چجوری و کی از کدوم قسمت ارتشتون استفاده کنین که بیشرین دشمن رو نابود کنید و کمترین صدمه هم بخورید. با گرفتن مناطق مهم دشمن بهتون اعتبار میده که با گرفتن اون اعتبار از پایگاه اصلیتون تقاضای نیروهای کمکی میکنید...........نکته دیگه اینه که موقعی که شما Uplink که همون (Base( دشمن رو که میگیرید گوشه سمت چپ این صحنه رو به صورت سینمایی نشون میده............تازه شما امکان این رو دارید که Uplink خودتون یا دشمن رو که گرفتید اپگرید کنید و با اپگرید کردنش secondary fire رو فعال کنید...........:biggrin1::biggrin1:

با همون هدست-میکروفون که با دستگاست میشه تست داد یا میکروفون جدا میخواد؟؟؟
دوست عزیز شما با همون هدستی که تو لایو ازش استفاده میکنی(همونی که به دسته متصل میشه ) رو میتونی استفاده کنی.................;);)
:love::love:

آخرین ویرایش:
اگر اینطور باشه خیلی با حال میشه

اگر اینطور باشه تکلیفه آرکید دارها چیه که هد ست ندارن؟:confused:

شوخی میکنی.........:biggrin1::biggrin1:
خوب معلومه میری یه هدست میگیری......حدود 8-10 تومان هم هست.......:biggrin1:
در ضمن اگه نخواستی میتونی روند داستانی رو نری و بری فقط اسکریمیش بازی رو بری.........:love:

اریا جان(هم اسمیم.......:biggrin1::biggrin1: ) بعید میدونم که بتونیم سم فیشر و گروه رینبو رو ببینیم.........چون اونا حیطه کاریشون عملیاتهای جاسوسی و ضد تروریستی در صورتی که الان تو این بازی ما عملا با ارتشها ی کشورها میریم تو نبرد..........:smile:
به به ! :دی
آریا جان الآن یه سرچی زدم در مورد Third Echelon (سازمانی که سم فیشر توش بود) یه چیزایی پیدا کردم که البته لینک مطالب برای 1 سال و خورده ای پیش هست ! :دی یعنی ممکنه تصمیم سازنده ها عوض شده باشه ولی مثلآ میشه همون طور که خودت گفتی به عنوان جاسوس بفرستی طرف نیروهای دشمن و با استتار بهشون برسی و یه سری امکانات برات آزاد بشه مثلآ. در مورد گروه Rainbow هم نوشته. حالا اگه اینا رو توی بازی دیدی یه خبری بده :دی

شوخی میکنی.........:biggrin1::biggrin1:
خوب معلومه میری یه هدست میگیری......حدود 8-10 تومان هم هست.......:biggrin1:
در ضمن اگه نخواستی میتونی روند داستانی رو نری و بری فقط اسکریمیش بازی رو بری.........:love:

نه اتفاقا خیلی جدی هم میگم دوست عزیز
شما فکر میکنی چرا تو بازیهایه 360 اینستاله اجباری نداریم ؟ به خاطره آرکید یا
core که هارد ندارن;)
الان این قضیه میتونه همین حالت رو داشته باشه
شما میتونی بگی یه هارد میگیری .... حدوده 60000 تا 200000 تومنه ....:confused:
به این راحتی هم نیست که بگیم برو فلان قطعه رو اجباری بگیر چون اون پک
ارایه شده و نمیشه کسی رو اجبار کرد بره لوازم اضافه بر پک رو سوا بخره
آپشنهایه اختیاری به کنار( مثل استفاده از هدست تو لایو و کپیه بازی رو هارد
با آپدیت جدید و ...) ولی وقتی اجبارا باید ازیه وسیله تو یه بازی استفاده بشه
اونموقع یا باید اون وسیله مثل دسته ( بی سیم یا باسیم ) تو پک باشه یا اینکه
به کسایی که آرکید یا کور دارن ( مثل قضیه مموریه 512 مجانی) اون قطعه رو
مجانی بدن:smile:
متوجه منظوره من شدید؟ منم میدونم هدست چنده ولی کلا منظورم این بود
که گفتم
موفق باشی:love:

