Titanfall | Xbox One

21912289095166541092.jpg

با تشکر از kam110

استودیوی Respawn با همکاری EA در حال ساخت بازیی به نام Titanfall است که در مجله ی Gameinformer ماه July رونمایی شد.

همچنین یکی از کاربران سایت NeoGAF گفته است که این بازی برای PC,Xbox one (و X360 که توسط کس دیگری و به صورت شایعه در حال ساخت است) خواهد آمد و این بازی قرار است کمی از سیستم Cloud نیز استفاده کند.

در کاور این مجله ما خانومی رو در حال تیر اندازی به یک ماشین بزرگ میبنیم و بنا به شایعاتی که به ماه April بر میگردد این بازی در انحصار Xbox one و Xbox 360 خواهد بود و بخش چندنفره آن تنها به صورت آنلاین خواهد بود.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست (این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David .Vs Goliat خواهد بود.)
هر چند تعداد محدودی از این ماشین ها به درون بازی خواهند آمد و بازی کنان نیز وسایل مورد نیاز برای از بین بردن این ماشین ها در صورت نیاز را خواهند داشت.

به همراه این شایعات EA دامنه ای به این نام نیز در همان ماه ثبت کرده بود.
در صورتی که این بازی تنها برای دو کنسول مایکروسافت بیاید باید منتظر این بازی در کنفرانس مایکروسافت باشیم.

بازی منم 3-4 روز دیگه میرسه :d
ادد کنید :SILENT CITY 1
=====
بازی روی PC انگار مشکلاتش زیاده و کرش هم زیاد میکنه ! کسایی که بازی دستشون رسیده گزارش بدن نسخه ی ONE رو ....:d
نسخه Xbox One هم فقط همون یک ساعت اول که خیلی شلوغ بود کرش میکرد برای من:|
ولی الان درست شده:d
.......................................................................
گیمر تگ من هم که تو پروفایلم هست. Bahram B :d
به وقت ایران معمولا از ساعت 3:30 بامداد تا 8:30 بامداد و روز های جمعه و شنبه هم تا 1 ظهر به وفت ایران هستم هر کس بازی میکنه این موقع ها منو Add کنه:d

دو تا campaign بازی تموم کردم، کلا هر کدومش حداقل 1 ساعت طول میکشه:|
البته خیلی لذت بخش بود و الان دارم دوباره میرم campaign بازیو:d
تو یکی از مراحل campaign بازی یکی از دایناسور های پرنده همون اول بازی میاد یک نفرو شکار میکنه و میبره:d

باندل تايتن فال رو خريدم ٥٤٩ دلار بازي ديجيتال توشه با يه ماه لايو. از والمارت خريدم و ١٥ روز وقت دارم پسش بدم. ١٥ روز بازي ميكنم اگه خوشم اومد نگهش ميدارم نيومد ميرم پي اس فور ميخرم يه مدت اونم بازي ميكنم اگه خوشم نيومد دوباره ميرم اكس باكس ميخرم :))) فعلا كه با كيفيت دم و دستگاه خيلي حال كردم و اصلا مث اكس باكساي قبلي زپرتي و بي كيفيت نيستش و فوق العاده خوش ساخته و بشدت زيباس بر خلاف عكساش. اون اپشناي كه درباره تي وي و .. همه ميگفتن بي خود و بي استفادس خيليم مورد استفادس و حين دانلود تايتان فال بيست گيگي نشستيم يوتوب فيلم ديديم. البته دانلودش هنوز تموم نشده

im in dire for one:((

واقعا بره تیم RESPAWN خوشحال شدم به خاطر موفقیت بازی اعضاش بهترینای دنیا تو ساخت FPS هستن که اول MOH بعد COD بعدم این عنوان خارق العاده رو ساختن MW1 و MW2 ساخت اینا بود که متای MW1 بالای 95 و MW2 بالای 90 بود! اگر یه سینگل عالی هم برای بازی میدادن بهتون قول میدادم اینهم بالای 90ه

b9bb43a52b0027781.png

84496942178845464192.jpg

از صدا و صورت abbie heppe مدیر روابط عمومی استودیو Respawn تو بازی استفاده شده
Exclusive Interview: Titanfall Voice Actor & Character Model Abbie Heppe | N4G
:d
Someone ran up and said “Are you the CQB model?” and I totally blanked for a second because I kinda heard “model” and I was like “Uh…definitely not a model” and then realized he meant in-game model. I’m an idiot.
Heppe is also the voice of the Militia commander Sarah in Respawn’s new sci-fi shooter Titanfall,

مصاحبه جالبیه، درباره همه چی توضیح داده:d

آخرین ویرایش:
حدود یکی دو ساعتی بازی رو انجام دادم

واقعا لذت بخش ـه گیم پلی این بازی! اوج هیجان و سرعت رو تو این بازی میشه دید.

من که به شخصه تا حالا همچین گیم پلی روان و بی نقصی رو ندیده بودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or