Titanfall | Xbox One

21912289095166541092.jpg

با تشکر از kam110

استودیوی Respawn با همکاری EA در حال ساخت بازیی به نام Titanfall است که در مجله ی Gameinformer ماه July رونمایی شد.

همچنین یکی از کاربران سایت NeoGAF گفته است که این بازی برای PC,Xbox one (و X360 که توسط کس دیگری و به صورت شایعه در حال ساخت است) خواهد آمد و این بازی قرار است کمی از سیستم Cloud نیز استفاده کند.

در کاور این مجله ما خانومی رو در حال تیر اندازی به یک ماشین بزرگ میبنیم و بنا به شایعاتی که به ماه April بر میگردد این بازی در انحصار Xbox one و Xbox 360 خواهد بود و بخش چندنفره آن تنها به صورت آنلاین خواهد بود.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست (این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David .Vs Goliat خواهد بود.)
هر چند تعداد محدودی از این ماشین ها به درون بازی خواهند آمد و بازی کنان نیز وسایل مورد نیاز برای از بین بردن این ماشین ها در صورت نیاز را خواهند داشت.

به همراه این شایعات EA دامنه ای به این نام نیز در همان ماه ثبت کرده بود.
در صورتی که این بازی تنها برای دو کنسول مایکروسافت بیاید باید منتظر این بازی در کنفرانس مایکروسافت باشیم.

من فقط بخاطر Titan Fall میخوام xbox one بگیرم...
بنظرتون کاره عاقلانه ایی هست یا نه؟:d

با توجه به اینکه نمیشه گفت exclusive هست ، نه! کار چندان عاقلانه ای نیست! می تونید روی x360 یا pc بازی کنید!

بچه هایی که بازی کردن میشه بگن سرعت نت ایران چقد روی تجربه ی بازی تاثیر میذاره؟ دو دلم بگیرمش یا نه( به خاطر پینگ و ...)

با توجه به اینکه نمیشه گفت exclusive هست ، نه! کار چندان عاقلانه ای نیست! می تونید روی x360 یا pc بازی کنید!

بچه هایی که بازی کردن میشه بگن سرعت نت ایران چقد روی تجربه ی بازی تاثیر میذاره؟ دو دلم بگیرمش یا نه( به خاطر پینگ و ...)
سرعت دانلود زیر 100 باشه نمیتونی بازی کنیش .....!

پینگ 300 = میشه بازی کرد ولی لگ داره روی مخه مخصوصا وقتی توی تایتان میری
پینگ 200-250 = میشه راحت بازی کرد خیلی کم لگ داره
100-180 = برو حال کن بازی عالیه :d

آقا یکی یه توضیحی در مورد این Burn Card ها بده بی زحمت. و چطور میشه استفادشون کرد؟
وقتی بعضی از challenge هارو انجام بدی Burn Card میگیری و تو بازی هم قبل از این که بازی شروع بشه و همین طور وسط بازی اگه مردی، قبل respawn شدنت می تونی استفاده کنی. از هر Burn Cart هم فقط یک بار میشه استفاده کرد.

آخرین ویرایش:
وقتی بعضی از challenge هارو انجام بدی Burn Card میگیری و تو بازی هم قبل از این که بازی شروع بشه و همین طور وسط بازی اگه مردی، قبل respawn شدنت می تونی استفاده کنی. از هر Burn Cart هم فقط یک بار میشه استفاده کرد.

خوب این کارت ها به چه دردی میخوره تو بازی؟

سرعت دانلود زیر 100 باشه نمیتونی بازی کنیش .....!

فکر نمیکنم این اصلا معیارِ خوبی واسه بازی کردن باشه! مهم فقط و فقط پینگ هست! سرعت زیرِ 100 باشه پینگ مناسب باشه میتونی بازی کنی و برعکسش که سرعت 500 هم باشه پینگ بالا باشه نمیتونی بازی کنی! خصوصا اینکه میای از یه جا دانلود میکنی بخاطر سرور خوبش سرعت میشه 300 یه جا دیگه سرعت میشه زیر 100 ... هر دو سرور هم خارج از کشور ... پس اصلا معیارِ خوبی نمیتونه باشه! :|

فکر نمیکنم این اصلا معیارِ خوبی واسه بازی کردن باشه! مهم فقط و فقط پینگ هست! سرعت زیرِ 100 باشه پینگ مناسب باشه میتونی بازی کنی و برعکسش که سرعت 500 هم باشه پینگ بالا باشه نمیتونی بازی کنی! خصوصا اینکه میای از یه جا دانلود میکنی بخاطر سرور خوبش سرعت میشه 300 یه جا دیگه سرعت میشه زیر 100 ... هر دو سرور هم خارج از کشور ... پس اصلا معیارِ خوبی نمیتونه باشه! :|
تا الان هر کسی که من میشناسم، سرعتش زیر 100Kb بوده نتونسته بازی کنه:(
بازی تو همون loading اول میمونه و اصلا به پینگ ربطی نداره
اگه سرعت بالای 100Kb باشه، بعد پینگ باید معیار قرار بدی (البته فقط Titanfall اینجوریه)

خوب این کارت ها به چه دردی میخوره تو بازی؟

به زبان ساده perk های 1 بار مصرف :d

- - -ویرایش - - -

نه دوست عزیز سرعت خوب همیشه نیاز بوده ولی بخاطر نت کد و سرور ها این میزان مصرف پهنای باند تغییر میکنه این نسل فکر کنم کلا بازی های انلاین پهنای باند بیشتری بکشن در مقایسه به قبل.

کسی هست که سرعت دانلودش زیر 100kb/s باشه و بازی کرده باشه...فکرنکنم این طوری باشه اخه توو هیچ بازی ای مدیدم به سرعت دانلود ربط داشته باشه

چون بازی پردازشش باید به وسیله ی سرورای کلود انجام بشه سرعت دانلود و اپلود خوبی داشته باشی والا اصلا نمیتونید وصل بشید ! پینگ من روی 150 هست همیشه !
=======
دیشب با اینترنت برادرم رفتم و راحت به بازی وصل شدم :bighug: عجب چیزی بود لامصب :-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or