Titanfall | Xbox One

21912289095166541092.jpg

با تشکر از kam110

استودیوی Respawn با همکاری EA در حال ساخت بازیی به نام Titanfall است که در مجله ی Gameinformer ماه July رونمایی شد.

همچنین یکی از کاربران سایت NeoGAF گفته است که این بازی برای PC,Xbox one (و X360 که توسط کس دیگری و به صورت شایعه در حال ساخت است) خواهد آمد و این بازی قرار است کمی از سیستم Cloud نیز استفاده کند.

در کاور این مجله ما خانومی رو در حال تیر اندازی به یک ماشین بزرگ میبنیم و بنا به شایعاتی که به ماه April بر میگردد این بازی در انحصار Xbox one و Xbox 360 خواهد بود و بخش چندنفره آن تنها به صورت آنلاین خواهد بود.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست (این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David .Vs Goliat خواهد بود.)
هر چند تعداد محدودی از این ماشین ها به درون بازی خواهند آمد و بازی کنان نیز وسایل مورد نیاز برای از بین بردن این ماشین ها در صورت نیاز را خواهند داشت.

به همراه این شایعات EA دامنه ای به این نام نیز در همان ماه ثبت کرده بود.
در صورتی که این بازی تنها برای دو کنسول مایکروسافت بیاید باید منتظر این بازی در کنفرانس مایکروسافت باشیم.

یکی از کاربران NeoGaf با نام Ahsan Rasheed که اطلاعات مختلف زیادی رو تا به حال منتشر کرده بوده (اکثرا هم درست بوده) صحبت های جالبی درباره این بازی داشته:
Oh and fun fact about Titan Fall, performance is not up to snuff at 720p, waiting for January driver updates
رزولوشن فعلا 720 هستش و سازندگان منتظر یک آپدیت در ماه ژانویه هستند. (پلتفرمی که چنین مسئله ای رو داره مشخص نیست)
I also assure you, through two sources a PS4 port was talked about at one time, but that’s not breaking news, that’s more like common sense
مسئله ای کاملا واضح .... در گذشته صحبت هایی پیرامون پورت این بازی برای PS4 هم شده بوده.

یکی از کاربران NeoGaf با نام Ahsan Rasheed که اطلاعات مختلف زیادی رو تا به حال منتشر کرده بوده (اکثرا هم درست بوده) صحبت های جالبی درباره این بازی داشته:

رزولوشن فعلا 720 هستش و سازندگان منتظر یک آپدیت در ماه ژانویه هستند. (پلتفرمی که چنین مسئله ای رو داره مشخص نیست)

مسئله ای کاملا واضح .... در گذشته صحبت هایی پیرامون پورت این بازی برای PS4 هم شده بوده.

ختم کلام یه چیز میگم به کسی برنخوره.من خودم هم Xone دارم اینو میگم:

اگر این بازی بیاد و 720p باشه و همچنین Watch Dogs عرضه بشه و باز هم روی XO و PS4 تفاوت رزولوشن و فریم دیده بشه دیگه باید پذیرفت که Xone کنسول به مراتب ضعیف تری هستش.یعنی اصلا تو کت من یکی نمیره Titanfall که کلی مایکروسافت روش مانور داده و هنوز هم وقت تا زمان اومدنش زیاد هست بخواد 720p باشه!!! با این وجود شخصا امیدوارم هر دوی این بازیها و همچنین Halo 5 به صورت Native 1080p عرضه خواهند شد و این نگرانی ما رو برای همیشه خاتمه میده.(امیدوارم !)

آخرین ویرایش:
(پلتفرمی که چنین مسئله ای رو داره مشخص نیست)
PC که محدودیت رزولوشن نداره.
بازی های 360 هم که کلا 720p هستن
میمونه X One که امیدوارم این پیش‌بینی غلط از آب دراد.

واقعا با TitanFall حال می‌کنم امیدوارم 1080p اجرا شه....

Sent from my iPhone 5s

اینا که گفته بودن ساخت بازی تموم شده :| دقیقا با این آپدیت می خوان چیکار کنن پس ،بزارن تو ویترین ؟
یک سوال دیگه هم برام پیش اومده . اینا منتظر آپدیت چی هستن اصلا ؟:d

آخرین ویرایش:
Respawn میگه نمیخوایم فقط برای بعد تکنولوژی Titanfall برید بازی رو بخرید, بازی توی همه زمینه ها عالیه. گیم پلی جدید و متفاوته برای همین ملت دنبالشن

We don't want you to buy Titanfall just "for technical reasons", says Respawn

AI ها کاربردای مختلفی دارن:XP گرفتن راحت, با Data knife میشه AI های دشمن رو خودی کرد و روی تیم مقابل فشار اورد. Mackey McCandlish میگه:بستگی به طوری که از AI استفاده میکنین میتونن کمک باشن یا دستو پاگیر باشن.

Respawn میگه نمیخوایم فقط برای بعد تکنولوژی Titanfall برید بازی رو بخرید, بازی توی همه زمینه ها عالیه. گیم پلی جدید و متفاوته برای همین ملت دنبالشن
یعنی واقعاً نیازی بود که این حرف ها رو بزنن !؟ :-? :دی قبل از اینکه بازی معرفی بشه هم این تیکه اش رو میدونسستیم :> :دی

اون هایی هم که ملت برا تکنولوژی میخرن رو خود بهتر میدونی کدوم استودیو/استودیوها میسازن :دی

پیش بینی من 11 میلیونهo:-)

آی اگه زیر 90 بشه...هیترا و ترولا چه عروسی بگیرن:d
من فروش رو نمیدونم برام مهم هم نیست ، ولی میگم بیشترین پلیر و بیشترین ساعت رو خواهد داشت :> :دی

کاری نداره ، میشه در یک عملیات سری/واکنش سریع متا رو بی ارزش کرد :دی

من فروش رو نمیدونم برام مهم هم نیست ، ولی میگم بیشترین پلیر و بیشترین ساعت رو خواهد داشت :> :دی

کاری نداره ، میشه در یک عملیات سری/واکنش سریع متا رو بی ارزش کرد :دی
امیدوارم:d
عملیات شبانه چطوره؟>:) (متاسفانه این بی ارزش شدنا اعتبارش در حد یکساله8-|)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or