به به ! :دی
آریا جان الآن یه سرچی زدم در مورد Third Echelon (سازمانی که سم فیشر توش بود) یه چیزایی پیدا کردم که البته لینک مطالب برای 1 سال و خورده ای پیش هست ! :دی یعنی ممکنه تصمیم سازنده ها عوض شده باشه ولی مثلآ میشه همون طور که خودت گفتی به عنوان جاسوس بفرستی طرف نیروهای دشمن و با استتار بهشون برسی و یه سری امکانات برات آزاد بشه مثلآ. در مورد گروه Rainbow هم نوشته. حالا اگه اینا رو توی بازی دیدی یه خبری بده :دی
سلام اریا جان...........:biggrin1::biggrin1:
رو چشمم اگه دیدم حتما میگم...........
منتها چون این بازی یه سری لول داره که باید بگذرونی (برای یادگیری و اشنایی با یونیتها) بعد از اون جنگ زیبای جهانی سوم شروع میشه.........
در ضمن تا الان 3 تا ارتش امریکا روسیه و اتحادیه اروپا(یه چیزی تو مایه های ناتو) فعلا من دیدم...........
ولی خداییش همونی که با صدات نیروهات وحرکت میدی و انا تو یسری از تصمیمات تو نظرشونو میدن خیلی جالبه....... ادم حس و حال یه فرمانده جنگ رو لمس میکنه......:love::love:

نه اتفاقا خیلی جدی هم میگم دوست عزیز
شما فکر میکنی چرا تو بازیهایه 360 اینستاله اجباری نداریم ؟ به خاطره آرکید یا
core که هارد ندارن;)
الان این قضیه میتونه همین حالت رو داشته باشه
شما میتونی بگی یه هارد میگیری .... حدوده 60000 تا 200000 تومنه ....:confused:
به این راحتی هم نیست که بگیم برو فلان قطعه رو اجباری بگیر چون اون پک
ارایه شده و نمیشه کسی رو اجبار کرد بره لوازم اضافه بر پک رو سوا بخره
آپشنهایه اختیاری به کنار( مثل استفاده از هدست تو لایو و کپیه بازی رو هارد
با آپدیت جدید و ...) ولی وقتی اجبارا باید ازیه وسیله تو یه بازی استفاده بشه
اونموقع یا باید اون وسیله مثل دسته ( بی سیم یا باسیم ) تو پک باشه یا اینکه
به کسایی که آرکید یا کور دارن ( مثل قضیه مموریه 512 مجانی) اون قطعه رو
مجانی بدن:smile:
متوجه منظوره من شدید؟ منم میدونم هدست چنده ولی کلا منظورم این بود
که گفتم

دوست عزیز چرا ناراحت شدی.......:biggrin1:
میدونم که ارکید این مسائل رو داره منتها باید کمبوداش رو اگه امکانش رو داری جبران کنی.........
ولی انصافا این بازی ارزش خریدن حداقل یه هدست رو داره........(البته از نظر من):love::love::biggrin1:

آریا جان مثله اینکه متوجه منظوره من نشدی
نمیدونم چرا فکر کردی من ناراحت شدم؟؟؟؟( اصلا اینطور نیست )
من پرمیوم دارم هد ست هم 2 تا دارم
حرفه من کلی تر از این حرفا بود دوسته من
منظورم رو احتمالا بد رسوندم ( منظورم اینه که این کار تحمیل هست و ... )
اونی که آرکید میخره اگر میخواست پول اضافه تر بده پرمیوم یا الیت میخرید
در هر صورت موفق باشی:love:

واقعا فریدون جان دستت درد نکنه این تاپیکو زدی.اصلا نمی دونستم همچین بازیه ای اومده!!!من که حتما سفارش می دم استفاده از هدست تو بازی خیلی باحال میشه هنوز تجربه نکردم باید باحال باشه.این عکسهایی که گذاشتی مربوط به گیم پلی بازی می شه؟؟؟
چون اصلا حالت استراتژیک اصلا نداره .زاویه دوربین تو بازی مثل comand and conqure tiberium war هست؟؟؟

