با سلام خدمت عزیزان........:biggrin1:چند سوال در مورد بازی
1-هدست حتما نیازه؟
2-انگلیسی باید تا چه حد باشه؟
3-ارزش هدست خریدن داره؟
سلام:
اقا یه چیزی رو من متوجه نشدم این بازی بلاخره تو سبک اول شخص مث گراو هستش یا نه مث world in conflict تو مایهای استراتژیک هستش؟؟؟؟؟!!!!!!
میشه از نکات مثبتش بگین ؟

چی ميگی؟!:biggrin1::biggrin1:
نه آقا هد ست نياز نيست اون اوّلش cancel رو بزن ميتونی بازی کنی من خودم اينجوری رفتم:smile:

)با سلام.............سلام میگم خوب حالا ما میگیم تلفظ خوب باشه ولی واقعا چند نفر دستور نظامی بلدن
مثلا میگه که باید چی بگیم
و اینکه مثلا ما بخواهیم یک Unit را حرکت بدیم چی کنیم
البته اولین نیست چون من تو R6V این کار رو انجام میدادم![]()
شما همونطور که به دوست دیگه مون توضیح دادم باید عمل کنید مضاف بر اینکه شما در حین گفتن اولا هدست کاملا باید نزدیک دهنتون باشه.....در ثانی در هنگام گفتن دکمه RT رو میگیرید و وقتی دیدید که نوشته های روی صفحه(همون چیزایی که شما گفتید رو صفحه ظاهر شد.) دکمه RT رها میکنی تا به دستور شما عمل کنن...........:biggrin1:منم این بازی رو گرفتم واقعا فوق العادست ولی من یه مشکل دارم واونم اینه که من زبانم خوبه ولی به دستوراته نظام ی وارد نیستم و نمیدونم که چه موقع باید دستور بدم و هر وقت یه چیزی میگم میگن که we can not do that

دوستان خسته نباشین...........مگه شما قسمت تست صوتی رو رد نکردین؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::confused:
خوب تو اون به شما فرمانهای موجود تو بازی رو یاد میده دیگه برای مثال برای حرکت نیروی 1 به سمت لوکشین الفا باید بگین: Unit 1 Move to Alpha
و بقیه هم به همین شکل........:biggrin1:
dragon جان یه لطفی میکنی اسم تمام لوکیشن ها رو به جز Alpha و یه سری دستوراته دیگرو که از همه بیشتر کارایی رو بنویسی اخه من تو قسمت تست صدا اینقدر جوگیر شده بودم که دقت نکردم. ممنون