Tom Clancy's EndWar

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام:
اقا یه چیزی رو من متوجه نشدم این بازی بلاخره تو سبک اول شخص مث گراو هستش یا نه مث world in conflict تو مایهای استراتژیک هستش؟؟؟؟؟!!!!!!
میشه از نکات مثبتش بگین ؟

چند سوال در مورد بازی
1-هدست حتما نیازه؟
2-انگلیسی باید تا چه حد باشه؟
3-ارزش هدست خریدن داره؟
با سلام خدمت عزیزان........:biggrin1:
دوست عزیز جواب سوالات شما:
1.اگه بخواین بازی رو روی روند داستانی برین میتونین تست صدا رو بدین یا اینکه اونو ردش کنی(تست و انجام ندی...)......
2.انگلیسی باید خوب به بالا باشه یعنی تلفظ حروف خیلی مهمه.....و باید گفتار شما تو رنجی که تو تستش میگیره باشه تا بتونین از این تمرین موفق بیرون بیاین......
3.باید بگم 100% چون این اولین بازیه که امکان کنترل نیروها به کمک صدا هست و خودش یه نوع نواوریه خاص تو بازیهاست و مطمئنا اگه زبانتون برای تلفظ خوب باشه کلی از این امکان لذت میبرید......:biggrin1::biggrin1:

سلام:
اقا یه چیزی رو من متوجه نشدم این بازی بلاخره تو سبک اول شخص مث گراو هستش یا نه مث world in conflict تو مایهای استراتژیک هستش؟؟؟؟؟!!!!!!
میشه از نکات مثبتش بگین ؟

دوست عزیز بازی خیلی شبیه world in conflict هست از لحاظ گرافیک نیروها و محیط و ...........(world in conflict استراتژی بود دیگه نه؟؟؟ :biggrin1::biggrin1: )
ممنونم........:love::love:

آخرین ویرایش:
1.اگه بخواین بازی رو روی روند داستانی برین بله لازمه که هدست داشته باشین تا بتونین تست صدا رو بدین......
چی ميگی؟!:biggrin1::biggrin1:
نه آقا هد ست نياز نيست اون اوّلش cancel رو بزن ميتونی بازی کنی من خودم اينجوری رفتم:smile:

منم این بازی رو گرفتم واقعا فوق العادست ولی من یه مشکل دارم واونم اینه که من زبانم خوبه ولی به دستوراته نظام ی وارد نیستم و نمیدونم که چه موقع باید دستور بدم و هر وقت یه چیزی میگم میگن که we can not do that

.باید بگم 100% چون این اولین بازیه که امکان کنترل نیروها به کمک صدا هست و خودش یه نوع نواوریه خاص تو بازیهاست و مطمئنا اگه زبانتون برای تلفظ خوب باشه کلی از این امکان لذت میبرید......:biggrin1:

البته اولین نیست چون من تو R6V این کار رو انجام میدادم;)

سلام میگم خوب حالا ما میگیم تلفظ خوب باشه ولی واقعا چند نفر دستور نظامی بلدن
مثلا میگه که باید چی بگیم
و اینکه مثلا ما بخواهیم یک Unit را حرکت بدیم چی کنیم

سلام میگم خوب حالا ما میگیم تلفظ خوب باشه ولی واقعا چند نفر دستور نظامی بلدن
مثلا میگه که باید چی بگیم
و اینکه مثلا ما بخواهیم یک Unit را حرکت بدیم چی کنیم
با سلام.............
دوستان خسته نباشین...........مگه شما قسمت تست صوتی رو رد نکردین؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::confused:
خوب تو اون به شما فرمانهای موجود تو بازی رو یاد میده دیگه برای مثال برای حرکت نیروی 1 به سمت لوکشین الفا باید بگین: Unit 1 Move to Alpha
و بقیه هم به همین شکل........:biggrin1:

البته اولین نیست چون من تو R6V این کار رو انجام میدادم;)

دست شما درد نکنه من منظورم تو بازی های سبک استراتژی هست دیگه...........:biggrin1::biggrin1: (ایراد بنی اسرائیلی میگیرید ......:biggrin1::biggrin1: )

منم این بازی رو گرفتم واقعا فوق العادست ولی من یه مشکل دارم واونم اینه که من زبانم خوبه ولی به دستوراته نظام ی وارد نیستم و نمیدونم که چه موقع باید دستور بدم و هر وقت یه چیزی میگم میگن که we can not do that
شما همونطور که به دوست دیگه مون توضیح دادم باید عمل کنید مضاف بر اینکه شما در حین گفتن اولا هدست کاملا باید نزدیک دهنتون باشه.....در ثانی در هنگام گفتن دکمه RT رو میگیرید و وقتی دیدید که نوشته های روی صفحه(همون چیزایی که شما گفتید رو صفحه ظاهر شد.) دکمه RT رها میکنی تا به دستور شما عمل کنن...........:biggrin1:
مرسی.....:love::love:

دوستان خسته نباشین...........مگه شما قسمت تست صوتی رو رد نکردین؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::confused:
خوب تو اون به شما فرمانهای موجود تو بازی رو یاد میده دیگه برای مثال برای حرکت نیروی 1 به سمت لوکشین الفا باید بگین: Unit 1 Move to Alpha
و بقیه هم به همین شکل........:biggrin1:

dragon جان یه لطفی میکنی اسم تمام لوکیشن ها رو به جز Alpha و یه سری دستوراته دیگرو که از همه بیشتر کارایی رو بنویسی اخه من تو قسمت تست صدا اینقدر جوگیر شده بودم که دقت نکردم. ممنون

یه جوریه بازی یعنی مثلا خیلی ماموریت ها تکراری و بی روح هست البته من 5-6 مرحله رفتم داره رفته رفته بهتر میشه ولی در کل تجربه ی خوبیه از دستش ندید

dragon جان یه لطفی میکنی اسم تمام لوکیشن ها رو به جز Alpha و یه سری دستوراته دیگرو که از همه بیشتر کارایی رو بنویسی اخه من تو قسمت تست صدا اینقدر جوگیر شده بودم که دقت نکردم. ممنون

سلام دوست عزیز...........
من شرمندم که پیغام شما رو دیر دیدم...........:(
انشالله تا اخر شب تمام لوکیشن ها و تعدادی از دستوراتش رو میزارم..........:biggrin1:
البته شما میتونی دکمه RT رو نگه داری و از دکمه های پد دسته(منظورم اون دکمه که زیر انالوگ چپ هست) رو بزنی و فرمانها و یونیتها تو انتخاب کنی.............
اما با این حال چشم برات یسریشون رو میزارم............:love:

4 تا بازی اینجوری بیاد زبان همه خوب می شه:)
کنترل دوربین تو این بازی دست خودمونه؟؟و پایگاه هم می سازه که سربازامون و ارتشو قوی کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or