خوب شماها که بازیو خریدین در نبود فریدون جان می تونستین جواب پست منو بدین به ثوابش فکر می کردین ! :))
سلام دوست عزیز من شرمندم میبایست جواب شما رو هم میدادم...........:(
باید بگم خدمتت که زاویه دوربین به صورت ازاد نیست یعنی با انتخاب هر یونیت دوربین بر روی اون قرار میگیره البته قابلیت زوم هم دارید که یه جورایی بازی رو سینمایی گونه میکنه.......:smile:

به سلامتی این بازی هم تموم شد!:eek:
خدایش آخر بازی بود.
(با روسیه و اروپا تموم کردمش)
امتیاز من به این بازی 9.0:-"
ماشالله سرعت شما خیلی خوب و بالاست...........:eek::eek:

آریا جان مثله اینکه متوجه منظوره من نشدی
نمیدونم چرا فکر کردی من ناراحت شدم؟؟؟؟( اصلا اینطور نیست )
من پرمیوم دارم هد ست هم 2 تا دارم
حرفه من کلی تر از این حرفا بود دوسته من
منظورم رو احتمالا بد رسوندم ( منظورم اینه که این کار تحمیل هست و ... )
اونی که آرکید میخره اگر میخواست پول اضافه تر بده پرمیوم یا الیت میخرید
در هر صورت موفق باشی:love:
dragon جان ممنون 'گرفتم چجوریاس .:))
مهدی جانhustel (درست گفتم ؟):confused نشستی حرس بقیه رو میخوری؟؟؟:cheesygri

dragon جان ممنون 'گرفتم چجوریاس .:))
مهدی جانhustel (درست گفتم ؟):confused نشستی حرس بقیه رو میخوری؟؟؟:cheesygri

ای بابا همه رو که غلط گفتی من محمدرضا هستم اسم کاربریمم hustler هست:biggrin1:
نه حرص نمیخورم هد ست میتونه یه مقدمه باشه این که 8 تومنه
میترسم 6 ماه دیگه بگه باید درایو بلوری هم داشته باشید وگر نه ...
میدونی که چی میگم؟;)

ای بابا همه رو که غلط گفتی من محمدرضا هستم اسم کاربریمم hustler هست:biggrin1:
نه حرص نمیخورم هد ست میتونه یه مقدمه باشه این که 8 تومنه
میترسم 6 ماه دیگه بگه باید درایو بلوری هم داشته باشید وگر نه ...
میدونی که چی میگم؟;)

ای داد:cheesygri شرمنده محمد رضا جان (hustler) دیگه ردیف شد:cheesygri
پس از اون لحاظ می گی البته بلوری که می دونم همین جوری مثال زدی چون هیچ وقت همچین اتفاقی نمی یوفته ممکنه بازی ها در 2-3 دی وی دی عرضه بشن مثلا یکیش کپی شه اون یکی تو درایو باشه و ....الان به خاطر داشبورد جدید کاری کرده که ارکید دار ها باید به فکر خرید هارد باشن ولی من بیشتر حدسم اینه که می خوان دوربین های xvision هم کاری کنن که گیمر مجبور شه تهیه کنه.

ای داد:cheesygri شرمنده محمد رضا جان (hustler) دیگه ردیف شد:cheesygri
پس از اون لحاظ می گی البته بلوری که می دونم همین جوری مثال زدی چون هیچ وقت همچین اتفاقی نمی یوفته ممکنه بازی ها در 2-3 دی وی دی عرضه بشن مثلا یکیش کپی شه اون یکی تو درایو باشه و ....الان به خاطر داشبورد جدید کاری کرده که ارکید دار ها باید به فکر خرید هارد باشن ولی من بیشتر حدسم اینه که می خوان دوربین های xvision هم کاری کنن که گیمر مجبور شه تهیه کنه.

منم همینو میگم داداش
میگم اجباری اگه میخواد بفروشه این کارش کثیفه که یه پک ارزونتر بده بعد طرف و مجبور کنه یه قطعه رو بالاجبار بگیره چه 10000 تومن چه 200000 تومن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or