Titanfall | Xbox One

21912289095166541092.jpg

با تشکر از kam110

استودیوی Respawn با همکاری EA در حال ساخت بازیی به نام Titanfall است که در مجله ی Gameinformer ماه July رونمایی شد.

همچنین یکی از کاربران سایت NeoGAF گفته است که این بازی برای PC,Xbox one (و X360 که توسط کس دیگری و به صورت شایعه در حال ساخت است) خواهد آمد و این بازی قرار است کمی از سیستم Cloud نیز استفاده کند.

در کاور این مجله ما خانومی رو در حال تیر اندازی به یک ماشین بزرگ میبنیم و بنا به شایعاتی که به ماه April بر میگردد این بازی در انحصار Xbox one و Xbox 360 خواهد بود و بخش چندنفره آن تنها به صورت آنلاین خواهد بود.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست (این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David .Vs Goliat خواهد بود.)
هر چند تعداد محدودی از این ماشین ها به درون بازی خواهند آمد و بازی کنان نیز وسایل مورد نیاز برای از بین بردن این ماشین ها در صورت نیاز را خواهند داشت.

به همراه این شایعات EA دامنه ای به این نام نیز در همان ماه ثبت کرده بود.
در صورتی که این بازی تنها برای دو کنسول مایکروسافت بیاید باید منتظر این بازی در کنفرانس مایکروسافت باشیم.

من این بازی رو با یه اینترنت دیگه که 512 بود تست کردم که سرعت دانلودش حدود برابر بود با 60 70، اجرا نشد. یعنی حتی لودینگ اول بازی رو هم رد نکرد.

ولی تو خونه که با سرعت 450 دانلود دارم، بدون هیچ مشکلی راحت بالا میاد.

از وقتی اینو بازی کردم دیگه هیچ بازی بهم نمیچسبه :| رفتم بتل 10 دقیقه بازی کردم دوباره برگشتم تایتان :d

به صورت کلی هیچ fps نیست که شانسی در برابر titan fall داشته باشه من که اصلا نمیفهمم چجوری زمان میگزره و این که بازی کلا fun هست واقعا respawn درک کرده که بازی باید به همه حال بده بعد بازی ساخته :d

اولین آپدیت بازی فردا منتشر میشه
تعادل وباگ هایی که به وسیله این آپدیت بر طرف میشند:
Balancing adjustments and general changes- The damage indicator from Electric Smoke is now much more noticeable
- Search Drones will now show up in Classic Modes of Angel City
- Arc grenade/mine effects no longer draw on friendly Pilots and Titans
- Lowered the point value of defensive actions in Hardpoint mode and CTF.
- Increased the score limit in Attrition
- Flag Return points reduced
- Flag Carrier killed points reduced
- Explosives detonated by Dead Man's Trigger are now slightly delayed
- Explosives detonated by Dead Man's Trigger now play a warning sound before exploding
- Slightly decreased the damage of the Smart Pistol when not locked onto a Pilot
- Slightly decreased the hip-fire accuracy of the Smart Pistol
- Certain Burn Cards could be exploited to give multiple uses
- Evac Dropships are now more responsive to Pilots entering them
- Hacking a Mega Turret will now restore it's health to full
- Cluster Missiles damage reduced against Evac Dropships

Bug Fixes
- Titan could become stuck in the position he lands in
- Auto-Titan wouldn't stand up until you embarked into it
- Several rare server issues restarting the game in to the lobby
- Pilot could end up out of bounds while rodeoing a Titan as it is destroyed
- Pilot could warp through certain locations when jumping off a Titan
- Rodeoing a Titan that has been doomed by your SMR could kill you
- Players being able to enter some geometry in Smuggler's Cove
- Titanfall will now give proper kill credit when it kills a Pilot embarking into their Titan
- Minions in Attrition now continue to spawn until the Epilogue begins
- Player couldn't hack a Mega Turret console
- Server would sometimes error when leeching a Spectre
- Hardpoints sometimes awarded defense score to players not near the Hardpoint
- Rare issue when ejecting from a Titan
- Server would sometimes error after a match while returning to the lobby

- Double XP burn card sometimes not being applied properly
منبع

رفتم اچیومنت های بازی رو چک کردم به یه نکته عجیب و جالب بر خورد کردم!:d

شما اگه بخواین بازی رو (34/1000G) کنید باید حدود 60-70 ساعتی باید وقت بزاری پای بازی ولی اگه بخوای (35/1000G) کنید باید حدود 170-180 ساعت باید وقت بذاری!!:cheesygri

الان توضیح میدم که متوجه بشین جریان از چه قرار هست .:cool:

بازی یه اچیومنت 0 گیم اسکوری داره که گفته 10 بار به generation برسید (یعنی 10 بار لول اخر برسید) :eek:

نظر شخصیه خودم اینه که Respown حرکت هوشمندانه ای کرده ، مثلا یکی که وقت نمیکنه 170 ساعت بازی کنه میتونه بازی رو هزار کنه و هم اون کسی که اونقدر وقت میزاره به هر حال درسته هیچ گیم اسکوری بهش تعلق نمیگیره ولی یه اچیومنت براش آزاد میشه که نشون دهنده زحماتش هست.:tongue:

آخرین ویرایش:
بازيش به خودي خود بازي جذاب و نواوري هستش و باعث ميشه fps ديگه ايي بازي كنيد چون انقد پرش و از در ديوار بالا رفتن ندارن بهتون حال نده چون تايتان فال اينجوريه و گرافيك هم خيلي خوبه هر چند نكس جن نيستش.
بزرگترين ايراد بازي اينه محيطاش همه تو محيطاي صنعتي و كارخونه مانند هستش و من اصلا خوشم نمياد از بازياي اين شكلي :-/ و فقط بخاطر استيل بازيش خوشم مياد بازي كنم.. علي ايها الحال نگهش نميدارم چون انتظارم از نسل جديد بيش از اين حرفا بود. بايد يكي دو سالي صبر كرد بازي خوب با گرافيك هيولا بياد

بازيش به خودي خود بازي جذاب و نواوري هستش و باعث ميشه fps ديگه ايي بازي كنيد چون انقد پرش و از در ديوار بالا رفتن ندارن بهتون حال نده چون تايتان فال اينجوريه و گرافيك هم خيلي خوبه هر چند نكس جن نيستش.
بزرگترين ايراد بازي اينه محيطاش همه تو محيطاي صنعتي و كارخونه مانند هستش و من اصلا خوشم نمياد از بازياي اين شكلي :-/ و فقط بخاطر استيل بازيش خوشم مياد بازي كنم.. علي ايها الحال نگهش نميدارم چون انتظارم از نسل جديد بيش از اين حرفا بود. بايد يكي دو سالي صبر كرد بازي خوب با گرافيك هيولا بياد

شما اگه صبر کنی یه 2-3 ماه دیگه E3 ـه اون وقت یه بازی هایی با گرافیک هیولا میبینی که انتظارات کاملا برآورده میشه.:d

دوستان از تنوع سلاح و تایتن ها راضی هستید ؟ DLC برای مپ یا تایتن ها اومده تاحالا ؟
من كه راضييم:d
خود سازنده ها هم قبلا گفته بودن يك جوري بازي ساختن كه كاملا balance باشه و چيزه اضافه اي نداشته باشه:d
نه نيومده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or